forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Turistička CROkartica
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19763 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/05/2020 : 01:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by tinton

Čini mi se da si promašio moju poantu.

Ti si promasio poantu mog odgovora
Turizam je grana za koju racunaju da ce odgovarati najvecem dijelu populacije
Koga zanima potrositi 2500kn godisnje na stripove?

Nikoga, nisam ni rekao da treba potrošiti toliko.
Moja poanta je da je potrošiti 18 kuna na Zagora jednako vrijedno za ekonomiju kao i platiti 18 kuna kavu u Dubrovniku.
Jedina je razlika što se ne može vikati o spasu turizma.

Kao sto rekoh, turizam je grana koja ce najvecem broju potencijalnuh korisnika odgovarati
Koliko ce kostati ubacivati Ludens i slicnih poduzetnika koji zanimaju 0,000001% populacije u jedan takav program? I biranje kriterija na osnovu kojih ce takvi poduzetnici imati prednost ispred ostalih u toj nikoga-ne-zanima branši?

Pa mislim da i dalje ne razumiješ moju poantu.
Ne zalažem se ja za proširenje ove kartice na druge grane.
Iako su stripovi bili samo banalni primjer i moglo bi se naći milijardu neturističkih proizvoda i usluga koji bi odgovarali i većem broju korisnika kartice.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Shtef
Junior Member

Croatia
326 Posts

Member since 01/09/2007

Posted - 04/05/2020 : 08:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Shtef a Private Message  Reply with Quote
Kao djelatnik privatnog sektora, sam protiv.
Imam osjećaj da će biti iskorištena za opasno muljanje i izvlaćenje državne love. A možda i kao plaćanjen glasova na ljetnim izborima.
Daj živu lovu i ciao.
Ps: kao neoporeziva stavka, može služiti i kao manipulacija pri isplati plaće
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 04/05/2020 : 12:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
U principu radi se o preljevanju iz šupljeg u prazno, jedino uvodiš dodatne troškove cijelog sustava

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/05/2020 : 17:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
HZZJ objavio je upute za kupače ovoga ljeta, za nepostojeću turističku sezonu:

Razmak između kupača mora biti najmanje 2 km, jer se virus u vodi prenosi na daleko veće udaljenosti zbog nastajanja vodenih mjehurića koji služe kao lebdjelice na vlastiti pogon.

Posebno treba obratiti pozornost na dodatno ispuštanje potisnih elemenata, kao što su mjehurići nastali izgaranjem plinova koji pak nastaju probavom hrane bogate celulozom. Zato se preporučuje korištenje zaštitnih maski na prednjoj i stražnjoj strani kupaćih gaćica, a bilo bi uputno koristiti više pari istih. Pri tome moraju zadovoljavati standard ISO6900.
Preporučuje se prije kupanja najesti se mesine, a ne voća i povrća.

Nije dopušteno plivanje bilo kojim stilom koji izaziva prskanje po površini mora. Plivači moraju držati ruke pripijene uz tijelo, a noge potpuno sklupčane.

Strogo se zabranjuje hranjenje morskih pasa vlastitim dijelovima tijela, jer nije potvrđeno mogu li psići prenositi zarazu dolazeći u dodir sa srdelama koje se pakiraju u sardine. Izuzetak je tvornica sardina u Postirama koja ih izrađuje od zamjenskog, jeftinijeg materijala.

Na plaži je dopušteno sunčanje u rupi koju dobijete iskopavanjem pijeska, dubine najmanje 7 m. U slučaju da naletite na arheološke ostatke, nužno je vratiti se u prošlost i sve dezinficirati. Iznimno je dopušteno borbe u areni samo gledati i kladiti se na sudionike. Također treba obratiti pozornost da rupa ne smije biti dublja od 12000 km da ne biste izašli u Wuhanu.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12676 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 14/05/2020 : 21:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, na more u Hrvatsku!
ja sam već rezervirao.

Have mercy
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/05/2020 : 23:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Brac - hrvatski Wuhan?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000