Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 07/09/2020 : 14:58:34
|
quote: Originally posted by panzer
Slovenskim političarima maske i distanca nisu važne.
Pa naravno, takve stvari su predviđene za ovce i stoku sitnog zuba, neovisno o kojoj državi se radi. Nije mi teško staviti masku na nekoliko minuta dok obavljam kupovinu, ali iz principa neću nositi taj simbol poslušnosti niti jedne sekunde. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 07/09/2020 : 15:16:55
|
quote: Originally posted by Risar_69
https://www.youtube.com/watch?v=UqP5cOMNKwo
Jučer oko 20:40 su na worldbank sajtu promijenili naziv Covid-19 u Medical Test kits. Navodno je naziv Covid-19 stavljen tijekom 4. mjeseca ove godine zbog tzv. lakšeg snalaženja. Ova najnovija promjena je više sumnjiva nego da je ostao naziv Covid-19, čemu mijenjaš nešto ako si siguran da je ono prethodno bilo jednostavnije. |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6922 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 07/09/2020 : 15:26:33
|
A evo i premijera HNŽ/HNK-a u Mostaru, vrti je po rukama a djeca, koja se navodno najbolje brane od virusa, moraju nositi maske prije ulaska u učionicu gdje nastavnici i učitelji nose vizire.
|
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 07/09/2020 15:30:04 |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6922 Posts
Posted - 07/09/2020 : 18:12:00
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ovakve taktike nisu novost, štoviše koriste se jako često. Vozilo hitne se pošalje u gužvu, po mogućnosti ubaci se par provokatora da ju napadnu, i naravno uvijek se „slučajno“ nađe neki novinar ili „čitatelj“ koji to sve snimi. To je nivo manipulacija kojima smo izloženi, a nedavno smo imali odlične primjere u Beogradu koje lako možete pronaći na srpskim portalima
https://www.logicno.com/politika/analiza-napadnutog-vozila-hitne-pomoci-tijekom-festivala-slobode.html
Tko želi objektivno promatrati, sve mu je jasno. Tekst je odličan a gledajući sliku ova situacija najviše sliči na neki teroristički napad ISIL-a, zabijanje u hrpu kao npr. u Nici za vrijeme nekog festivala prije par godina. Otmeš kamion, ovdje hitnoj kola i u masu. Očajno, napravljeno samo radi toga da bi se pažnja skrenula s poruka na festivalu na neko izmišljeno divljaštvo sudionika. Dno dna. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 07/09/2020 18:13:15 |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3889 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 07/09/2020 : 18:29:46
|
Uskoro se oglasio na Facebooku oglasio i Bujanec koji je priznao da je zalijevao vodom vozilo Hitne pomoći. Njegov status prenosimo u cijelosti.
- VJETROBRANSKO STAKLO HITNE BILO JE PUNO MUŠICA - Zato sam ga zalio vodom😂😂😂 |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 07/09/2020 18:30:44 |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6922 Posts
Posted - 07/09/2020 : 18:41:35
|
quote: Originally posted by BeaGea
Uskoro se oglasio na Facebooku oglasio i Bujanec koji je priznao da je zalijevao vodom vozilo Hitne pomoći. Njegov status prenosimo u cijelosti.
- VJETROBRANSKO STAKLO HITNE BILO JE PUNO MUŠICA - Zato sam ga zalio vodom😂😂😂
Pa na sprdanje i treba odgovoriti sprdanjem... A evo ti cijela objava:
RTL televizija upravo javlja da sam sudjelovao u “strašnom incidentu”: vozilo Hitne pomoći zalio sam vodom... PRIZNAJEM, KRIV SAM! Prvo smo im se svi pristojno maknuli jer smo bili zabrinuti da je nekome zaista pozlilo. A kad ono - nikome nisu pružali prvu pomoć, niti su ikoga pokupili sa sobom... Urnebesnom sirenom prekinuli su Festival slobode, jednu su curu zamalo pregazili i još su nam se smijuljili, provocirali... Ne sjećam se je li ih netko gađao plastičnim čašama (koje su i inače vrlo opasne), ali pouzdano znam da je vjetrobransko staklo žutog vozila bilo puno mušica - pa sam ga zalio vodom, kako kod povratka kroz okupljenu masu slučajno ne bi nekog pregazili. Ako sam kriv, neka me Capak objesi nasred trga! Po mogućnosti - bez suđenja. P.S. Kažu da ja nekome pozlilo u Harmici, prolazu koji spaja Jelačić plac i Dolac, odnosno - Ulicu Pod zidom. Ako je tako, zašto Hitna nije iz Bakačeve išla tom (praznom) ulicom, nego kroz tisuće ljudi?! Molim stožeraše da javnosti objasne i je li pozlilo ženskoj osobi, kako su njihovi mediji objavili jučer ili je ipak bilo riječ o muškarcu - kako javljaju danas?! Bez obzira na Istanbulsku konvenciju, mislim da se spol ne može promijeniti u jednome danu. |
loading...
|
|
|
BeaGea
Advanced Member
3889 Posts
Posted - 07/09/2020 : 18:46:16
|
Maloprije si tvrdio kako su Hitnu zaustavljali ubačeni provokatori, pa ti samo pokazujem kako su Hitnu napali prosvjednici a ne ubačeni provokatori. Ni više, ni manje od toga. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 07/09/2020 : 18:53:28
|
otkad sve više pišem protiv billa gatesa na ovom topiku, to mi se sve više na facebooku prikazuju njegovi oglasi i objave...
pa ti onda reci da nas ne promatraju, čitaju i špijuniraju preko interneta i da ne znaju sve o nama...
mark zuckenberg sve vidi |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6922 Posts
Posted - 07/09/2020 : 19:28:52
|
Maloprije si tvrdio kako su Hitnu zaustavljali ubačeni provokatori, pa ti samo pokazujem kako su Hitnu napali prosvjednici a ne ubačeni provokatori. Ni više, ni manje od toga.
Nisam ja to tvrdio, samo sam pohvalio tekst u kojem se to spominje kao opcija jer je, naravno, u svakom skupu od koga te kao premijera svrbi nos dobro imati insajdere koji će poremetiti sliku. To ne treba otpisati. Ali ovdje se nema što osporiti, kola nisu ni kamenovana niti išta, zabila su se u narod, navodno po nečijem pozivu... U tekstu se spominje da hitna ne radi tako na velikim skupovima, nije netko propucan... Ali sve je jasno, to je samo provokacija, skretanje pozornosti s poruka Festivala koje je nažalost uspjelo jer su medijske slobode šaptom pale; nevjerojatno je da istu glazbu sviraju od Indexa do Večernjeg lista.
Meni je zanimljiv pad medijskih sloboda i usporedba kako se to dogodilo u Hrvatskoj i Srbiji. Dok ih je u Srbiji već prije par godina ukinuo faraon Vučić, u Hrvatskoj u kojoj je donedavno bilo objektivnog novinarstva (ili se bar znalo "gdje je tko" a to je bila prava lepeza) je za korona-propagandu trebala šprica kapitala izvana, nije mogao briselski ćato tu sam ništa. Svi sviraju istu glazbu, tko je složio note nije ni bitno... vjerujem da je ćati žao što nije on. Ovako bih rekao: u Hrvatskoj strani faktor utječe na medije što je malo kompliciranije (slože note, pošalju kuverte pa ih ćato dijeli), dok Vučić u Srbiji ne treba kuverte za medije jer je već zaveo "red"; stoga on dobije samo note i nagradu što se ne trebaju slati kuverte. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 07/09/2020 19:30:28 |
|
|
panzer
Advanced Member
12642 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
BeaGea
Advanced Member
3889 Posts
Posted - 07/09/2020 : 21:46:11
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney Ali ovdje se nema što osporiti, kola nisu ni kamenovana niti išta, zabila su se u narod, navodno po nečijem pozivu...
LP! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/09/2020 : 22:11:20
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Maloprije si tvrdio kako su Hitnu zaustavljali ubačeni provokatori, pa ti samo pokazujem kako su Hitnu napali prosvjednici a ne ubačeni provokatori. Ni više, ni manje od toga.
Nisam ja to tvrdio, samo sam pohvalio tekst u kojem se to spominje kao opcija jer je, naravno, u svakom skupu od koga te kao premijera svrbi nos dobro imati insajdere koji će poremetiti sliku. To ne treba otpisati. Ali ovdje se nema što osporiti, kola nisu ni kamenovana niti išta, zabila su se u narod, navodno po nečijem pozivu... U tekstu se spominje da hitna ne radi tako na velikim skupovima, nije netko propucan... Ali sve je jasno, to je samo provokacija, skretanje pozornosti s poruka Festivala koje je nažalost uspjelo jer su medijske slobode šaptom pale; nevjerojatno je da istu glazbu sviraju od Indexa do Večernjeg lista.
Meni je zanimljiv pad medijskih sloboda i usporedba kako se to dogodilo u Hrvatskoj i Srbiji. Dok ih je u Srbiji već prije par godina ukinuo faraon Vučić, u Hrvatskoj u kojoj je donedavno bilo objektivnog novinarstva (ili se bar znalo "gdje je tko" a to je bila prava lepeza) je za korona-propagandu trebala šprica kapitala izvana, nije mogao briselski ćato tu sam ništa. Svi sviraju istu glazbu, tko je složio note nije ni bitno... vjerujem da je ćati žao što nije on. Ovako bih rekao: u Hrvatskoj strani faktor utječe na medije što je malo kompliciranije (slože note, pošalju kuverte pa ih ćato dijeli), dok Vučić u Srbiji ne treba kuverte za medije jer je već zaveo "red"; stoga on dobije samo note i nagradu što se ne trebaju slati kuverte.
Nevjerovatan civilizacijski doseg. Ne samo da osoblje hitne nije živo odrano,mučeno,silovano i spaljeno (ne nužno tim redoslijedom) nego čak nisu niti kamenovani. |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6922 Posts
Posted - 07/09/2020 : 23:33:57
|
quote: Originally posted by lwood
Meni je zanimljiv pad medijskih sloboda i usporedba kako se to dogodilo u Hrvatskoj i Srbiji. Dok ih je u Srbiji već prije par godina ukinuo faraon Vučić, u Hrvatskoj u kojoj je donedavno bilo objektivnog novinarstva (ili se bar znalo "gdje je tko" a to je bila prava lepeza) je za korona-propagandu trebala šprica kapitala izvana, nije mogao briselski ćato tu sam ništa. Svi sviraju istu glazbu, tko je složio note nije ni bitno... vjerujem da je ćati žao što nije on. Ovako bih rekao: u Hrvatskoj strani faktor utječe na medije što je malo kompliciranije (slože note, pošalju kuverte pa ih ćato dijeli), dok Vučić u Srbiji ne treba kuverte za medije jer je već zaveo "red"; stoga on dobije samo note i nagradu što se ne trebaju slati kuverte.
Nevjerovatan civilizacijski doseg. Ne samo da osoblje hitne nije živo odrano,mučeno,silovano i spaljeno (ne nužno tim redoslijedom) nego čak nisu niti kamenovani.
Nije to civilizacijski doseg već je politički odron služiti se tom taktikom. Nego, otkad si ti postao lizač, kako si ih nekad nazivao, kradezeovih guzica? Ili te baš strah korone? |
loading...
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/09/2020 : 06:46:03
|
quote: Originally posted by lwood
Nevjerovatan civilizacijski doseg. Ne samo da osoblje hitne nije živo odrano,mučeno,silovano i spaljeno (ne nužno tim redoslijedom) nego čak nisu niti kamenovani.
Nije to civilizacijski doseg već je politički odron služiti se tom taktikom. Nego, otkad si ti postao lizač, kako si ih nekad nazivao, kradezeovih guzica? Ili te baš strah korone?
niti san lizač,niti me strah al kad već plačan te likove nek onda nešto i rade. |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17241 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 08/09/2020 : 09:45:12
|
Tvoj problem je što nasjedaš na medijsku histeriju. Jučer je u Bujici puštena snimka " incidenta ". Hitna se zabila u prosvjednike, čak je išla unatraške ne obazirući se na one iza a vozač nije mogao dobro vidjeti. Na kraju ih je policajac profesionalno izbacio sa prosvjede navodeći ih. Bujnec je prolio vodu po Hitnoj kad je vidio kao je Hitna zapela po jednoj prosvjednici, tako je izjavio. Moguće jer se na snimci vidi kako su ovi u Hitnoj nervozni, ne nose masku i nije im lako to raditi po nečijem naređenju. Stručnjaci za sigurnosti su zgroženi postupkom Hitne, a i do te osobe kojoj je bilo loše se moglo puno lakšim i boljim putevima. Dakle ovo je namjerno napravljeno kako bi se dogodio incident, ali nije, no režimski mediji su samo o tome pričali kako bi umanjili značaj prosvjeda. |
|
|
panzer
Advanced Member
12642 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
BeaGea
Advanced Member
3889 Posts
Posted - 08/09/2020 : 12:20:58
|
quote: Originally posted by Kruger
Tvoj problem je što nasjedaš na medijsku histeriju. Jučer je u Bujici puštena snimka " incidenta ". Hitna se zabila u prosvjednike, čak je išla unatraške ne obazirući se na one iza a vozač nije mogao dobro vidjeti. Na kraju ih je policajac profesionalno izbacio sa prosvjede navodeći ih. Bujnec je prolio vodu po Hitnoj kad je vidio kao je Hitna zapela po jednoj prosvjednici, tako je izjavio. Moguće jer se na snimci vidi kako su ovi u Hitnoj nervozni, ne nose masku i nije im lako to raditi po nečijem naređenju. Stručnjaci za sigurnosti su zgroženi postupkom Hitne, a i do te osobe kojoj je bilo loše se moglo puno lakšim i boljim putevima. Dakle ovo je namjerno napravljeno kako bi se dogodio incident, ali nije, no režimski mediji su samo o tome pričali kako bi umanjili značaj prosvjeda.
Tko sa svinjama spava u blatu se budi. A pošto se ne želim buditi u blatu, Krugeru LP. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 08/09/2020 : 12:51:05
|
u sinočnjem šprajcovom Direktu toni cetinski se baš gadno prosrao. totalno mlitav, bez kičme i sasvim nedosljedan praktički svim svojim još dojučerašnjim stavovima. on se sada povlači iz svega... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 08/09/2020 : 13:28:13
|
quote: Originally posted by Kruger
Tvoj problem je što nasjedaš na medijsku histeriju. Jučer je u Bujici puštena snimka " incidenta ". Hitna se zabila u prosvjednike, čak je išla unatraške ne obazirući se na one iza a vozač nije mogao dobro vidjeti. Na kraju ih je policajac profesionalno izbacio sa prosvjede navodeći ih. Bujnec je prolio vodu po Hitnoj kad je vidio kao je Hitna zapela po jednoj prosvjednici, tako je izjavio. Moguće jer se na snimci vidi kako su ovi u Hitnoj nervozni, ne nose masku i nije im lako to raditi po nečijem naređenju. Stručnjaci za sigurnosti su zgroženi postupkom Hitne, a i do te osobe kojoj je bilo loše se moglo puno lakšim i boljim putevima. Dakle ovo je namjerno napravljeno kako bi se dogodio incident, ali nije, no režimski mediji su samo o tome pričali kako bi umanjili značaj prosvjeda.
Tko sa svinjama spava u blatu se budi. A pošto se ne želim buditi u blatu, Krugeru LP.
Ti već živiš u blatu a da to uopće ne znaš, sve ovo što nas okružuje je jedna velika smrdljiva kaljuža. Naravno, lakše je zatvoriti oči i zamisliti da se umjesto blata i govana nalazi mirisno cvijeće. |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
Topic |
|