Pa nevjerovatno je koliko ima Zagora. A bas danas jedan clan kaze da je preostalo samo par kupaca tog serijala. A on iznova, jos pa jos. Inace dobar je Rubini. Dobra copertina. Malo mi Freghierijev Zagor baca na Dylana, sto ces navika...ali volim i ja ovaj koncept. Bit ce to okej. Uzimam cim LL izbaci.
... i tako će taj strpljivi novinar dugo dugo bilježiti sve o ljudskoj strani Zagora
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Meni se naslovnica sviđa, na vrhu ce ionako doci jos Zagorov logo pa da malo prekrije plavo nebo i suvisan prazan prostor, jedino je djevojka malo blijeda, ko da joj "brasno" na licima. :D :D
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
sama kompozicija mi je loša. djevojka na oštrom brijegu (mora biti jer je zagor duboko ispod nje a da je do perspektive bila bi puno manje veličine)s konjem? zagor u stavu bez ravnoteže. probajte stati ovako kao zagor pa će vas najmanji vjetrić oboriti. nebo i oblaci ajme...
Ma postoje i takvi oblaci, naravno, samo ovdje se vidi kao da je dole presjecen (ono gladak rez), previse glatko to ispadne dok vani to izgleda prirodnije.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See