Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
mladjo
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 07/09/2020 : 01:32:15
|
Inače ja sam "Sindrom Belzebul" godinama čitao kao "Sindrom Belzebub".
Slijep kod zdravih očiju :D |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
mladjo
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 07/09/2020 : 01:35:53
|
A kad već pričamo - kada ste skužili da u "Bombi prfesora Veribeda " fali o? :D |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Posted - 07/09/2020 : 04:02:23
|
quote: Originally posted by mladjo
A kad već pričamo - kada ste skužili da u "Bombi prfesora Veribeda " fali o? :D
Ha,ha... Evo tek sad. |
Los cukar na fritulama! |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27163 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 07/09/2020 : 09:17:07
|
Kao što sam već napisao-izbacio sam kompletni uvod s čikom(smetao mi je taj humoristični dio u ovoj horror priči). Mislim da sam isječke kopirao dvaput.Prvo s prijateljevih isječaka pa sam onda te kopije izrezao i centrirao zalijepivši ih na prazan A4 list da budu margine poravnate. Ako pažljivo pogledate vidit će te da sam naslovnicu stavio od albuma za sličice![](icon_smile_big.gif)
![](https://i.postimg.cc/xd9PBC3L/20200907-090857-1.jpg)
![](https://i.postimg.cc/RFFLVD8F/20200907-090941-1.jpg)
![](https://i.postimg.cc/ydbXJT4T/20200907-090950-1.jpg)
|
Ja sam fetišist papira! |
Edited by - jaki on 07/09/2020 17:23:05 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 07/09/2020 : 16:19:15
|
onda si ti več davno uplovio u izdavačke vode..pa zašto se sada čudimo kod extra Texa? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27163 Posts
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 07/09/2020 : 17:56:21
|
quote: Originally posted by teller
onda si ti več davno uplovio u izdavačke vode..pa zašto se sada čudimo kod extra Texa?
Nadajmo se ipak da će Jakipress propasti. Vrlo su loše naznake kako bi on to radio. Vidite da je izbacio 30 stranica, cenzurom mu ni Dnevnik nije ni do koljena![](icon_smile_big.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 07/09/2020 : 17:58:03
|
I još nešto. Uvezivao si Zagija, a Maurovićeva remek-djela, objavljivana na isti način, ne??? Pa sram da te i stid bidne![](icon_smile_tongue.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27163 Posts
Posted - 07/09/2020 : 18:09:01
|
quote: Originally posted by Curunir
Vidite da je izbacio 30 stranica, cenzurom mu ni Dnevnik nije ni do koljena![](icon_smile_big.gif)
Škare su mi radile prekovremeno![](icon_smile_big.gif) |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27163 Posts
Posted - 07/09/2020 : 18:10:03
|
I još nešto. Uvezivao si Zagija, a Maurovićeva remek-djela, objavljivana na isti način, ne??? Pa sram da te i stid bidne![](icon_smile_tongue.gif)
Nippera i Maurovića sam sakupljao iz novina ali uvijek su mi falili neki nastavci.Ko zna di je to završilo? |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 07/09/2020 : 18:55:41
|
quote: Originally posted by jaki
I još nešto. Uvezivao si Zagija, a Maurovićeva remek-djela, objavljivana na isti način, ne??? Pa sram da te i stid bidne![](icon_smile_tongue.gif)
Nippera i Maurovića sam sakupljao iz novina ali uvijek su mi falili neki nastavci.Ko zna di je to završilo?
Sjećam se da sam jednoga dana išao tražiti kiosk na kojemu slobodna od dana prije (remitenda) još nije bila poslana natrag, jer sam preskočio jednu tablu, mislim da je bila riječ o epizodi Trojica u mraku, ne sjećam se točno. I uspio sam. Također sam to rezao, no Bog zna gdje je to sada. Kad se znatno poslije pojavio Zagor, nije mi bilo do toga više, nimalo. Čudno. Nekakvo razdoblje samo dobrih stripova![](icon_smile_big.gif) |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27163 Posts
|
pcoro
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2331 Posts
Member since 17/01/2006 |
Posted - 07/09/2020 : 21:52:03
|
Mislim da su ti stripovi u Slobodnoj krenuli sa Dilanovom kratkom epizodom Zločin plesnog koraka ili tako nekako. Ja sam slučajno negdje pročitao tu Slobodnu i u njoj je bila najava da će ponovno početi izlaziti Bonelliji. Bože, koja je to euforija onda bila Stripova nije bilo dvije, tri godine i to se tada, kad sam bio klinac, činilo kao vječnost. Znao sam sa prijateljima pričati: pa možda će se ponovno prokrenuti, izdat će to netko opet.. ali nije se činilo vjerovatno jer su svi stripovi u tom razdoblju propali unutar max 6 brojeva.
Slično je bilo i 2006te kad su počeli Fibra i Libellus, samo mi je to tada manje značilo nego te 1994. - od BD albuma su izlazili samo Hermanni od Bookglobea i rijetko kad neki drugi album. Svi su bili skupi, francuski strip se činio kao nedostižan i nadmoćan i nije izgledalo da ćemo mo u Hrvatskoj ikad uhvatiti korak, a nekomoli moć pročitat stotinjak francuskih albuma godišnje. Za amere mi tad nije bilo važno jer ih se moglo kupit u More Comicsu ili besplatno čitat na scanu. |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
ivan_micic
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Posted - 09/09/2020 : 12:50:09
|
quote: Originally posted by delboj
Da li je ovaj broj danas na kioscima?
čovjek zvani je li danas na kioscima :D |
Utabanim stazama ocaja! |
|
ivan_micic
Senior Member
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
goghy
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/robotnic.gif)
Croatia
649 Posts
Member since 11/12/2012 |
Posted - 10/09/2020 : 09:12:07
|
Pa ni ovo kako su nazvali ovaj broj " smrtna" opasnost mi nema logike,...jel nije ispravnije "smrtonosna " ili griješim? |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7794 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 10/09/2020 : 09:28:00
|
quote: Originally posted by zeljko
quote: Originally posted by delboj
Da li je ovaj broj danas na kioscima?
čovjek zvani je li danas na kioscima :D
zato ti se opasno priblizio, kad je broj postova u pitanju, da te skine sa prvog mjesta, barem kad je BiH u pitanju...![](icon_smile_tongue.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|