Ne ocekuj mnogo. Ja sam procitao samo prvi svezak ZS i nije me se ni tada narocito dojmilo. Ali zbog tadasnje situacije imat ce sigurno velik dojam sada na nas mnoge, no prica je... Barem je pocetak bio slab. Capone je ili izvrstan ili nikakav u svima koje sam citao.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
crtez je odlican i na naslovnoj i unutra a prica jedna od najboljih...jesen 1991 premijera kod nas...u hrvatskoj nije izasla kompletna...sada ce je premijerno citati i citaoci koji tada nisu mogli a nisu nabavili u medjuvremenu..odlicna prica
crtez je odlican i na naslovnoj i unutra a prica jedna od najboljih...jesen 1991 premijera kod nas...u hrvatskoj nije izasla kompletna...sada ce je premijerno citati i citaoci koji tada nisu mogli a nisu nabavili u medjuvremenu..odlicna prica
odlican strip...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nabavio sam ovo odavno preko aukcija od Zlatne Serije, ali mi je svejedno drago vidjeti na kioscima. Pogotovo se radujem sljedećem broju koji nikad nije izašao kod nas.
Toricelli mi je najgori crtač na svijetu u svojoj ranoj fazi. Pepe je uvijek solidan. Crteža se baš i ne sjećam. Ali mora biti napredak u odnosu na Segnu i prvo Dijablarovo pojavljivanje
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Torricelli je meni skoro isti Ferri (koliko sam imao prilike čitati dosad u extri), a Pepea obožavam, iako sam vidio da ima na forumu dosta ljudi kojima nije nešto drag
Torricelli je ovdje još imao zadatak "biti Ferri" i iskreno, meni je i ovdje ok, ali daleko je najbolji u onom gigantu Dvorac na nabu i specijalcu Princ vilenjaka u kojima je pokazao neki svoj stil... No međutim, u ovom zadnjem pojavljivanju koje sam čitao, Buretovoj nebulozi sa Egipćanima se srozao potpuno. Valjda po takvom sceneriju nije imao volje potruditi se.
Ova mi je naslovnica cak i u redu. Dobra. Efektna. Zanimljiva. Proporcije i konstrukcija uredni. Scarry bas kako treba. I da ga ne hvalim vise, nisam to navikao za Zagora i Ferria.