Naslovnica je bas ziva a Oliviero Gramaccioni ima svoj stil koji mozda izgleda cudno ali nije kopija.Vreme ce pokazati da ide uzlaznom linijom i ne vrti se u krug za razliku od vecine kolega.
Tematski me podsjeća na "Dugo putovanje". Pretpostavljam na priča nije na toj razini, ali se nadam da je među boljima. Moglo bi biti dosta akcije, a malo objašanjavanja, baš onako texovski. Što se crteža tiče, Gramaccioni mi je bio dobar u "Mjesecu kostura", no ovdje mi se baš ne sviđa. Kao da Zagora i Chica ne može konzistentno nacrtati.
Da , sad kad se ovaj objavi će biti još samo 1 maxi neobjavljen kod nas . Onaj što je izašao u 1 mj. ove godine , kojeg je crtao Della Monica : Fort Denton .
Oliviero Gramaccioni je zaista uvreda za profesiju crtača i srozava do dna tu lijepu umjetnost. Ono sto je korona za covjecanstvo to je burattinidrrek za zagora
Kod njega mi je najbolja detaljnost i umjetnička zrelost u prikazu pejsaža. Crtež sam za sebe pripovijeda priču koja je, ovako naoko, o veganskoj zajednici. Zagor je uočen kako jaše nekakvim poljem salate i kupusa. Pozdravlja čuvare zelenih polja, kadli začuje topot konja i iznenadi se. Jer ugleda Chica. Upita Zagor njega: "Chico, pa što ti radiš ovdje, zaboga?" "Tražim prilog za odojka", odvrati Chico. Chico ode, kadli se Zagoru pridruži nadglednik i prenese čuvarima neka Chico uzme zelenila koliko god želi. Čuvari su zatečeni... Teško je reći što je dalje bilo.
Nego, na prvoj vinjeti, to vam je Matthew Mcconaughey, True horse detective.
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
Trijezan. 100 posto. Imam radne/neradne "korona" turnuse po dva tjedna. Od sutra počinju ona radna 2 tjedna. Inače prirodno sam ja takav. Kad popijem onda još samo potenciram tu genetsku komponentu.
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
Crtez je grozan. U ono vrijeme "otok strave" od Pepea mi je bio neobican i los strip,ali danas ga u usporedbi sa ovim crtacem proglasavam pobjednikom podnosljivih. Kako je nacrtao Zagora na konju podsjeca me na one figure wrestlera s kojim sam se igrao kao klinac.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"