Author |
Topic |
ivanl
Advanced Member
Croatia
15792 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 30/06/2020 : 17:52:54
|
quote: Originally posted by bvagner3
Meni je najviše žao što je A.Ford klasik prestao izlaziti,za extru više-manje.Ne pada mi na pamet krpati rupu između klasika i Borgisa sa starim Vjesnikovim izdanjima od kojih su neka već i rijetka i skupa.Šteta što izgleda nikome nije u interesu nastaviti klasik koji je bio stvarno jedno lijepo izdanje Alan Forda.
Ne znam zasto ti ne pada napamet 'krpati tu rupu Vjesnikom'. Pa i jest najbolji, i najvazniji. A znam da si A.F. zaljubljenik. Zasto onda, ne? Daj udri to, skrpaj... Sva su dosadasnja Alan Ford izdanja bila od lijepih do relativno dobrih. Cak i zaklamanih par Borgisa. Sva su bila bolja od sadasnjeg nakladnika. Ovo izdanje koje sad kuri je lose. Losije od ijednog prije, ali jbg. mora ga se uzeti. Fanologijobolnicarstvo. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
bvagner3
Senior Member
Croatia
2332 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 30/06/2020 : 18:38:56
|
Ma jesam ljubitelj A.Forda ali i kolekcionar,ali na žalost koji nije baš pri lovi.Kada bi mogao kupio bih kompletan Vjesnikov A.Ford u solidnom stanju,ovako kupovati samo neke brojeve pojedinačno i tako krpat rupu,te ih lovit po aukcijama,pa plaćat poštarinu,pa možda i proviziju banci mi nije baš previše privlačno nažalost.Vjesnikova izdanja jesu najbolja ali s mog gledišta mi nema nekog smisla imati samo neke brojeve nekog kompleta koji nikada ne bi skupio cijelog.Kada bi netko odradio(pa makar i cpg),te brojeve od 200 pa nek je do 300,pa da ih kupujem pa makar i svaka dva mjeseca i to pomalo ko bez nekih većih financijskih izdataka pa tako polako popuniti tu rupu,to bi mi bilo ajd ok. |
#!?? |
|
|
Kila Banana
stripovi.com suradnik
Sri Lanka
337 Posts
Member since 02/01/2019 |
Posted - 30/06/2020 : 19:42:59
|
quote: Originally posted by bvagner3
Ma jesam ljubitelj A.Forda ali i kolekcionar,ali na žalost koji nije baš pri lovi.Kada bi mogao kupio bih kompletan Vjesnikov A.Ford u solidnom stanju,ovako kupovati samo neke brojeve pojedinačno i tako krpat rupu,te ih lovit po aukcijama,pa plaćat poštarinu,pa možda i proviziju banci mi nije baš previše privlačno nažalost.Vjesnikova izdanja jesu najbolja ali s mog gledišta mi nema nekog smisla imati samo neke brojeve nekog kompleta koji nikada ne bi skupio cijelog.Kada bi netko odradio(pa makar i cpg),te brojeve od 200 pa nek je do 300,pa da ih kupujem pa makar i svaka dva mjeseca i to pomalo ko bez nekih većih financijskih izdataka pa tako polako popuniti tu rupu,to bi mi bilo ajd ok.
Pa ne moraš lovit preko aukcija ako ti je teško, odeš na idući Crš i naći ćeš 90% od rupe između Klasika i Borgisa po povoljnim cijenama... Al dobro, sad smo opasno zagazili u offtopic. |
Mili Bože, zašto si me stvorio, što me nisi u kamen pretvorio? |
|
|
SirOliver67
Starting Member
47 Posts
Member since 02/07/2020 |
Posted - 03/07/2020 : 02:31:30
|
Pozdrav svima, novi sam na forumu, i danima citam to kako postoji mogucnost da ide Mister No od pocetka,i vjerujem da ce se to ostvariti. Jeste off topic, al eto da dam svoj glas. Svako dobro! |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15792 Posts
Posted - 05/07/2020 : 17:32:42
|
quote: Originally posted by SirOliver67
Pozdrav svima, novi sam na forumu, i danima citam to kako postoji mogucnost da ide Mister No od pocetka,i vjerujem da ce se to ostvariti. Jeste off topic, al eto da dam svoj glas. Svako dobro!
Dobro dosao! Kaze se; u nadi je spas. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Posted - 05/07/2020 : 17:40:42
|
Pozdrav svima, novi sam na forumu, i danima citam to kako postoji mogucnost da ide Mister No od pocetka,i vjerujem da ce se to ostvariti. Jeste off topic, al eto da dam svoj glas. Svako dobro!
Dobro dosao i iz tvojih usta u izdavacke usi! |
|
|
SirOliver67
Starting Member
47 Posts
Posted - 05/07/2020 : 19:13:45
|
quote: Originally posted by ivanl
Dobro dosao! Kaze se; u nadi je spas.
Hvala bolje vas našao. Tako je. Lijep pozdrav |
|
|
SirOliver67
Starting Member
47 Posts
Posted - 05/07/2020 : 19:14:52
|
quote: Originally posted by going going
Dobro dosao i iz tvojih usta u izdavacke usi!
Hvala, bolje vas nasao :) Jes vala da hoće više |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18955 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 06/07/2020 : 14:25:29
|
Dobrodošao Olivere, kad tad če i pilot, nepravda se mora izpravit. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
SirOliver67
Starting Member
47 Posts
Posted - 06/07/2020 : 14:36:27
|
quote: Originally posted by teller
Dobrodošao Olivere, kad tad če i pilot, nepravda se mora izpravit.
Hvala Telleru, svako dobro želim, i veliki pozdrav za Sloveniju!
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18955 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 06/07/2020 : 14:37:50
|
quote: Originally posted by teller
Dobrodošao Olivere, kad tad če i pilot, nepravda se mora izpravit.
Hvala Telleru, svako dobro želim, i veliki pozdrav za Sloveniju!
vračam pozdrav i sretno..
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
allessi
Starting Member
51 Posts
Member since 07/12/2008 |
Posted - 12/07/2020 : 19:15:37
|
Mister No od prvog broja, Lazarus Ledd od prvog broja i Dampyr gdje je stao.. E kad bi se netko toga svega primio, onda bi ja bio sretan.. Ajd možda iMagični Vjetar kiosk izdanje :) |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7840 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
allessi
Starting Member
51 Posts
Member since 07/12/2008 |
Posted - 14/07/2020 : 18:32:25
|
Pa i to bi bilo nešto, ali problem je u tome što mislim da je Slobodna preskakala brojeve.. Ili je Ludens poslije preskakao? Nešto takvo je bilo.. Nije baš bilo sve po redu, pa je u zadnjim epizodama koje su kod nas izašle čak bilo i teško poloviti sve konce.. |
|
|
Topic |
|