Ovaj Teks kolor je uvek interesantan i zabavan za procitati, cak su mi ovi kad ima vise kratkih prica zanimljiviji od dugometraznih prica od 160 strana. Nastavljam da pratim u VCovom obojenom programu iako je ovo izdanje duplo jeftinije ali jebiga sad. Obojeni program je stvarno sjajna edicija ali steta sto je ipak malo skuplja, medjutim ni prineti paprenoj ceni Libellusa.
Vidim da su 3 priče Talijani visoko ocjenili, dok je jedna priča osrednja. Iako nam se ukusi znaju razlikovati, lijepo je vidjeti da nas čeka dobro štivo
Boselli i Franzella nam donese solidnu horror-mystery priču u kojoj me iznenadio više nego solidan crtež. I ta je najbolja.
Ruju - Tisseli nude klasičnu priču o otmici sa... tvistom, valjda.... nije ni bitno. Bitan je crtež. E sada, nisam fan Tisselijevog crteža, paleta mi često ne odgovara ali tu mi je fenomenalno prikazan protok vremena u stripu.
Simeoni - nije vrijedno spomena
Mignacco - Vannini - Vanninija znam iz ilustracija sa Kenom Parkerom koje non-stop iskaču. Ovdje je dosta lošiji. Na toliko stranica vidljivi su mu nedostaci. Boje su dosta jarke, mada mu je to stil i sve u svemu pokazuju nadmoć da ostalim, digitalnim kolorom u ovoj sveski. Priča je klasična, kao i ostale dvije (osim prve) ali ni egzekucija ne previše odskače, možda jedno scenarističko rješenje. mada i to je... predvidljivo?
Moram dati malo gasa za čitanjem ove edicije, čini se zanimljivo i kvalitetno prema svim ocjenama, a ja sam pročitao tek prva 2... I oba su ok, posebno drugi.