Od ove pričem očekujem da bude trash i da ću se dobro nasmijati kad vidim ove gmizavce u akciji. Bilo bi lijepo da bude na razini "Brda strave", ali ipak mislim da će biti slabije. No eksplozija rudnika ili neko urušavanje bude sigurno sve riješilo
Imali smo 3 iznenadjujuce solidne zaredom, a citatelji VČ-a rekli su da je ovo očajno. Kad se sjetim svih tih povrataka koji slijede i šlaga od Hellingena, dođe mi da osim Ekstre koju ću napokon umiroviti za 3 broja uskoro prekinem i potpuno sa Zagorom.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Fanzin strip grupe Rogato E. Izlazilo početkom 2000-tih. Od znamenitiji članova bih izdvojio Tončija Zonjića i Josipa Sršena. Dosta brutalan spoj komercijale i alternative. Ne znam da li je uopće nabavljivo.
Pa zato jer mi se ne sviđa 😂😂😂😂 Nekakva mješavina između Aliena i druge Zagorove epizode Zelena opasnost. Puno nelogičnosti. I nekako sve prebrzo završeno, sa tim da skoro 1/4 stripa otpada na Čikove nezgode koje mi se usput i sviđaju više od ostatka stripa. Makar i tu ispada da je jadna Ema imala barem pedeset ljubavnika pa je pitanje kada je sve stigla pohvatat, kako nitko nije znao za nikog, kad se stigla viđat sa svima i koliki joj muž mora bit debil da ništa ne primjeti 😂😂😂😂
Mislim da je ova priča trebala biti specijal po broju stranica i onda je ubačen Chicov geg kao filler od 30+ stranica kako bi se dobio dovoljan broj stranica za dvije sveske. Specijal priča je trebala početi sa kanuom.
Zasad je priča čisto prosječna i neće biti katastrofa ako završi u istom tonu. Imam osjećaj su ovi gmizavci samo dio nekog većeg amorfnog "bloba" i služe kao njegovi odvajajući pipci koji se zubima drže da matični organizam.