Moj prvi post Pozdrav od jednog povratnika među stripove (zahvaljujući Ken Parkeru sa kioska). Inače odrastao uz Nathana Nevera i Nick Raidera koji su sa tavana opet završili na polici Sad polako otkrivam svijet Kolorki kojih imam već 13. i zanima me u kojim se sve stripovima glavni lik bavi fotografijom? Za sada sam našao Svagdanju borbu, Fotografa i Posljednji pogled.
Pozdrav povratniku (ovo, povratak stripu poslije kraceg-duzeg prekida, je cesto kod nas, pogotovo nas iz bivse Yuge odraslih na ZS/LMS i raznim stripovskim revijama ), a i siguran sam da se ce ovih dana naci onih sa dovoljno sivih celija da nađe jos naslova. Ja jesam citao dosta Fibrinog kataloga, ali se trenutno od vec pomenutih ne mogu sjetiti nicega.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Pozdrav povratniku (ovo, povratak stripu poslije kraceg-duzeg prekida, je cesto kod nas, pogotovo nas iz bivse Yuge odraslih na ZS/LMS i raznim stripovskim revijama ), a i siguran sam da se ce ovih dana naci onih sa dovoljno sivih celija da nađe jos naslova. Ja jesam citao dosta Fibrinog kataloga, ali se trenutno od vec pomenutih ne mogu sjetiti nicega.
Sve jasno. Sad tek vidim koliko sam toga propustio!
Baby's in Black - priča o petom članu Bitlsa, Stjuartu Satklifu, iz vizure njegove devojke, Astrid Kirher, fotografkinje zaslužne sa prve fotke benda i njihov kompletan imidž početkom 1960-ih.
Pogledaj Bendisove Torso, Jinx, Goldfish i Fire. On tamo podosta inkomponira fotografski prikaz radnje. To bi ti moglo biti zanimljivo. Imaš i recenziju za Jinx na stripovi.com, a ono su sve odreda stripovi za preporuku ;)
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain