Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
A evo vam ovdje i nekoliko pitanja koja sam morao maknuti u zadnji tren zato što je myquiz izbrisao slike.
- Iz koje je priče ova scena? a) Batman: Year Two b) Batman: Gothic c) Batman: Shaman d) Batman: Venom
---
- Koga su ovdje ugledali mladi Tommy Elliot i Bruce Wayne? a) Green Lanterna b) Supermana c) Darkseida d) Starmana
---
- Koji forumaš koristi ovaj avatar? a) alexts b) supermark c) anto d) brni
odgovori: 1: c 2: a 3: c
Nemam dobru ispriku, iako mi je ispit u ponedjeljak, s obzirom da trošim vrijeme i na druge gluposti. Ne znam što da kažem, osim da će biti u nekom trenutku sljedećeg tjedna sve apdejtirano.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Dobra su i ova pitanja sto nazalost nisu usla u kvizu, znao bih 2 od 3. Najvece razocarenje sto se tice Betmena mi je upravo taj famozni Hush odnosno Muk. Bas losa prica. A gde je Anotan da vidi da je postao deo pop kulture stripovi.coma.
Ne sutra, danas je dobro! Sutra vjerojatno neću moć igrat.