forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Coronavirus
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 121

DODSFERD
Advanced MemberPitcairn Island
29085 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/03/2020 :  16:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by hello

quote:
Originally posted by mladjo

Jedna od rijetkih pozitivnih stvariu ovom svemu je da su anti-vakceri utihnuli :D
Da sada dođu sa pričom "Ma kakvo cjepivo! Izađite van, prošećite malo i virus će proći!" mislim da bi ih netko zatukel :D

Ali nažalost, čim ovo prođe, eto njih nazad.

Pa dobro mislim da su oni ipak u manjini. Ja i svi moji prijatelji smo djecu redovito cijepili. Ali recimo na gripu se nikad nisam cijepio, a mislim da se ni na koronavirus neću cijepiti ako postane sezonski što ne znači da mislim da je to nepotrebno već mislim da je to cijepljenje itekako potrebno ali rizičnim skupinama


Nemoj se nikada ni cijepiti protiv gripe...mene je davne 1996-te zadnji mjesec služenja vojske doktor koji je također bio na odsluženju vojnog roka nagovorio da se cijepim protiv gripe i bila mi je to životna greška.
Cjepivo te štiti dva tri mjeseca nakon cijepljenja, a nakon toga sam dvije godine bio šmrkav i bolestan non stop. Tamo negdje od 1999-te godine ne pijem ni nikakve tablete i imunološki sustav u tijelu radi ko’ švicarski sat. U posljednjih dvadeset godina sam jednom dobio gripu koju sam lječio prvenstveno češnjakom


Sličan slučaj i kod mene kada sam bio u vojsci. Nekoliko mjeseci nakon cijepljenja sam dobio upalu pluća, i nisam bio jedini već nas se razboljelo 10-ak unutar te vojarne. Nakon toga se više nikad nisam cijepio i imao tek dvije jače viroze u 20 godina.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

jaki
Advanced MemberCroatia
15973 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/03/2020 :  16:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by anto

ti si Jaki stvarno prs'o!


Skoro sam ga zavida...
Slzsaj,radim za minimalac.
Zastitarska tvrtka u kojoj radim je medju najvecim u Hr.Tvrtka u kojoj sam rasporeden je najveca u Hr.Ni jedna ni druga nisu mi/nam osigurale ni par rukavica a kamoli nesto vise.Od nadredenih iz obe tvrtke nema ni glasa ni traga.Stizu samo papiri za uvodjenje strozijih mjera pri ulasku u objekt.Za nasu sigurnost se nitko ni ne pita.Minustar mzpa laze na televiziji da strani drzavlhani ne ulaze u Hr osim u tranzitu a kod mene svaku par dana dolaze cisterne iz susjedne nam CG.Ukinuti su autobusi.Na posao idem pjeske i pritom prolazim kroz tu jebenu kontrolnu tocku koja i inace nema nikakvog smisla i uz to pojedini krkani policajski prenose viruse dirajuci stotine papira i osobnih iskaznica bespotrebno.Ne mogu lagat da sam prehladjen i da mozda imam koronu jer ce mi odrediti karantenu.A ako meni odrede karantenu automatski ce odrediti i materi mi i bratu mi.Tko ce nam onda ici u ducan ?Kazna za krsenje karantene je 8000 kn.Mogu dati otkaz ali iako onda moram odraditi otkazni rok od 30 dana.A ako ga ne odradim mogu me po uvovoru teretiti ta 1 placu...
Uglavnom,sve je ok:)Ministar ne laže. Ovo što ti spomnješ su vozači kamiona koji dolazu u RH radi opskrbe. Znači teretni promet a ne putnički. Opskrba ne smije stati to je valjda svima jasno. Putnički promet je privremeno zaustavljen preko graničnih prijelaza i stranci ne mogu ući u RH a to je i rekao.

A za ovo što se ljutiš na policajca nemaš potrebe - samo trebaš slušati preporuke stožera i oprati svoje ruke nakon što ti je uzeo isprave. Čovjek samo radi svoj posao.


Ministar laze.
Rekao je da strani drzavljani ne ulaze u hrvatsku osim u tranzitu pod pratnjom policije prodju kroz hrvatsku.Pa sad ako cisterna iz CG ude u hr,dode u Kastela,napuni se plinom i to bez ikakve pratnje i vrati se u CG je li to taj tranzit?Je li to pod pratnjom?
Stari lazovcina.
Kazes,samo trebam oprati ruke?
Evo odma mi je taj pol8cajac ponudio dezifincijens za to kad je vec bespotrebno uzimao u ruke ono sto ne treba u ova vremena raditi.Kazem,kamo srece pa da mese takvi krkani klone i budu samo oni normalni i pazljivi u ophodjenju sa ljudima kao sto je danas bila policajka.
A tebi ako ne smeta slobodno mu daj tvoje dokumenta da ih on malo zacini.Jaki prvo ne znaš i nisi informiran a drugo bez veze se blamiraš.

Pa čovječe uz malo guglanja svima je dostupna Odluka koju je upravo taj ministar potpisao.

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_03_32_714.html

Dakle u Odluci o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske je u Odjeljku II alineja 3 točno ministar propisao da se odluka o zabrani prelaska ne odnosi na :
- prijevoznike robe i drugo prometno osoblje u mjeri u kojoj je to potrebno

Dakle na strane i domaće kamione (prijevoznike) koji robu utovaraju ili istovaraju u HR nema zabrane.

Nadalje je upravo taj ministar uredio svojom Odlukom način postupanja za hrvatske prijevoznike a zamisli i za strane prijevoznike oko pravila ponašanja nakon ulaska u HR (karantene i izolacije)

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20voza%C4%8Di%20u%20me%C4%91unarodnom%20transportu.pdf

I s obzirom da sam svakodnevno uključen u provedbu ovih odluka i znam što pišem lijepo ti savjetujem da se prestaneš blamirati a ti sad kako hoćeš.

A oko ovih policajca koji se tamo cijeli dan izloženi da bi svima nama bilo bolje, treba pokazati malo poštovanja i razumijevanja. Mada velika većina to i pokaže.


Jesi li ti glup ili zaljubljen u ministra?
Znači nema nikakve karantene i nikakve pratnje tih cisterni.
Cisterna uđe ujutro u HR,dođe,napuni se i ode nazad.
Što se tiče policajaca koji su tu radi svih nas bolje bi nam bilo da nisu ako će se oni ponašati šireći zarazu.
To što neko ima uniformu ne znači da se ponaša normalno i razborito.
Sigurno su i ona dva krkana u splitu tu radi nas i brinu se za nas bacajući ljude na zemlju i pišući prijave ljudima koji se šetaju po preporuci zdrastvenih vlasti.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Oki
Advanced MemberCroatia
3838 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 30/03/2020 :  16:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Što se corone tiče, jučer su mi prijatelja strpali u bolnicu jer mu je dijagnosticirana corona (prošli tjedan se vratio iz Engleske).
Čujem da zasada nije ništa strašno osim temperature.
Bio je u doticaju sa djecom, ženom i roditeljima, a kako će se dalje razvijati situacija...?
Go to Top of Page

Poli
Advanced MemberSlovenia
31171 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/03/2020 :  16:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

U Europi također ima ljudi koji svašta jedu. Baš prije nekoliko mjeseci jedan kolega s posla, koji je inače i lovac, pričao kako su neki stranci (mislim čak Talijani) došli kod nas loviti nekakve ptice (zaboravih više kakave). Nakon što ubiju pticu istisnu iz njezine trtice nešto bijelo poput sperme i to pojedu skupa s kruhom. Ta bijela tečnost je kod njih kao veliki specijalitet i imaju je samo mužjaci te ptice (kolega nije znao objasniti o čemu se točno radi).


Istina. Italijani su poznati po tome da tamane bezbroj ptica i love ih na veliko. Dolazili su i kod nas u Sloveniju (nadam se da su im stisnuli par dobrih kazni ako su ih dobili, sjecam se da su ih vec dobili na granici sa punom torbom mrtvih).Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

vukozec
Senior Member1875 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 30/03/2020 :  16:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Što se corone tiče, jučer su mi prijatelja strpali u bolnicu jer mu je dijagnosticirana corona (prošli tjedan se vratio iz Engleske).
Čujem da zasada nije ništa strašno osim temperature.
Bio je u doticaju sa djecom, ženom i roditeljima, a kako će se dalje razvijati situacija...?Zašto je u bolnici? Koliko sam shvatio (a i na temelju primjera koje znam), zaražene sa blagim simptomima koji nisu u rizičnoj skupini ne šalju odmah u bolnicu već na kućnu njegu.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced MemberPitcairn Island
29085 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/03/2020 :  16:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Evo, čujem da su i popovi počeli umirati, izgleda da ne pomažu molitve i pričešća, tj. virus nema oči i uši da ih vidi i čuje.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik6481 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 30/03/2020 :  16:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
a na način kako pišu mediji, princ čarls je pravo medicinsko čudo što se korone tiče. testiran prije samo nekoliko dana, već se ozdravio.

meni jedan od največih problema u svemu ovome su upravo mediji i načini kako se izvještava o svemu ovome. napisi prepuni senzacionalizma, nagađanja, patetike i upitnika... kod nas ne znaš koji je od portala odvratniji i prokletiji; dali je to večernji list ili index.hr

propaganda straha i masovne histerije

Go to Top of Page

logo111
Senior MemberCroatia
1067 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 30/03/2020 :  16:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by anto

ti si Jaki stvarno prs'o!


Skoro sam ga zavida...
Slzsaj,radim za minimalac.
Zastitarska tvrtka u kojoj radim je medju najvecim u Hr.Tvrtka u kojoj sam rasporeden je najveca u Hr.Ni jedna ni druga nisu mi/nam osigurale ni par rukavica a kamoli nesto vise.Od nadredenih iz obe tvrtke nema ni glasa ni traga.Stizu samo papiri za uvodjenje strozijih mjera pri ulasku u objekt.Za nasu sigurnost se nitko ni ne pita.Minustar mzpa laze na televiziji da strani drzavlhani ne ulaze u Hr osim u tranzitu a kod mene svaku par dana dolaze cisterne iz susjedne nam CG.Ukinuti su autobusi.Na posao idem pjeske i pritom prolazim kroz tu jebenu kontrolnu tocku koja i inace nema nikakvog smisla i uz to pojedini krkani policajski prenose viruse dirajuci stotine papira i osobnih iskaznica bespotrebno.Ne mogu lagat da sam prehladjen i da mozda imam koronu jer ce mi odrediti karantenu.A ako meni odrede karantenu automatski ce odrediti i materi mi i bratu mi.Tko ce nam onda ici u ducan ?Kazna za krsenje karantene je 8000 kn.Mogu dati otkaz ali iako onda moram odraditi otkazni rok od 30 dana.A ako ga ne odradim mogu me po uvovoru teretiti ta 1 placu...
Uglavnom,sve je ok:)Ministar ne laže. Ovo što ti spomnješ su vozači kamiona koji dolazu u RH radi opskrbe. Znači teretni promet a ne putnički. Opskrba ne smije stati to je valjda svima jasno. Putnički promet je privremeno zaustavljen preko graničnih prijelaza i stranci ne mogu ući u RH a to je i rekao.

A za ovo što se ljutiš na policajca nemaš potrebe - samo trebaš slušati preporuke stožera i oprati svoje ruke nakon što ti je uzeo isprave. Čovjek samo radi svoj posao.


Ministar laze.
Rekao je da strani drzavljani ne ulaze u hrvatsku osim u tranzitu pod pratnjom policije prodju kroz hrvatsku.Pa sad ako cisterna iz CG ude u hr,dode u Kastela,napuni se plinom i to bez ikakve pratnje i vrati se u CG je li to taj tranzit?Je li to pod pratnjom?
Stari lazovcina.
Kazes,samo trebam oprati ruke?
Evo odma mi je taj pol8cajac ponudio dezifincijens za to kad je vec bespotrebno uzimao u ruke ono sto ne treba u ova vremena raditi.Kazem,kamo srece pa da mese takvi krkani klone i budu samo oni normalni i pazljivi u ophodjenju sa ljudima kao sto je danas bila policajka.
A tebi ako ne smeta slobodno mu daj tvoje dokumenta da ih on malo zacini.Jaki prvo ne znaš i nisi informiran a drugo bez veze se blamiraš.

Pa čovječe uz malo guglanja svima je dostupna Odluka koju je upravo taj ministar potpisao.

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_03_32_714.html

Dakle u Odluci o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske je u Odjeljku II alineja 3 točno ministar propisao da se odluka o zabrani prelaska ne odnosi na :
- prijevoznike robe i drugo prometno osoblje u mjeri u kojoj je to potrebno

Dakle na strane i domaće kamione (prijevoznike) koji robu utovaraju ili istovaraju u HR nema zabrane.

Nadalje je upravo taj ministar uredio svojom Odlukom način postupanja za hrvatske prijevoznike a zamisli i za strane prijevoznike oko pravila ponašanja nakon ulaska u HR (karantene i izolacije)

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20voza%C4%8Di%20u%20me%C4%91unarodnom%20transportu.pdf

I s obzirom da sam svakodnevno uključen u provedbu ovih odluka i znam što pišem lijepo ti savjetujem da se prestaneš blamirati a ti sad kako hoćeš.

A oko ovih policajca koji se tamo cijeli dan izloženi da bi svima nama bilo bolje, treba pokazati malo poštovanja i razumijevanja. Mada velika većina to i pokaže.


Jesi li ti glup ili zaljubljen u ministra?
Znači nema nikakve karantene i nikakve pratnje tih cisterni.
Cisterna uđe ujutro u HR,dođe,napuni se i ode nazad.
Što se tiče policajaca koji su tu radi svih nas bolje bi nam bilo da nisu ako će se oni ponašati šireći zarazu.
To što neko ima uniformu ne znači da se ponaša normalno i razborito.
Sigurno su i ona dva krkana u splitu tu radi nas i brinu se za nas bacajući ljude na zemlju i pišući prijave ljudima koji se šetaju po preporuci zdrastvenih vlasti.Ja sam mislio da si ti malo pametniji a ti ne znaš pročitati ni link kad ti se ostavi.

Što piše u Odluci koju sam ti zalijepio ? Da ako je boravak kamiona u RH kraći od 24 sata da nisu dužni koristiti karantenu nego to mogu odraditi samoizolacijom u kabini teretnog vozila.

Šta ti tu nije jasno ? Baš me zanima što bi sutra jeo da ne funkcionira opskrba.
Misliš da su police u trgovine pune po defaultu ? Da teta iz Plodina to donese od kuće ?

Samo vozači stranih kamiona koji borave u RH duže od 24 sata dužni su koristiti karantene organizirane od Stožera civilne zaštite po Županijama a to se organizira prilikom ulaska vozila na graničnim prijelazima.

A prate se samo vozila u tranzitu na tranzitnim koridorima.

Ali bolje možda da se ostaviš toga jer vidim da ti je prekomplicirano.

A što se tiče policajaca koji vas pokušavaju upozoriti...zaboravi. Imaš ti pravo - samo se vi našetavajte Rivom i brčkajte po Bačvicama mi ostali smo budale.


Edited by - logo111 on 30/03/2020 16:41:57
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced MemberCroatia
7530 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 30/03/2020 :  16:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

jere moj, pa potjeraj djecu spavat
daj im rakijicu, čaj od maka, bilo šta
samo da nam nisi nadrkan ovdje


Nadrkanost s tin nema veze.
Nadrkanost je stil života.

Doli sve stranke, živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior MemberDjibouti
2277 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 30/03/2020 :  16:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Meni ovo kad mediji jave da se neka poznata licnost zarazila virusom vise lici kao nacin za povecavanhe histerije kod "obicnog smrtnika".
Go to Top of Page

Oki
Advanced MemberCroatia
3838 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 30/03/2020 :  16:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:
Originally posted by Oki

Što se corone tiče, jučer su mi prijatelja strpali u bolnicu jer mu je dijagnosticirana corona (prošli tjedan se vratio iz Engleske).
Čujem da zasada nije ništa strašno osim temperature.
Bio je u doticaju sa djecom, ženom i roditeljima, a kako će se dalje razvijati situacija...?Zašto je u bolnici? Koliko sam shvatio (a i na temelju primjera koje znam), zaražene sa blagim simptomima koji nisu u rizičnoj skupini ne šalju odmah u bolnicu već na kućnu njegu.


Nemam pojma.
Trenutno se ne javlja se u viber grupu u kojoj je cijelo društvo, a vidim da je bio na viberu pred pola sata, tako da ću znati tek kada napiše koju pametnu...
Go to Top of Page

Oki
Advanced MemberCroatia
3838 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 30/03/2020 :  16:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Jel netko sa foruma pobrao coronu da saznamo iz prve ruke o tom iskustvu?
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik6481 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 30/03/2020 :  16:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
tko preživi (sve ovo), pričat će
Go to Top of Page

manhunter
Moderator19653 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/03/2020 :  17:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/chinese-markets-linked-coronavirus-already-21774114?utm_source=facebook.com

The paper reports that no efforts seemed to have been made to prevent a future outbreak by raising hygiene standards.


Toliko o tome.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.


Edited by - manhunter on 30/03/2020 17:28:56
Go to Top of Page

manhunter
Moderator19653 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/03/2020 :  17:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Jel netko sa foruma pobrao coronu da saznamo iz prve ruke o tom iskustvu?Tex2.
Ali izgleda da je sve prošlo u redu.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

nagor
Advanced MemberCroatia
12517 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 30/03/2020 :  17:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/modric-zadarskoj-bolnici-donirao-preko-100-tisuca-eura-za-borbu-protiv-koronavirusa/2170386.aspx?index_ref=read_more_d
Go to Top of Page

corto33
Senior MemberSlovenia
1232 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 30/03/2020 :  17:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki
Nemoj se nikada ni cijepiti protiv gripe...mene je davne 1996-te zadnji mjesec služenja vojske doktor koji je također bio na odsluženju vojnog roka nagovorio da se cijepim protiv gripe i bila mi je to životna greška.
Cjepivo te štiti dva tri mjeseca nakon cijepljenja, a nakon toga sam dvije godine bio šmrkav i bolestan non stop. Tamo negdje od 1999-te godine ne pijem ni nikakve tablete i imunološki sustav u tijelu radi ko’ švicarski sat. U posljednjih dvadeset godina sam jednom dobio gripu koju sam lječio prvenstveno češnjakomProblem je i jer te cjepivo zaštiti od onih virusa za koje se je cjepivo "programiralo" ali to onda otvara više prostora, da se uguraju i napadnu te drugi virusi ili neki noviji virusi, kao npr. ovaj novi korona virus.


Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

corto33
Senior MemberSlovenia
1232 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 30/03/2020 :  18:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by corto33

Saslušaj ovog dr. Wodarga, sve je laički objasnio i meni to što kaže ima smisao:Kad je ovaj ovo pričao? Ima smisla ako je prije neka dva-tri tjedna. Sad se već vidi da nije bio u pravu.

Kaže da, u normalnim godinama, u Njemačkoj, od smrti koje se pripisuju gripi, 2000-3000 otpada na koronaviruse. Sad je u Njemačkoj u dva tjedna umrlo preko 520 osoba od Covid-19 (jer nisu svi koronavirusi isti) s tendencijom rasta. A Nijemci broje samo one za koje su sigurni da je smrt od Covid-19.

U Italiji imaš skoro 11000 umrlih, a u Španjolskoj preko 7000.

Vidim sad da je video od 13. 03. Puno se stvari promijenilo otad. Tad su i u Italiji imali tek nešto preko 1000 umrlih, dok ih je u Njemačkoj bilo 8. Siguran sam da je i dr. Wodarg u međuvremenu promijenio mišljenje.Ima i novijih videa od Wodarga, ovaj npr. gdje odgovara na pitanja. Na žalost samo na njemačkom ali može se razumjeti uz auto-translate:
https://www.youtube.com/watch?v=JY3V-sVrcVw


Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnikCroatia
6984 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/03/2020 :  18:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by ken2

jere moj, pa potjeraj djecu spavat
daj im rakijicu, čaj od maka, bilo šta
samo da nam nisi nadrkan ovdje


Nadrkanost s tin nema veze.
Nadrkanost je stil života.dobro onda
ali fali ti, sam kažeš
lakše ti to riješiš, nego ja nba

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

corto33
Senior MemberSlovenia
1232 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 30/03/2020 :  18:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Jedna od rijetkih pozitivnih stvariu ovom svemu je da su anti-vakceri utihnuli :D
Da sada dođu sa pričom "Ma kakvo cjepivo! Izađite van, prošećite malo i virus će proći!" mislim da bi ih netko zatukel :D

Ali nažalost, čim ovo prođe, eto njih nazad.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnikCroatia
27031 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/03/2020 :  18:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

ma kad čitam sve te dosadne, neostvarene no-lifere na forumu, sve one kojima je život sa i bez korone isti, i kako mi ovdje zdušno promoviraju hešteg #ostanidoma, jasno mi je da ih sve treba poslat u pizdu materinu više.
bez uvrede (iako se teško može drugačije shvatiti), ali mislim da ste ti i Curunir oni koji su neuspješni luzeri foruma
prosipate žuč zbog svoje bijede kad god stignete
meni ne smeta jer volim čitati vaše klaunovske postove, ali sam dosad bio u uvjerenju da ste svega ovoga i sami svjesni, kad ono...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced MemberPitcairn Island
29085 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/03/2020 :  18:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

https://www.index.hr/sport/clanak/modric-zadarskoj-bolnici-donirao-preko-100-tisuca-eura-za-borbu-protiv-koronavirusa/2170386.aspx?index_ref=read_more_d


Uređaj će za mjesec i pol dana biti isporučen, a do tada neka se korona strpi i ne napada ljude.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced MemberPitcairn Island
29085 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/03/2020 :  18:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ode nam Žilina u povijest.

https://www.index.hr/sport/clanak/prvi-nogometni-klub-bankrotirao-je-zbog-koronavirusa/2170448.aspx

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

nagor
Advanced MemberCroatia
12517 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 30/03/2020 :  18:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by kiky

ma kad čitam sve te dosadne, neostvarene no-lifere na forumu, sve one kojima je život sa i bez korone isti, i kako mi ovdje zdušno promoviraju hešteg #ostanidoma, jasno mi je da ih sve treba poslat u pizdu materinu više.
bez uvrede (iako se teško može drugačije shvatiti), ali mislim da ste ti i Curunir oni koji su neuspješni luzeri foruma
prosipate žuč zbog svoje bijede kad god stignete
meni ne smeta jer volim čitati vaše klaunovske postove, ali sam dosad bio u uvjerenju da ste svega ovoga i sami svjesni, kad ono...Ma ne... Baš sam čekao tko će prvi zagristi. Trolove se ne smije hraniti.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik6481 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 30/03/2020 :  18:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
pih, ako supermark, nagor i slični ovdje poziraju kao konstruktivni, (sebi)posebni i izvrsni primjerci forumiranja, onda ja radije biram da budem klaun.
Go to Top of Page
Page: of 121 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000