A onaj Van Goghov kostur bih stavio na kutiju cigareta. Poruka je jasna, ali opet ima i neku draž. Umjesto onih pozerskih bolesnika, slika uništenih organa, beba itd.
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
A onaj Van Goghov kostur bih stavio na kutiju cigareta. Poruka je jasna, ali opet ima i neku draž. Umjesto onih pozerskih bolesnika, slika uništenih organa, beba itd.
Ova je preloše nacrtana, da bi imela ikakav efekt.
Ja bi gore stavio Skeletora.
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Onda bi poruka bila: Nemojte pušiti. Cigarete će vas učiniti superzlikovcem.
Onda bi poruka bila: Nemojte pušiti. Cigarete će vas učiniti superzlikovcem.
Ne. Ta poruka je za one koji su tek počeli pušiti, a to su mladi, a oni nemaju pojma tko je Skeletor. Ili He-man.
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
meni ovaj kostur izgleda kao kul frajer kojeg boli k... za sve. uostalom, svaki lik koji ima pljugu u gubici izgleda tak, zato i mladi počinju pušit, da izgledaju kul.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
E, ali ja zaista nisam citao ovu epizodu. A nisam je ni vidio do sad, (cover)... ako sam i vidio ne sjecam se. Jbg. Nista, bacam se malo na proucavanje ovog umjetnika Bocklina. A ovu copertinu Martija, bi volio imati u osobnom vlasnistvu. Sad kad mi se otkrila skroz nova dimenzija...