forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi kviz: 23.05 u 21:05
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 342

Markos
Webmaster

Croatia
29469 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/05/2020 : 10:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Deers

@tinton

Da li si jučer pribrajao bodove iz prejučerašnjeg kviza? Vidim da si editirao post ali ja sam još uvijek prvi iako me Markos debelo prestigao

Jučer sam prvu polovicu dana proveo u mamurluku, a drugu u rekuperavanju, pa nisam stigao zbrojiti prekjučerašnji i jučerašnji kviz. Sada se bacam na posao.

P.S. Ne mogu vjerovati koliku si prednost uspio prokockati.

Koliko je prednosti imao? Dvjesto bodova, tako nešto?

Trouble will find me
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19784 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/05/2020 : 10:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Imao je ispred tebe i više, ali prije nego što si prešao Bushida.
Mislim da je imao 100 prednosti nakon što si izbio na drugo mjesto.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 18/05/2020 : 11:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Deers

@tinton

Da li si jučer pribrajao bodove iz prejučerašnjeg kviza? Vidim da si editirao post ali ja sam još uvijek prvi iako me Markos debelo prestigao

Moram stvoriti zalihu da mogu u četvrtak igrati nogomet bez mobitela u ruci:)

napravi kviz za cetvrtak pa onda ne moras biti na mobitelu

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 18/05/2020 : 11:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by panda

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Triba ovo lagano privest kraju. Karantena je gotova a ovo je bilo zamišljeno da traje dok smo zatvoreni. Odigrali smo 44 kviza, ima najavljenih još 5, i triba nać žrtvu za još jedan kviz da zaokružimo na 50 i fajront.

Hej, imam ja pola kviza spremno - nemoj da sam sastavljao za dzabe :D

Pa super. Taman fali još jedan kviz za zaključit priču. Nek taj pedeseti bude tvoj.
Uostalon, ne triba prestat igrat kvizove. Samo ovaj karantenski dio triba zaključit.

možda raditi kvizove za jedan dan sedmično - redovni, a može i jednom sedmično - tematske i opskurne

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9457 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/05/2020 : 11:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

P.S. Ne mogu vjerovati koliku si prednost uspio prokockati.

Pobjeđivao sam kad se manje bodova dobivalo za prvo mjesto

Šalim se, Markos baš rastura a ja u zadnje vrijeme nemam ni jedno prvo mjesto pa nije ni čudno da me prestigao. Moje prvo mjesto je više bilo zasluženo brojem odigranih kvizova (mislim da sam od svih za bodove , preskočio samo dva) nego top rezultatima.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19784 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/05/2020 : 13:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Prijedlog:

s 50. kvizom zaključiti prvu sezonu kviza.
Tablica se arhivira i po njoj Markos može odrediti koliko skupe stripove tko dobiva.

Nastavljamo s opuštenim kviziranjem bez lige (ne moramo igrati svaki dan više), a kroz mjesec-dva, ukoliko nam natjecanje bude nedostajalo, možemo započeti novu sezonu lige i igrati tipa jednom tjedno.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/05/2020 : 13:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Meni to dobro zvuči.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 18/05/2020 : 13:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prijedlog:

Tablica se arhivira i po njoj Markos može odrediti koliko skupe stripove tko dobiva.

Nastavljamo s opuštenim kviziranjem bez lige (ne moramo igrati svaki dan više), a kroz mjesec-dva, ukoliko nam natjecanje bude nedostajalo, možemo započeti novu sezonu lige i igrati tipa jednom tjedno.

Ja se samo nadam da meni Markos neće udjeliti umjesto stripova "Windows for dummies" 😂😂😂😂😂
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7335 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/05/2020 : 13:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Slažem se, žena me već neko vrijeme u 9 navečer čudno gleda u stilu "koji freak".
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1690 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 18/05/2020 : 13:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
quote:

Originally posted by anto
e baš me živo interesuje šta si to naučio???????

Dosta toga se dalo novo saznati i unaprediti znanja, stvarno ne vidim zašto bih ti nabrajao. Bilo je vrlo dobrih i odličnih kvizova. Moje znanje je tu na nivou 40+ mesta koje mi je skoro redovno osigurano, slabo poznajem i mange i amere, ali mi je baš zabavno. I mislim da bi se trebao kviz nastaviti i dalje, dobra je zezancija i atmosfera.

Malo sam sam sa sobom zborio ovih dana, i odlučih da pokušam sa Komančom, a u vezi one naše priče od pre par sedmica.

Nego, kontam, Markos sam sebi neće da poklanja strip (...), evo ja ću dati litar rakije. Samo još da vidim za dostavu.

Edited by - night on 18/05/2020 15:01:01
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7319 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 18/05/2020 : 13:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Napravit cu jos jedan kviz ali moze i van lige, s obzirom da je pandin 50.

Može 24. jer u subotu necu bit dostupan navecer.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2870 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 18/05/2020 : 14:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prijedlog:

+1
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6184 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 18/05/2020 : 14:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Iako sam sastavio skoro pola kviza, OK mi je da završimo sezonu s pedesetim kvizom.

Ja bih volio da onda odmah krenemo s drugom sezonom, ali možda 3 ili 4 kviza tjedno, no to je velika obveza tintonu pa ako on želi odmoriti, nemam ništa protiv. Ionako je lavovski posao odradio dosad.

Uglavnom, šteta bi bila da se skroz prekine i za svako sam rješenje samo da nastavimo.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7427 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 18/05/2020 : 14:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Slažem se s Bevom.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/05/2020 : 15:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Eto linka za večerašnji kviz:

https://myQuiz.org/i/342857 (nema najbržeg prsta)

40 pitanja
20 sekundi

start u 21:05

http://matanovogumno.blogspot.com

Edited by - Mali_Mate on 18/05/2020 15:20:33
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29469 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/05/2020 : 15:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

Iako sam sastavio skoro pola kviza, OK mi je da završimo sezonu s pedesetim kvizom.

Ja bih volio da onda odmah krenemo s drugom sezonom, ali možda 3 ili 4 kviza tjedno, no to je velika obveza tintonu pa ako on želi odmoriti, nemam ništa protiv. Ionako je lavovski posao odradio dosad.

Uglavnom, šteta bi bila da se skroz prekine i za svako sam rješenje samo da nastavimo.

rezultati bi se trebali automatizirati, to je katastrofa raditi ručno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29469 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/05/2020 : 15:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night

Nego, kontam, Markos sam sebi neće da poklanja strip (...), evo ja ću dati litar rakije. Samo još da vidim za dostavu.

Meni žena pere prozore nekim njemačkim kurcem-palcem, tako da nemam kud s rakijom. Ali zato pivo neću odbiti:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29469 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/05/2020 : 15:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prijedlog:

Kako god većina kaže.

Trouble will find me
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19784 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/05/2020 : 15:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemam ništa protiv ni da odmah krenemo s drugom sezonom, ali učinilo mi se da su se ljudi generalno zasitili, pa da bi im opuštenija forma trenutno odgovarala.
Ako ne, možemo odmah nastaviti, ali opet mislim da su 3,4 kviza tjedno puno za ovaj normalniji život.

Svakako će biti kako većina odluči. Ja sam vojnik ovog foruma i ništa mi nije teško.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6184 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 18/05/2020 : 15:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

rezultati bi se trebali automatizirati, to je katastrofa raditi ručno.

Da bar imamo kakvog programera na forumu :D

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8769 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/05/2020 : 15:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Jedan kviz tjedno nakon ovoga je sasvim dosta. Nedjeljom navecer recimo.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Altairfan
Junior Member

469 Posts

Member since 12/12/2019

Posted - 18/05/2020 : 15:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Altairfan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prijedlog:

+1

Mogu i dalje ići kvizovi , ali onda neka bude svaki drugi dan ili vikendom .
Ili kako većina odluči .

Edited by - Altairfan on 18/05/2020 15:54:55
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6184 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 18/05/2020 : 15:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako ne, možemo odmah nastaviti, ali opet mislim da su 3,4 kviza tjedno puno za ovaj normalniji život.

To tebi koji si mlađi i imaš društveni život, nama koji u ta doba uspavljujemo djecu taman dobro dođe kviz kao izlika :D

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27135 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/05/2020 : 17:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni žena pere prozore nekim njemačkim kurcem-palcem

ko da te ne znamo

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19784 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/05/2020 : 17:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ok, da ne ispadne da par ljudi odlučuje...
Danas u 20:40, anketa u obliku kviza:

https://myQuiz.org/i/344973

Ima samo jedno pitanje i glasi:

Prva sezona kvizaške lige staje s 50. kvizom. Želite li da sljedeća sezona (s prorijeđenim rasporedom) krene odmah ili mislite da je potrebna stanka na određeno vrijeme (uz važnu napomenu da će se neligaški kvizovi nastaviti igrati)?

a) Nastaviti odmah!
b) Stanka
c) ...

Samo c je označen kao točan odgovor da ne bi ljudi pomislili da ja nešto favoriziram.
Ako a) bude imao više glasova nego b), sutra ćemo napraviti novu anketu kojom ćemo odlučiti koliko kvizova tjedno bi bilo optimalno.

Go to Top of Page
Page: of 342 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000