Author |
Topic |
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 01/05/2020 : 09:44:20
|
Dakle danas je prvi svibanj, praznik rada. Sto se danas jede drugovi? Sto je na meniju? Imali sto dobro? Ja cu janjca u 'skartocu'. To vam je jancic narezan na kockice, pomjesan s narezanim povrcem,(tikvica/mrkva/kapula/luk/paprika), pancetom, crnim maslinama i susenim pomama. Zapecen u papiru za pecenje, po principu 25-30 dkg po porciji u pecnici. Sretan vam praznik, produzeni vikend i u slast!
|
Los cukar na fritulama! |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21189 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 01/05/2020 : 10:03:11
|
quote: Originally posted by ivanl
Dakle danas je prvi svibanj, praznik rada. Sto se danas jede drugovi? Sto je na meniju? Imali sto dobro? Ja cu janjca u 'skartocu'. To vam je jancic narezan na kockice, pomjesan s narezanim povrcem,(tikvica/mrkva/kapula/luk/paprika), pancetom, crnim maslinama i susenim pomama. Zapecen u papiru za pecenje, po principu 25-30 dkg po porciji u pecnici. Sretan vam praznik, produzeni vikend i u slast!
zar katolici,kao i mi pravoslavni,ne poste petkom? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 01/05/2020 : 10:24:01
|
zbog korona situacije sasvim skromno ove godine. a niti vrijeme ne ide na ruku. od jučer pun kurac pečenog mesa koje sam spremao cijeli dan. danas još samo jednu ili više salata kao prilog tome. grah salatu jer je prigodno prazniku. i još salatu od tjestenine i tunjevine koju obožavam i u kojoj sam sasvim neodmjeren. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12676 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 01/05/2020 : 10:36:07
|
Izvanredan ručak ivanle, a i porcije su taman po mjeri. U slast i čestitam ti praznik. Uživajte i dobar provod!
Ja ne obilježavam taj praznik pa ne spremam ništa danas. U nedilju će biti divljač, veprovina i srndać, a prilog pura. Vino domaće koje sami pravimo, ercegovačka žilavka, ove godine ispalo vrhunsko. |
Have mercy |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5315 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 01/05/2020 : 10:47:26
|
Ja sam na poslu pa eto, pošto je petak...ovo je meni jedan od najdražih gableca: [url=https://postimg.cc/MXPN6rBs][/url]
...samo šteta što sam neki dan potrošio posljednju glavicu češnjaka tako da sada ovaj ljučibasti luk ima funkciju priloga😁 Dvije konzerve sardina i glavica češnjaka...takav gablec djeluje na mene kao doping🥴 Kupio bih ovaj kineski češnjak što ga prodaju po trgovačkim centrima, ali to je smeće koje nema veze sa češnjakom....pojeo jednom samo pola glavice uz ribice kada sam zaboravio svoj domaći, pa mi dva dana bilo loše. |
|
|
MSBlueberry
Senior Member
1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26951 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11561 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5315 Posts
Member since 10/02/2011 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47275 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/05/2020 : 11:58:41
|
quote: Originally posted by anto
zar katolici,kao i mi pravoslavni,ne poste petkom?
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47275 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/05/2020 : 11:59:14
|
Sritan 1. Maj svima koji slave. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 01/05/2020 : 12:08:07
|
quote: Originally posted by anto
zar katolici,kao i mi pravoslavni,ne poste petkom?
Di? Na prvi maja? Niposto. Dis' bolji praznik. Jos se zove praznik rada, a ne radi se. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 01/05/2020 : 13:49:04
|
Sasjekao si janje i pomiješao ga s povrćem?!
Mjesec dana!
:D |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25440 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Anto_123
Average Member
774 Posts
Member since 16/01/2015 |
Posted - 01/05/2020 : 14:39:37
|
U Austriji neradni petak, zbog korone nisam kod kuće gdje tradicionalno nešto malo uradimo kod i oko kuće do 12 h. i onda roštilj i košarka.Ovdje sam jutros izašao, vjetar puše, hoću/neću i onda sam uz dosta suza,zbog dima razumije se, izroštiljao što sam pripremio i sad u vodoravu, ostao mi još Mister no od NZS pa onda po prvi put krećem sa toliko faljenim i opjevanim Ken P. Ovih 16-17 prvih od SAUživajte svi koji ne radite ostalima da radni dan proe što prije |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 01/05/2020 : 16:40:43
|
quote: Originally posted by mladjo
Sasjekao si janje i pomiješao ga s povrćem?!
Mjesec dana!
:D
E da. Gastronomsko remek djelo, kunem se zivotom. 3 puta ga spremio u zadnjih mjesec dana. Dopizdilo mi vise standardno s raznja pa udri satarom komadaj. Barbarski... |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 01/05/2020 : 16:59:44
|
quote: Originally posted by izivko
Izvanredan ručak ivanle, a i porcije su taman po mjeri. U slast i čestitam ti praznik. Uživajte i dobar provod!
Ja ne obilježavam taj praznik pa ne spremam ništa danas. U nedilju će biti divljač, veprovina i srndać, a prilog pura. Vino domaće koje sami pravimo, ercegovačka žilavka, ove godine ispalo vrhunsko.
Thx. stari. Nedilja zvuci primaljivo, nema sto. Zilavka jos i vise. Gustaj! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 01/05/2020 : 18:17:36
|
standardno s raznja pa udri satarom komadaj. Barbarski...
Mi iz zapadnog Spinuta smo uvik bili gospoda. Sritan praznik. Šniceli u toću i pire na meniju.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 01/05/2020 18:18:45 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 01/05/2020 : 18:20:23
|
Zena filovala pilece batake sa sirom i slaninom pa sve to grilovala na vrijeme dok kisa nije udarila. Odlicno je ispalo, predozirao sam se mesom.
Ja cu janjca u 'skartocu'. To vam je jancic narezan na kockice, pomjesan s narezanim povrcem,(tikvica/mrkva/kapula/luk/paprika), pancetom, crnim maslinama i susenim pomama. Zapecen u papiru za pecenje, po principu 25-30 dkg po porciji u pecnici.
Ovo odlicno zvuci. Nadam se da je kozica hrskava, to mi je najbolji dio na janjcu.
quote: Originally posted by izivko
U nedilju će biti divljač, veprovina i srndać, a prilog pura.
Moze, zvuci kao perfektan menü. Eto me u nedelju. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25440 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25440 Posts
Posted - 01/05/2020 : 18:36:27
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by manhunter
Kod nas skromno danas..
Postis?
Da, baš sam ja taj.. Bili u kupovini danas, našli brancina na sniženju i žena me je upeglala da pravim večeru. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 01/05/2020 : 18:49:21
|
quote: Originally posted by King Warrior
Kod nas skromno danas..
Postis?
Da, baš sam ja taj.. Bili u kupovini danas, našli brancina na sniženju i žena me je upeglala da pravim večeru.
Taman san tija rec ; Lubin! Lipo ti izgleda, gustaj! |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 01/05/2020 : 18:51:00
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
standardno s raznja pa udri satarom komadaj. Barbarski...
Mi iz zapadnog Spinuta smo uvik bili gospoda. Sritan praznik. Šniceli u toću i pire na meniju.
Zivija zapadni Spinut! Zivila gospoda drugovi. Zivija menu s snicelima u tocu i pireom! |
|
|
Topic |
|