Ja pre neki dan procitao cetvorodelnu 232-235. pre toga poslednje citao ovo oko 50 od VC i ove SA maxi i specijale. Mnooogo se promenio Dampir. pici po multiverzumu, drugim planetama... U saveznistvu sa Djavolima iz pakla...Drakom...
Ja pre neki dan procitao cetvorodelnu 232-235. pre toga poslednje citao ovo oko 50 od VC i ove SA maxi i specijale. Mnooogo se promenio Dampir. pici po multiverzumu, drugim planetama... U saveznistvu sa Djavolima iz pakla...Drakom...
Ne. U novootvorenoj striparnici u Splitu. (U kvartu) Ustvari jos nije otvorena, ali sa covjekom radim masu godina dosad i sve ,(skoro), uzimam u njega. Nista vise ne uzimam na kiosku. Ovako mi je sve glanc. Bez utora, habanja, oziljaka transporta...
Nekako mi ne leze ove novije epizode Dampyra odkad su poceli brijati na te Lovecraftove fore o paralelnim svijetovima. O.K. Nije bilo lose u pocetku kad bi tu i tamo ubacili neku pricu o putovanjima multiverzumom. Ali u novije vrijeme ta se tema provlaci kroz nizove epizoda i postaje mi zamorna. Slicno je bilo i s Magicnim Vjetrom ali tamo su se znali zaustaviti na vrijeme.
Roi kao Roi. Nema se njemu puno toga prigovoriti. Cak mi ovdje Harlan ne baca toliko na Dylana, kao sto su mu inace nalik njegovi radovi Texa i Zagora. On crta po svom ustaljenom nacinu i to je to. Volis ili ne volis. O scenariju se da itekako razglabati. Razvuceno, vec videno puno puta, na trenutke i dosadno. Puno losije od specijalca koji mi je bas lijepo sjeo. I zanimljivom pricom sa referencama na ove prostore i krasnim crtezom koji docarava bespuca i znamenitosti susjedne Bosne. Kod Legende o starom mostu, mi je samo zasmetao broj madzarskih imena a radi se o srbima.