forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 ČK PREDSTAVLJA - K-11
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Melusine
Junior Member

350 Posts

Member since 17/05/2017

Posted - 22/12/2020 : 10:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Melusine a Private Message  Reply with Quote
DRUGI TALAS NOVOGODIŠNJE STRIPOMANIJE 23–27.12.2020!

„K-11“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 1.140 dinara

Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 192
Štampa Kolor
Serijal Riznica Bonelli SERIJAL

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_K11.pdf

NOVI UZBUDLJIVI NAUČNOFANTASTIČNI SERIJAL IZ NAJVEĆE ITALIJANSKE KUĆE STRIPA!

Drugi svetski rat se primiče kraju, ali za mladog ruskog vojnika Karla bitke nisu završene. Nakon što je teško ranjen tokom bitke za Staljingrad, u kojoj mu je stradao brat, on i dalje želi da se bori, ali to više nije u stanju, bar ne na frontu. Umesto toga dobija ponudu da učestvuje u tajnom naučnom projektu koji će mu, prema obećanjima rukovodilaca, pružiti šansu da ostvari pravdu i osveti se. U okviru projekta Zarof, dobrovoljci su podvrgnuti surovim eksperimentima sa teškim posledicama. Ali projekat ne pokazuje rezultate sve dok na red ne dođe Karl...

Ovo je napeta i surova priča o velikim političkim i prirodnim silama i nepredvidljivim posledicama čovekovog smelog stupanja na nepoznatu teritoriju novih otkrića, ali je u jednakoj meri i dirljiva pripovest o malim ljudima i njihovom prijateljstvu, odanosti, požrtvovanju i ljubavi u nemogućim okolnostima...

„K-11“ je na Letećem startu u okviru NOVOGODIŠNJE STRIPOMANIJE u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu (radnim danima do 20 časova) i na našem sajtu po ceni od 1.140 dinara, od srede, 23. decembra, do nedelje, 27. decembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.250 dinara, a u ostalim knjižarama 1.699 dinara.

Edited by - Melusine on 22/12/2020 15:44:59

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6265 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 22/12/2020 : 10:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Moj mali novčanik je jako tužan zbog ovih par zadnjih vaših objava.
Šćućurio se u kutu, plače i kroz suze govori ''nemoj Diskach više moooolim teeee''.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 22/12/2020 : 11:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
E ovo sam cekao. Najs.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14003 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 22/12/2020 : 11:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Djeluje mi intrigantno.
Probat ću u svakom slučaju.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 22/12/2020 : 23:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
jeli ovdje kompletan k-11 ili samo dio?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7721 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 23/12/2020 : 00:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

jeli ovdje kompletan k-11 ili samo dio?

Kompletan...zasad...sa ovim, ja se nadam trobrojem, su izdali sve sto i u italiji...ali bice toga jos u sbe...
Go to Top of Page

lifesence
New Member

117 Posts

Member since 14/04/2010

Posted - 29/12/2020 : 01:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lifesence a Private Message  Reply with Quote
Kapetan Rusija...
U principu fino, ali opet recikliranje...
Čak i meni koji ne pratim Marvelov univerzum vrlo viđeno...
Od tih novih Boneli fantasy za sad najbolji Odessa i Il Confine...
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2814 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 29/12/2020 : 09:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
"Kapetan Rusija" 😂 Top 😆
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/12/2020 : 15:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Karl Tihonov u bitci za Staljingrad gubi brata i parče noge,pa kao ratni invalid,pred kraj rata je nezanimljiv rukovodstvu Crvene armije,ali kad dobije poziv od jednog komandanta NKVD-a da učestvuje u tajnom eksperimentu,prihvata.
I tako će se naći u nekoj zabiti Krasnojarska,gde u modernoj i savršeno opremljenoj bolnici postaje sa izvesnim Bahzenom Mironovičem,pokusni zamorac u nekom ludački ambicioznom eksperimentu,koji je od vitalne važnosti za državu.U nekom trenutku,kod njega će se desiti pozitivne i začuđujuće promene.

Nisam imao od ovog serijala nekih posebnih očekivanja,ali mogu reći da sam zadovoljan pročitanim,pa i viđenim.Priča je dovoljno intrigantna da drži pažnju,mada se uglavnom može proceniti u kom pravcu ide.Crtež je onako,neloš,ali da je bez boje,mislim da mi se baš i ne bi nešto dopao.
Kraj mi je bio wtf?? ali onda provalih da će biti još svezaka, i da ovo nije kraj serijala.

3.5/5

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6265 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 20/11/2021 : 10:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Nisam našao topic za nastavak ovog serijala, ali onda tu napišem...
Ugl, serijal je ispao bzvz. Volim ovaj crtež koji jako baca na Siročad, veselo i šareno mi uvjek godi.
U prvoj knjizi gledamo kako lik nastaje u ako me dobro sjećanje služi 3 epizode, i to je napravljeno korektno, onako čisto OK ništa posebno.
A u drugoj knjizi sve ide u 7u brzinu i baš se vidi da se išli brzinski završiti serijal, i u samo dvije epizode se izdogađalo više toga nego u prve 3, uglavnom je druga knjiga lošija od prve, a serijal sveukupno je teški meh sa dosta dobrim crtežom. Ovo je jedino iz ove ture što sam se morao malo prisilit da pročitam do kraja (pričam o drugoj knjizi, prvu sam čitao kada je izašla), na kraju ispada da sam brže satrao cca 450 strana Aaronovog Puniše od 128 strana ovog ruskog Kapetana Ame...Rusije. :)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2814 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 21/08/2023 : 22:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Počeo da čitam ovaj strip, pa me zbunjuje: otkud 'Fridrih' ime za sovjetskog (rođen u Kijevu) vojnika?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/08/2023 : 23:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
I samo te to začudilo u sf stripu😂😂😂

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000