Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 09/02/2021 : 23:49:03
|
quote: Originally posted by BeaGea
Nesvrstani jesi poznava Pruga? Meni je njihova muzika bila super, a "In the dark" je odlična stvar.
Evo san ti odgovorija u odgovoru Ladiću. Ali interesantno je da se zakačija sa svima. Sa Darkon je bija ka pas i mačka. Jedina frka na koncertima u FMu se dogodila kad je nakon koncerta Bambixa, Škic, lik iz te naše ekipe, izaša za mikrofon i reka" Ekipa ne zaboravite glavni moto večerašnjeg događaja-Toni Prug je pička!" Pa je bilo malo šaketanja |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 09/02/2021 23:52:28 |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 09/02/2021 : 23:54:24
|
 Znan dosta ovoga naravno. Znan i Đalu. Bend mu se ne znan kako zva, ali bija je to odlican tributr to Azra bend. Zaista. Je, svirali su zacudujuce odlicno Ravno do dna. Posli i druge Stuliceve pisme. Kako zaboravit SDP-e prostorije? Kako zaboravit Overflow doli? Kako zaboravit onu jebenu najvecu buru ikad u Splitu, koja je skrsila po grada nakon koncerta. Bija san tot. Jebeno je bilo. Ekipa se stagedavingirala u beton sa pozornice. Ludilo. Kraj sijecnja 1994-e. Ovo vrime...
 |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 10/02/2021 : 07:48:18
|
Edin Đelilovic Đele, se zove covik. A sitija san se i kako se zva bend. Big Bang. Najcesce su svirali prokleto dobru, istu, kopiju Ravno do dna. Od prve do zadnje pisme. Ali, kasnije i ostale stvari od Johnnya. Meni su bili prokleto dobri i dragi. A najbolji su bili jednom, ne sicam se godine, u pokojnoga Admirala. A brat od zene je jos dobar sa Đelom. Vis' ne znam jel jos sviraju. Ima je prokleto dobrog bubnjara, koji je nenormalno skinija Leinera. Za pripast se koliko tocno... Uopce te ljude ne vidam vise po gradu. Btw, sad mi je jasno i zasto No comment. To nisan zna. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4073 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 10/02/2021 : 10:26:51
|
Jere svak ti čast za ono kaj si delal 90-tih! |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5077 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 10/02/2021 : 10:31:26
|
quote: Originally posted by ivanl
MOTORHEAD, 'dvadesetica'!
This is it:
- prvih 10:
Motorhead Overkill No Class Ace of Spades (We Are) The Road Crew Shine Killed by Death Iron Horse/Born to Lose Bomber Metropolis
- sljedećih 10:
White Line Fever Stay Clean Damage Case Dead Men Tell No Tales Please Don't Touch Iron Fist Tales of Glory 1916 R.A.M.O.N.E.S. Hellraiser |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 10/02/2021 : 10:40:31
|
Edin Đelilovic Đele, se zove covik. A sitija san se i kako se zva bend. Big Bang. Najcesce su svirali prokleto dobru, istu, kopiju Ravno do dna. Od prve do zadnje pisme. Ali, kasnije i ostale stvari od Johnnya. Meni su bili prokleto dobri i dragi. A najbolji su bili jednom, ne sicam se godine, u pokojnoga Admirala. A brat od zene je jos dobar sa Đelom. Vis' ne znam jel jos sviraju. Ima je prokleto dobrog bubnjara, koji je nenormalno skinija Leinera. Za pripast se koliko tocno... Uopce te ljude ne vidam vise po gradu. Btw, sad mi je jasno i zasto No comment. To nisan zna.
A pazi kako je svit mali. Taman je Libellus izda 32 Kena kad san se na Kena zakačija, i na aukcijama nađen komplet 32 broja kod nekog lika iz Splita. Dogovorimo se isprid suda, a lik koji je prodava komplet Đele .
|
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 10/02/2021 : 10:48:38
|
 Di je sad? Znas li? Nisan ga vidija masu. Volija sam mu ic na te sulude, fanaticne koncerte. Covik je bija doslovan. Frenetican. Tribalo je to vidit i osjetit pa znat cijenit. I to ja, tvrdokorni, dugogodisnji, cijelozivotni Azra fan. Pazi, nije mi to izustit tek tako... To sam mu i reka. I objasnija. Bilo mu je masu drago. Skuzili smo to obostrano ludilo. Ubrali smo se. Pita me je i koju ce mi pismu odsvirat na koncertu. Ali oni bubnjar sta ga je ima, koji majstor. Nevideno. To je zaista bilo nesto. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 10/02/2021 : 10:49:07
|
Ajde da malo začinimo i stanemo jedni drugima na žuljeve. Top 10 izvođača koje ne možemo čuti, a ljudi ih u pravilu vole. Hejtanje na najjače!
1. Phil Collins 2. Alice in chains 3. Abba 4. Blondie 5. Pips chips & videolips 6. Nirvana 7. Massimo 8. Thin Lizzy 9. Arcade fire 10. Foo fighters |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 10/02/2021 : 10:51:12
|
Vukozec, isto za tebe ka i za Nesvrstanog... Motorhead je to. Tribali bi stavit barenko 50 pisama. I opet bi falilo. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 10/02/2021 : 10:57:18
|
Uff... tesko, ali onako na brzaka iz glave, random order...
Foo Fighters (ali mislim da je Dave ok lik, zato mi je nekako "zao" da ih ne mogu progutati), Lana Del Rey (mada ok, na pocetku sam je i nekako mogao slusati), Dire Straist - ali samo Walk of Life (doslovno mi se povraca svaki put kad krene na radiu i samo trcim sto brze mogu da ga iskljucim), power metal - kao zanr opcenito (valjda se moze naci i neki band koji bih mogao prezivjeti... kazem valjda jer svemir je beskrajan pa...), turbo folk, dalmatinske pjevaljke i pjevaljkici, rave i HC techno - kao zanr opcenito, hmmm, 99% stvari sto se pusta na radiu, da li to vazi? :D :D
Ma, sigurno ima jos izvođaca ali uhvatio si me nespremnog! :P
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 10/02/2021 11:25:28 |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5077 Posts
Posted - 10/02/2021 : 10:58:13
|
quote: Originally posted by Tonto
Ajde da malo začinimo i stanemo jedni drugima na žuljeve. Top 10 izvođača koje ne možemo čuti, a ljudi ih u pravilu vole. Hejtanje na najjače!
1. Phil Collins 2. Alice in chains 3. Abba 4. Blondie 5. Pips chips & videolips 6. Nirvana 7. Massimo 8. Thin Lizzy 9. Arcade fire 10. Foo fighters
Svi su dobri do (tu i tamo) odlični što si nabrojao, uključujući i ABBAu (nedavno sam shvatio da je to sam vrh, zlatni standard, u svojoj kategoriji).
Zapravo su mi od nabrojanih najbezvezniji FFighters, premda mi je Grohl skroz simpatičan lik. Radiofonični američki punk-pop, bljak, daj radije sećerne Švede, gledaj moje ruke Massima i AOR Phila.
Ja ne mogu sastaviti svoju listu. Ono što ne volim izbjegavam, nit slušam, nit mi se da razmišljati o tome. |
Edited by - vukozec on 10/02/2021 11:00:47 |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 10/02/2021 : 10:59:22
|
1. Phil Collins 2. Alice in chains 3. Abba 4. Blondie 5. Pips chips & videolips 6. Nirvana 7. Massimo 8. Thin Lizzy 9. Arcade fire 10. Foo fighters
Gledao sam Thin Lizzy uzivo sa Gorhamom i Downeyem. Naravno jbg. bez Lynotta. Vrlo dobri su bili. Gledao sam originalnu Nirvanu uzivo, kurca nije valjala. Osim Grohla. Gledao sam Foo Figters dvaput. Predobri su bili. Odlicni, izvanredni, pace... Gledao bi rado Phill Collinsa, Abbu, Blondie. (Da mogu, da sam mogao) Pips, Massima, Arcade fire ne bi nikad nizasto gledao uzivo. O Alice in chains nemam misljenje. Ajd imaju jednu dobru pjesmu, da kazem. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 10/02/2021 : 11:04:27
|
Nužno ovim redoslijedom:
1.Đorđe Balašević 2.Đorđe Balašević 3.Đorđe Balašević 4.Đorđe Balašević 5.Đorđe Balašević 6.Đorđe Balašević 7.Đorđe Balašević 8.Đorđe Balašević 9.Đorđe Balašević 10.Parni valjak |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Posted - 10/02/2021 : 11:07:04
|
quote: Originally posted by vukozec
Svi su dobri do (tu i tamo) odlični što si nabrojao, uključujući i ABBAu (nedavno sam shvatio da je to sam vrh, zlatni standard, u svojoj kategoriji).
Ja nikome ovdje ne osporovam kvalitetu ili značaj. Pričam isključivo o ukusu, ono od čega me bole uši.
... i da, Grohl ni meni nije nesimpatičan kao osoba samo mu je glazba za mene užas. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 10/02/2021 : 11:07:06
|
 Di je sad? Znas li?
Neznan. Nisan ga vidija 100 godina. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 10/02/2021 : 11:17:18
|
Nesvrstani šaljivdžija.
Jok. Niko me ne iritira ka Balašević. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 10/02/2021 : 11:18:58
|
Ali ajd da sad ne odgovaramo svi svima... Sto ne bi nikada isao vidjeti uzivo, a ljudi to vole.
Hm. Nase i strano. Pa toga masu ima, vise nego peterostruko onog sto volim. A volim masu glazbe...
Ajd da probam;
1. Rave/tehno/sintetiku 2. Srpske cajke/narodne/turbo folk (ali i sve podzanrove cajki, ukljucujuci Severinu, Suput i ine) 3. Pop-zabavni-dalmatinsko-grcko-meksicki melos tu tu tam, tu tu tam, tu tu tam...pa ponovo... 4. Latino pizdarije (sve) 5. Reggae (uh ajme majko, spasavajme toga loseg dira) 6. Zagorske popevke 7. Death metal (sve sta rigaju, kad pivaju, a i ostale) 8. Takozvani americki rhytam & blues. Sramotno je sto je rijec blues u toj postapalici meketave i cicave nazovi glazbe 9. Radio frendly, komercijalu, koja se vrti bespostedno izmedu reklama za laksativ i oglasa o izgubljenim mackama. 10. Toma Waitsa i Bob Dylana. To je zasebna, uzasna kategorija. Sam deveti krug pakla. Na ovog potonjeg mi je cak bilo i zabranjeno ici. Fizicki zabranjeno, uz prijetnju. I bolje. Ko zna sto bi ucinio, da sam tome mucenju prisutan bio...
Valjda je to deset. Ali naslo bi se jos.
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Posted - 10/02/2021 : 11:20:45
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nesvrstani šaljivdžija.
Jok. Niko me ne iritira ka Balašević.
To je zato što si usraša, priznaj. |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5077 Posts
Posted - 10/02/2021 : 11:22:05
|
Nesvrstani šaljivdžija.
:)
Panonskog go.., ovaj mornara, poslušam tu i tamo, ali mu koncerte izbjegavam.
Ne nervira me zapravo on, nego njegova publika, to prenemaganje i padanje u patetični zanos. Vjerojatno su izvor antipatije one večeri sa gitarom na plaži koje bi se pretvorile u Đole-maraton. Zavrti li još jednom netko taj ringišpil u mojoj glavi krvi ću mu se napit. |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5077 Posts
Posted - 10/02/2021 : 11:24:47
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nesvrstani šaljivdžija.
Jok. Niko me ne iritira ka Balašević.
To je zato što si usraša, priznaj.
Ne provociraj, tek se vratio iz pržuna :) |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 10/02/2021 : 11:26:04
|
jbt. Zaboravio, premrski Parni valjak! Oni su isto posebna kategorija. Ne mogu reci da mrzim nesto u zivotu. Zaista ne mogu to prevuci preko usta, takvu rijec, ali oni su blizu toga... |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Posted - 10/02/2021 : 11:33:27
|
quote: Originally posted by vukozec
Nesvrstani šaljivdžija.
:)
Panonskog go.., ovaj mornara, poslušam tu i tamo, ali mu koncerte izbjegavam.
Ne nervira me zapravo on, nego njegova publika, to prenemaganje i padanje u patetični zanos. Vjerojatno su izvor antipatije one večeri sa gitarom na plaži koje bi se pretvorile u Đole-maraton. Zavrti li još jednom netko taj ringišpil u mojoj glavi krvi ću mu se napit.
Tako je oslobodi se, pusti bijes. Ja Balaševića baš volim, gotovo svaku pjesmu, 70 posto repertoara znam u notu... to je ono srcu drago.
...ali eto ne volem Motorhead, samo Whorehouse blues mi se nalazi na listama. Naravno da ivanl ne može sastavit top 10 kad im je svaka pisma ista. |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 10/02/2021 : 11:35:54
|
- Balašević - Azra - Tool - Mastodon - klape - tamburice - Opća Opasnost
Ne znam, ne mogu se više sjetiti ovako na prvu Nekad davno sam znao reći da mrzim cajke i turbofolk, međutim s vrimenom sam postao skroz indiferentan. Ne slušam, ne zanima me, a bome ni ne dolazim u doticaj s time (za razliku od gore navedenih). |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
|
Topic  |
|