Ostaje po prici da bi trebalo za zastitu premazati zid iznad stokova vrata sa janjecom krvi. Ja bih postavio prijedlog izgradnje srusenog sakralnog objekta u praskoj, pa se mozda Jahve smiluje Zagrebu.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Ostaje po prici da bi trebalo za zastitu premazati zid iznad stokova vrata sa janjecom krvi. Ja bih postavio prijedlog izgradnje srusenog sakralnog objekta u praskoj, pa se mozda Jahve smiluje Zagrebu.
Tlaloc
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
u zgradi sam u centru, blizu džamije, i u petak nam je voda ušla u podrum nekoliko centimetara, do jutra ostale samo lokve dolje su šupe i nije nikakva šteta, ali trebat će to očistiti i dezinficirati oni koji su cijeli život u zgradi kažu da se to nikad prije nije dogodilo
priključivanje novih objekata i površina na stare cijevi, neodržavanje, začepljeni šahtovi oborinske odvodnje na cestama, kurcobolja onih koji bi trebali biti odgovorni, sječa šuma na medvednici, preizgrađena podsljemenska zona.... to su najvažniji uzroci ovih poplava, koje će se ponavljati ukoliko se problemi ne počnu rješavati
if you tolerate this, then your children will be next
Najvece poplave do sada u Sloveniji, poplavljeno cca 2/3 Slovenije, jedna starija osoba doslovno odplavljena ispred svoje kuce te poginula su jos dvojica turista iz Nizozemske, otac i sin, u koje je udario grom (nemam pojma gdje su bili tada i sta su radili). Sanacija ce "kostati" sigurno vise od milijarde eura. Nesto neviđeno do sada kod nas... sretan sam sto zivim u zgradi na 2. katu, te da kod nas u naselju gdje zivim nije poplavilo podrume.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See