Mene prvi dio priče i nije baš oduševio, super počne i onda do kraja sve lošije, svi oni događaji u indijanskom selu su po meni vrlo naivno napravljeni... Nadam se da je ovaj nastavak bolji. Ali čim je tu Font dižem ocjenu značajno :)
Mene prvi dio priče i nije baš oduševio, super počne i onda do kraja sve lošije, svi oni događaji u indijanskom selu su po meni vrlo naivno napravljeni... Nadam se da je ovaj nastavak bolji. Ali čim je tu Font dižem ocjenu značajno :)
Slazem se. Tako sam i ja procitao prvi deo u izdanju Veselog cetvrtka pre koliko je to sad vec godina i do dana danasnjeg nisam nabavio nastavak. Mogao bih stvarno da popunim te neke rupe u kolekciji Teksa i Mister NOa u izdanju Veselog cetvrtka.
Vrlo dobra priča. U komadu sam je pročitao i jako sam zadovoljan. Mislim da mi je ovo najbolja dvodjelna priča još od davnih "Prokletih brda". Bilo je pristojnih dvodjelnih priča od tada, ali mislim da je ova dramom, akcijom i atmosferom najbolja.
Također, vidim da su idući broj greškom nazvali naslovom drugog dijela iduće priče. Idući broj se treba zvati "Vražja vrata" ili tako nekako.