Author |
Topic  |
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 08/04/2020 : 00:16:30
|
Kad odeš na "archive", vidiš svoje kvizove i pored "show archive" imaš i ikonicu za skidanje tabele. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 08/04/2020 00:18:37 |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 08/04/2020 : 00:25:09
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by vice
Ok, budem ja onda svoj prebacija za četvrtak u 21h ako se svi slažu. :)
Pitanje je je li paro završio kviz. A koliko sam shvatio džastis ima kviz četvrtkom za koji mobilizira izvanforumske mase. Tako da pretpostavljam da je sutra u 22 ipak bolje nego četvrtak u 21.
Slažen se. Nek vice ide sutra, đastis prikosutra, paro u petak.
Žemo, ako se i paro slaže.
Sajt mi čitavo vrime šteka tako da nema šanse da stignem 100 pitanja do sutra. Ja mogu onda u subotu. :) |
And like that... he's gone. |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 08/04/2020 : 00:33:59
|
Može, taman onda ja u petak. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/04/2020 : 05:54:48
|
quote: Originally posted by manhunter
Kad odeš na "archive", vidiš svoje kvizove i pored "show archive" imaš i ikonicu za skidanje tabele.
Ok, hvala. Probat ću onda kasnije postaviti ovdje i tablicu od svojeg kviza, ali bitno da se može, pa možemo onda brojati tablicu po principu koji je predložio Nesvrstani. Možda bi mogli otvoriti i posebni topic samo s tablicom, da ne bude ovdje zatrpana svakodnevnim komentarima? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7623 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/04/2020 : 08:24:22
|
quote: Originally posted by Shaner
Ja sam za sve, ligu, posebne kvizove, sa slikama, bez slika, sve može, ali tintone kud baš ponedjeljkom?! 
Ne mora biti ponedjeljkom. Ali trenutno kviz imamo svaku večer, pa je ponedjeljak opet prvi slobodan? Može moj ići i nedjeljom, i utorkom (ako Deers ne misli raditi kviz svaki tjedan).
|
|
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7623 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 08/04/2020 : 09:22:07
|
Ja sam za sve, ligu, posebne kvizove, sa slikama, bez slika, sve može, ali tintone kud baš ponedjeljkom?! 
Ne mora biti ponedjeljkom. Ali trenutno kviz imamo svaku večer, pa je ponedjeljak opet prvi slobodan? Može moj ići i nedjeljom, i utorkom (ako Deers ne misli raditi kviz svaki tjedan).
Ponedjeljak navečer je jedini termin koji mi ne odgovara, a bilo bi mi žao propuštati kvizove, pa se zato bunim. 
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/04/2020 : 09:29:21
|
Ma razumijem ja tebe, ali ako će se ovaj tempo zadržati neko vrijeme, trebat će nečiji kviz biti u ponedjeljak. Ali nemam ni s tim problem da ponedjeljak proglasimo danom odmora. |
|
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6320 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 08/04/2020 : 09:35:40
|
Nek budu dvije tablice, jedna s ukupnim brojem bodova, a druga s prosječnim brojem bodova, tj. broj bodova kroz broj sudjelovanja. Tako bi i oni koji ne mogu sudjelovati svaki put imali dodatnu motivaciju za natjecanje.
Može se postaviti i neki uvjet da ne bi netko razvalio jedan kviz i nestao, tipa obavezno sudjelovanje na 50% kvizova da se uđe na tu "prosječnu" listu. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9563 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 08/04/2020 : 09:45:16
|
Ne znam da li ću uraditi sljedeći kviz za utorak. Moram vidjeti. Tako da je termin slobodan. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6320 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Posted - 08/04/2020 : 09:58:54
|
Može novi topic, ali onda ćemo ovaj zaključati kad sve dogovorimo. Ti ga otvori, pa onda u prvom postu možeš editirati postavljače kvizova i tabelu. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/04/2020 : 10:17:56
|
quote: Originally posted by Beva
Nek budu dvije tablice, jedna s ukupnim brojem bodova, a druga s prosječnim brojem bodova, tj. broj bodova kroz broj sudjelovanja. Tako bi i oni koji ne mogu sudjelovati svaki put imali dodatnu motivaciju za natjecanje.
Može se postaviti i neki uvjet da ne bi netko razvalio jedan kviz i nestao, tipa obavezno sudjelovanje na 50% kvizova da se uđe na tu "prosječnu" listu.
Mislim da koncept lige ima smisla samo za one koji će redovito sudjelovati. Zato i je liga, da se natječemo u kontinuitetu. Ljudi koji bi igrali samo par puta će biti motivirani time što će u pojedinačnim kvizovima priskrbiti slavu. A ako netko, propusti samo par puta, to ne bi trebao biti veliki problem jer se ionako boduje samo prvih 20. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/04/2020 : 10:18:47
|
Može novi topic, ali onda ćemo ovaj zaključati kad sve dogovorimo. Ti ga otvori, pa onda u prvom postu možeš editirati postavljače kvizova i tabelu.
Ok, otvorim kada sve ispeglamo. Ionako se čini da večeras nema kviza, pa smo dobili na vremenu malo. |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Posted - 08/04/2020 : 10:56:50
|
Može se postaviti i neki uvjet da ne bi netko razvalio jedan kviz i nestao, tipa obavezno sudjelovanje na 50% kvizova da se uđe na tu "prosječnu" listu.
Mislim da koncept lige ima smisla samo za one koji će redovito sudjelovati. Zato i je liga, da se natječemo u kontinuitetu. Ljudi koji bi igrali samo par puta će biti motivirani time što će u pojedinačnim kvizovima priskrbiti slavu. A ako netko, propusti samo par puta, to ne bi trebao biti veliki problem jer se ionako boduje samo prvih 20.
Da bismo to izbegli, mogli bismo da uzimamo prosek bodova po učešću. Tako će i oni koji prave kviz i tada ne učestvuju biti konkurentni.
Ovo za prvih 20 se misli na prvih 20 forumaša koji učestvuju, ili uopšteno? |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 08/04/2020 : 11:01:24
|
Mislim da koncept lige ima smisla samo za one koji će redovito sudjelovati. Zato i je liga, da se natječemo u kontinuitetu. Ljudi koji bi igrali samo par puta će biti motivirani time što će u pojedinačnim kvizovima priskrbiti slavu. A ako netko, propusti samo par puta, to ne bi trebao biti veliki problem jer se ionako boduje samo prvih 20.
Da bismo to izbegli, mogli bismo da uzimamo prosek bodova po učešću. Tako će i oni koji prave kviz i tada ne učestvuju biti konkurentni.
Ovo za prvih 20 se misli na prvih 20 forumaša koji učestvuju, ili uopšteno?
Mislin da je bolje uopćeno, jer će se inače bespotrebno zakomplicirat. Znači ako se dogodi da je na drugon mistu neki padobranac, 25 bodova za drugo misto ne dobiva niko. U praksi, čisto sumnjan da će se baren u prvih 10 pojavljivat padobranci. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/04/2020 : 11:05:30
|
@manhunter Pa to je i Beva predložio, ali kao što sam rekao, čini mi se besmisleno igrati ligu ako nećemo igrati redovito. Koncept lige je takav da je kontinuitet ključan. Po meni, naravno. Bit će kako većina kaže. Što se sastavljača tiče, ja bih rađe išao ka rješenju da im se za taj kviz koji sastavljaju pripiše njihov prosječan broj bodova iz kvizova tog tjedna.
|
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/04/2020 : 11:07:30
|
Ovo za prvih 20 se misli na prvih 20 forumaša koji učestvuju, ili uopšteno?
Mislin da je bolje uopćeno, jer će se inače bespotrebno zakomplicirat. Znači ako se dogodi da je na drugon mistu neki padobranac, 25 bodova za drugo misto ne dobiva niko. U praksi, čisto sumnjan da će se baren u prvih 10 pojavljivat padobranci.
Ovo sam i ja mislio. Bit će i to komplicirano u prvih par kvizova dok pokvatamo tko je tko (jer igraju i manje aktivni forumaši), ali trebalo bi se iskristalizirati kroz par kola. |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 08/04/2020 : 11:10:02
|
@manhunter Pa to je i Beva predložio, ali kao što sam rekao, čini mi se besmisleno igrati ligu ako nećemo igrati redovito. Koncept lige je takav da je kontinuitet ključan. Po meni, naravno. Bit će kako većina kaže. Što se sastavljača tiče, ja bih rađe išao ka rješenju da im se za taj kviz koji sastavljaju pripiše njihov prosječan broj bodova iz kvizova tog tjedna.
Ovo je i meni palo na pamet, i možda nije loše rješenje. Doduše, ovo je bitno jedino Deersu, vi ostali sastavljači se do sad niste proslavili .
|
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts
Posted - 08/04/2020 : 11:12:43
|
Može vice podijeliti svoj kviz na dva s po 50 pitanja. Bolje da imamo dvije večeri što igrati nego da se jednu večer preforsiramo :)
Ovo je dobra ideja.
E onda ide večeras u 21h prvih 50 pitanja. Postavim link u tijeku dana. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 08/04/2020 : 11:16:21
|
Može vice podijeliti svoj kviz na dva s po 50 pitanja. Bolje da imamo dvije večeri što igrati nego da se jednu večer preforsiramo :)
Ovo je dobra ideja.
E onda ide večeras u 21h prvih 50 pitanja. Postavim link u tijeku dana.
Odlično. Po meni dobra odluka. Iako 100 pitanja zvuči super, to je čistih 25 minuta klikanja. Past će ljudima koncentracija pa bi bilo kako đastisova cura kaže preuranjenog klikanja više nego inače. |
Edited by - NESVRSTANI on 08/04/2020 11:16:49 |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts
Posted - 08/04/2020 : 11:17:29
|
Ovo je dobra ideja.
E onda ide večeras u 21h prvih 50 pitanja. Postavim link u tijeku dana.
Odlično. Po meni dobra odluka. Iako 100 pitanja zvuči super, to je čistih 25 minuta klikanja. Past će ljudima koncentracija pa bi bilo kako đastisova cura kaže preuranjenog klikanja više nego inače.
Istina  |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2076 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 08/04/2020 : 11:31:07
|
Liga zvuči super, al dajte onda za termine stavite zasebnu temu, da sve bude na jednom mjestu i pregledno. Zaključano, bez komentara, edit prvog posta kad se utvrdi tko i kada sastavlja, i to je to.
|
Split your lungs with Blood and Thunder
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 08/04/2020 : 11:33:13
|
quote: Originally posted by fler
Liga zvuči super, al dajte onda za termine stavite zasebnu temu, da sve bude na jednom mjestu i pregledno. Zaključano, bez komentara, edit prvog posta kad se utvrdi tko i kada sastavlja, i to je to.
Slažen se. Jedan sticky topic sa tablicon i rasporedon kvizova, a nek ovaj ostane za laprdanje.
|
Edited by - NESVRSTANI on 08/04/2020 11:34:05 |
 |
|
Topic  |
|