Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47275 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/05/2020 : 19:03:53
|
[url=https://postimg.cc/TpXv77v1][/url] |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 01/05/2020 : 19:10:10
|
Tunj? Jel dobro popecen? Tava? Gradele? Ribarnica? Trzni centar? Cini mi se ,triba jos malo vise uja... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25442 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 01/05/2020 : 19:17:35
|
quote: Originally posted by ivanl
Taman san tija rec ; Lubin! Lipo ti izgleda, gustaj!
Lubin je isto što i brancin, zar ne? Upravo završili, svaka mi čast kako sam ga spremio!
Inače obožavam morsku ribu, a ovu nisam jeo od prošlog leta.. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25442 Posts
Posted - 01/05/2020 : 19:21:10
|
Iwoode, sasušio si dušu ovoj tuni.. Ja je mariniram u maslinovom ulju, sa ruzmarinom, kriškama limuna, krupno mlevenim biberom i mlevenom sušenom paprikom. |
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 01/05/2020 : 19:33:29
|
quote: Originally posted by manhunter
Lubin je isto što i brancin, zar ne? Upravo završili, svaka mi čast kako sam ga spremio!
Inače obožavam morsku ribu, a ovu nisam jeo od prošlog leta..
Da. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47275 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/05/2020 : 19:43:27
|
Iwoode, sasušio si dušu ovoj tuni.. Ja je mariniram u maslinovom ulju, sa ruzmarinom, kriškama limuna, krupno mlevenim biberom i mlevenom sušenom paprikom.
Ma kakvi,ovo je pravi divlji tunj a ne đubre iz ribogojilišta.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25442 Posts
Posted - 01/05/2020 : 19:46:50
|
quote: Originally posted by lwood
Iwoode, sasušio si dušu ovoj tuni.. Ja je mariniram u maslinovom ulju, sa ruzmarinom, kriškama limuna, krupno mlevenim biberom i mlevenom sušenom paprikom.
Ma kakvi,ovo je pravi divlji tunj a ne đubre iz ribogojilišta.
Ja samo takvog i kupujem. Ali ga svejedno ovako spremam. |
|
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 01/05/2020 : 20:16:51
|
Jucer bio poslom u Sarajevu pa danas na meniju sarajevski rostilj... Cevapi, sudzukice i somun... A za svaki slucaj da ne zafali, jos i piletine i telecih krpica, pa sampinjona i povrca sa zara a za salatu luka, mladog luka i domace mlade rukole vrijeme me je veci dio dana posluzilo
|
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 01/05/2020 : 22:08:43
|
Mi smo hipsteri, jademo što nađemo po ladicama i u frižideru. Ne znamo kuhati, ali nam hrana i nije napeta. Jedemo da preživimo. Hepi najprviji maj
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 02/05/2020 : 00:31:14
|
Je. Cim te navede put u Split, samo javi... vidices sta je riba s gradela. Bez zajebancije. I Jeru cemo zvat, tu je u pedeset metri... |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16458 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 02/05/2020 : 09:32:23
|
Je. Cim te navede put u Split, samo javi... vidices sta je riba s gradela. Bez zajebancije. I Jeru cemo zvat, tu je u pedeset metri...
Hvala na pozivu. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6303 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 02/05/2020 : 09:53:32
|
quote: Originally posted by ivi skoj
Mi smo hipsteri, jademo što nađemo po ladicama i u frižideru. Ne znamo kuhati, ali nam hrana i nije napeta. Jedemo da preživimo. Hepi najprviji maj
Otprilike sam i ja takav, znam si skuhat neš osnovno, čisto da ne krepam, a mogu jest i kamenje. Draga nije takva, pa ona većinom i kuha. Jučer nismo jeli niš posebno, rižoto od sipa, danas će bit brodet od istih. (dobili kilu neoćišćenih kada sam instalirao windowse na laptop frajeru koji ih lovi) |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Posted - 02/05/2020 : 10:15:05
|
Meni taj miris ribe, a pogotovo ribarnice podiže želudac. Još kad se ispeče, pa vidim one spaljene ded ajz da me gledaju čak mi i odojak sa jabukom u ustima izgleda simpatično. Sad, nije da mi po preporuci nismo kupili neku fensi šmensi tunu. Žena to po naputku zgotovila, probali i da znate kako su se pesi veselili taj dan.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16458 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 02/05/2020 : 10:23:23
|
Javio sam se zbog nadimka. Izgleda da imamo isti. (: Dolazim, ne brini nista. quote: Originally posted by ivanl
Nikakav problem, mozes i ti navratiti iz Grcke.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 02/05/2020 : 10:37:22
|
Meni taj miris ribe, a pogotovo ribarnice podiže želudac. Još kad se ispeče, pa vidim one spaljene ded ajz da me gledaju čak mi i odojak sa jabukom u ustima izgleda simpatično. Sad, nije da mi po preporuci nismo kupili neku fensi šmensi tunu. Žena to po naputku zgotovila, probali i da znate kako su se pesi veselili taj dan.
Sacekacemo da ti Jere odgovori. Ja necu. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25442 Posts
Posted - 02/05/2020 : 10:44:39
|
Je. Cim te navede put u Split, samo javi... vidices sta je riba s gradela. Bez zajebancije. I Jeru cemo zvat, tu je u pedeset metri...
Dogovoreno. |
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12676 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 02/05/2020 : 11:08:56
|
E tu su Dalmatinci stvarno meštri, ispeći ribu na gradelama. Mi kad hoćemo roštiljati, pripremimo drva i naložimo vatru ono pravo, ko da ćemo vola peći. Dalmatinci na malo loze ispeku ribu. Kad sam to prvi put vidio, blenuo sam.
|
Have mercy |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 02/05/2020 : 12:25:59
|
quote: Originally posted by izivko
E tu su Dalmatinci stvarno meštri, ispeći ribu na gradelama. Mi kad hoćemo roštiljati, pripremimo drva i naložimo vatru ono pravo, ko da ćemo vola peći. Dalmatinci na malo loze ispeku ribu. Kad sam to prvi put vidio, blenuo sam.
To sa lozjem je stvarno dobra stvar. Ali moze i bukva, grab, hrastovina, otpale grane s Marjana, ugljen, palete, stari nelakirani parket... |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Posted - 02/05/2020 : 13:33:06
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Otprilike sam i ja takav, znam si skuhat neš osnovno, čisto da ne krepam, a mogu jest i kamenje. Draga nije takva, pa ona većinom i kuha. Jučer nismo jeli niš posebno, rižoto od sipa, danas će bit brodet od istih. (dobili kilu neoćišćenih kada sam instalirao windowse na laptop frajeru koji ih lovi)
Mito i korupcija na svim razinama. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Posted - 02/05/2020 : 14:08:15
|
Sacekacemo da ti Jere odgovori. Ja necu.
Neću ni ja. Nek živi neuk.
To da neko ne voli lešo, brujet, marinadu, friganu još i mogu razumit. Ali ribu sa gradela ovako nekulturno izvriđat jednostavno ostavlja bez riči. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 02/05/2020 : 16:27:01
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Sacekacemo da ti Jere odgovori. Ja necu.
Neću ni ja. Nek živi neuk.
To da neko ne voli lešo, brujet, marinadu, friganu još i mogu razumit. Ali ribu sa gradela ovako nekulturno izvriđat jednostavno ostavlja bez riči.
On pripada onoj grupaciji kojoj je najdraza stvar iz mora, junica koja je sklizla s rive, u more. Ali isto ne mogu razumit taj podcijenjivacki odnos prema omegi 3. |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Posted - 03/05/2020 : 00:20:10
|
Nisam ja protiv nositelja peraja, nego kad to idem jesti u ponekim čudnim situacijama, dok se zadavim sa tim kostima što mi zapnu u grlu plus borba da to očistim i nikako se od toga pošteno najesti, dođem do zaključka da sigurno postoji neko drugo jelo da brže pojedem i da je manje komplicirano. Onaj bakalar na nešto se da brže pojesti, samo ko da trešće od neke planjke jedem.
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15793 Posts
Posted - 03/05/2020 : 01:00:06
|
Riba se moze filetirati i otkostiti. Pa u takav cisti filet bez kosti, stavis blitvu a u blitvu rep skampa, zarolas i zapeces. Da vidis fency smency gusta, a najedes se dobro i posteno. Itd, itd. Da ti sad ne nabrajam sto mi sve doma radimo. |
|
|
Topic |
|