Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 16/05/2020 : 21:29:23
|
Meni je kviz bio prelagan, iako vjerujem da se većina neće složiti. Imao sam ogromnih problema sa slikama koje se ili nisu učitavale ili tek nakon što prođe vrijeme za odgovor. |
Trouble will find me |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
andjusticeforall
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/andjusticeforall.gif)
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Muten roshi.jpg)
Croatia
12950 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 16/05/2020 : 21:30:06
|
quote: Originally posted by Beva
Čestitke Markosu, ja nakon dugo vremena na postolju, što je pravo čudo s obzirom kako mi je loša veza bila. Slike bi mi se učitavale tek kad dođu odgovori za pitanje.
Meni se neke slike nisu uopće učitale, pa sam odgovarao na slijepo. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25677 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/05/2020 : 21:30:07
|
quote: Originally posted by panda
Jesu ostali videli slike regularno? Ja bih ih najcesce dobijao ili sekund pred kraj ili tek u sledecem pitanju - probao i na wifiju i na mobilnom netu.
Zabavan kviz, ali preduga pitanja :)
I meni su se otvarale tek pred kraj, a nekad ni tad. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
Cromwell
Advanced Member
![](AvatarUpload/diadelos.jpg)
Croatia
4439 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 16/05/2020 : 21:30:24
|
Nije bilo pretjerivanja sa sportizmima tako da sam na iznenađujućem dvadesetom mjestu. A očekivao sam apsolutnu pušionu.
Dobar kviz. ![](icon_smile.gif)
EDIT: I meni se učitavalo 2 sekunde pred kraj. A jedno pitanje sam fulao zato što se taman učitalo i pomaknulo display ![](facepalm.gif) |
Bok, kako si.
|
Edited by - Cromwell on 16/05/2020 21:33:12 |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 16/05/2020 : 21:30:27
|
Svima su kasnile slike, izgleda. Verovatno su bile prevelike.
Zadovoljan sam kvizom, kao i onim juče. Čestitke pobednicima.![](icon_smile.gif) |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29469 Posts
|
ponki
Advanced Member
![](AvatarUpload/macak.gif)
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 16/05/2020 : 21:30:34
|
Stavio si kviz sa brzinom... I sa slikama...dok mi se otvori slika i dok odskrolam do odgovora vrijeme istekne... A na pola pitanja mi cak otvaralo sliku iz prethodnog pitanja... Dosta pitanja sam procitao tek nakon sto sam odgovorio bez citanja kad bi vidio da li sam pogodio sta sam tako promasio ![](facepalm.gif) |
|
Beva
Advanced Member
![](AvatarUpload/GrouchoMarx.jpg)
Bosnia and Herzegovina
6182 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
night
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/Taz.gif)
Serbia
1689 Posts
Member since 07/07/2006 |
|
paro
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/2649029.jpg)
Croatia
8589 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 16/05/2020 : 21:30:42
|
Slike debelo kasnile. Inače, jako dobar kviz, samo što mi manjkalo koncentracije. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/pre1.gif)
Western Samoa
7335 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 16/05/2020 : 21:32:19
|
napokon jedan dobar kviz ove sedmice (iz mog ugla),ali je definitivno mogao biti i bolji.Posle desetog pitanja su usledili nekoliko opskurnih,da bi se u nekom trenutku opet stanje normalizovalo.
I ne mogu da verujem da sam omašio pitanja za Stripomaniju (koju sam gledao bezbroj puta) i za Flopi i Plejboj,a ovo sam odlično znao,i iz nekog meni nepoznatog razloga stisnuh Čispu.
Nego,koji je to magarac odgovorio sa "Anto" na pitanje u kome se konstatuje da određeni forumaš skroz odudara od fizičke građe Rokija Balboe?????????????????? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6182 Posts
Posted - 16/05/2020 : 21:32:25
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Čestitke Markosu, ja nakon dugo vremena na postolju, što je pravo čudo s obzirom kako mi je loša veza bila. Slike bi mi se učitavale tek kad dođu odgovori za pitanje.
Meni se neke slike nisu uopće učitale, pa sam odgovarao na slijepo.
Da, umjesto Venturija sam kliknuo Kerac, a da sam vidio sliku znao bih da je Venturi.
Zadnja slika mi se učitala tik pred kraj odbrojavanja, ali to ionako nisam znao pa sam kliknuo Robija :D |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
Altairfan
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/avatar653003_2(2).gif)
469 Posts
Member since 12/12/2019 |
|
ivan_micic
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27134 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 16/05/2020 : 21:33:30
|
quote: Originally posted by Markos
Meni je kviz bio prelagan, iako vjerujem da se većina neće složiti. Imao sam ogromnih problema sa slikama koje se ili nisu učitavale ili tek nakon što prođe vrijeme za odgovor.
I meni isto slike se učitaju pri kraju ili čak na drugom pitanju prošla slika![](icon_smile_big.gif) |
Ja sam fetišist papira! |
|
moore
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/1967.jpg)
Croatia
117 Posts
Member since 01/04/2004 |
Posted - 16/05/2020 : 21:33:54
|
Čestitke Markosu. Bio je najbolji i najbrži! Ne volim bodove za brzinu, iako sam ovaj put dobio nešto bodova. Obično ne dobijem niti jedan. Kod mene isto - slike su se pojavljivale na kraju pitanja, nekad tek na sljedećem pitanju. |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 16/05/2020 : 21:34:01
|
nije ni čudo da je beva bio u vrhu kad su bili poeni za brzinu. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29469 Posts
Posted - 16/05/2020 : 21:34:27
|
quote: Originally posted by panda
Zabavan kviz, ali preduga pitanja :) Cestitke pobedniku!
Ja sam preskakao pola riječi, isplatilo se :D Nisam imao više od dvije-tri glupe greške, a kviz je stvarno bio lagan.
Ja sam iz brzine kliknuo na Plavi orkestar:) E da, sumo, jebo te Aca Lukas!![](icon_smile_evil.gif) |
Trouble will find me |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29469 Posts
Posted - 16/05/2020 : 21:35:14
|
quote: Originally posted by night
A da nisu slike namerno tako postavljene da kasne jer je ponekad odgovor bio u njima?
Nemoguće je to namjestiti u kvizu. |
Trouble will find me |
|
sumohrvat
Advanced Member
4034 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 16/05/2020 : 21:35:40
|
Išao sam svjesno sa malo lakšim pitanjima da kviz bude igriv i mojoj braći po znanju sa dna poretka 😂😂😂 Slike su bile sranje očigledno, ali nisu bile nikakav hint za odgovor. Osim zadnje. Tu sam sam sebe progurao preko veze u kviz 😊 Eto, neka nitko ne zamjeri na mojoj informatičkoj debilnosti ❤️❤️❤️
|
|
night
Senior Member
![](avatars/Taz.gif)
Serbia
1689 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 16/05/2020 : 21:37:27
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Išao sam svjesno sa malo lakšim pitanjima da kviz bude igriv i mojoj braći po znanju sa dna poretka 😂😂😂 Slike su bile sranje očigledno, ali nisu bile nikakav hint za odgovor. Osim zadnje. Tu sam sam sebe progurao preko veze u kviz 😊 Eto, neka nitko ne zamjeri na mojoj informatičkoj debilnosti ❤️❤️❤️
Odlican kviz, cak sam i znao po neko pitanje. A za Savicha ![](icon_smile_blush.gif) |
Edited by - night on 16/05/2020 21:38:52 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/pre1.gif)
Western Samoa
7335 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 16/05/2020 : 21:37:35
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Išao sam svjesno sa malo lakšim pitanjima da kviz bude igriv i mojoj braći po znanju sa dna poretka
Hvala ti brate po znanju, čini mi se 21. mjesto i napokon koji bod. ;) |
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6182 Posts
Posted - 16/05/2020 : 21:38:39
|
quote: Originally posted by anto
nije ni čudo da je beva bio u vrhu kad su bili poeni za brzinu.
Suosjećam s tobom, pretpostavljam da nije lako gutati prašinu iz večeri u večer.
A večeras mislim da nisam puno dobio zbog brzine, eventualno jedno ili dva mjesta. Nije kao onda kad sam napredovao za preko 10 mjesta. Ima (relativna) mladost i svojih prednosti :D |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|