Takoder nacuo sam da bi se moglo pojaviti i domace izdanje...pa ako netko nesto zna, ako se netko od ex-yu izdavaca zainteresirao za ovo onda necu narucivati ovo na engleskom.
Pomozite, čitao sam u Stripoteci jednu tablu u ful koloru, nekakva ogromna brana i ronioci otkrivaju pukotine... Baš intrigantno. Je li to Storm?
Ovo što je Tomislav postavio bih rado kupio, ali izdavač Rebellion mi je, onako, ni vrit ni mimo. 'Judge Dredd Complete Case Files' je divno napravljen (osim što nije kompletan hehe), s druge strane 'Dr & Quinch' su katastrofa. Oprema siromašna, uvez nikakav, otisak toliko loš da je teško čitati tekst. Nisam našao na Youtubeu prelistavanje ovog prihvatljivog izdanja 'Trigana', ali jesam našao video njemačkog izdanja u pet tvrdoukoričenih knjiga. To njemačko izdanje je dobro!
Iskreno, ako reprodukcija nije perfektna nema mi to smisla uzimati. Tristotinjak A4 stranica za dvadeset pet Eura. Hmmmm. Pričekat ću domaće snage.
Originally posted by Shuckey Iskreno, ako reprodukcija nije perfektna nema mi to smisla uzimati. Tristotinjak A4 stranica za dvadeset pet Eura. Hmmmm. Pričekat ću domaće snage.
U ovom trenutku 25 eura je limitirano tvrdokoričeno izdanje, kojeg je prilično teško pronači. Obično je mekokoričeno za oko 18 eura (bar takve su cijene u ovom trenutku). Dakle obična verzija u prodaju su meke korice u formatu manjem od A4.
Hvala na informaciji, Anto! Čitao kao klinac i ostalo u glavi. Impresivno.
Originally posted by BiDi
Originally posted by Shuckey Iskreno, ako reprodukcija nije perfektna nema mi to smisla uzimati. Tristotinjak A4 stranica za dvadeset pet Eura. Hmmmm. Pričekat ću domaće snage.
U ovom trenutku 25 eura je limitirano tvrdokoričeno izdanje, kojeg je prilično teško pronači. Obično je mekokoričeno za oko 18 eura (bar takve su cijene u ovom trenutku). Dakle obična verzija u prodaju su meke korice u formatu manjem od A4.
Kao prvo, nemoj fejspalmati jer si diraš lice.
Hvala na slikama! Super izgleda za te novce. Naručio ovo za 25 eura sa njemačkog Amazona, vidjet ćemo je li riječ o precijenjenom mekoukoričenom ili sam napiknuo hardcover.
Skinuo sam sken tog Vol1 Trigana i malo ''prolistao''. Crtež izgleda odlično, samo me baš jako podsjeća na Flash Gordona. Da li je priča tj samo pisanje iste kvalitetnije...ili su tu negdje? Da, neda mi se baš krenut čitat, imam ogorman backlog Nathan Nevera. :P
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...