Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Paka01
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
11449 Posts
|
prigorec
Starting Member
1 Posts
Member since 24/09/2019 |
Posted - 30/12/2020 : 16:56:20
|
Ja bi se također pridružio humanitarnoj aukciji, mišljenja sam da bi večina članova mogla staviti u prodaju po neki strip, knjigu ili nešto slično. Možda bi netko od administratora to znao malo bolje organizirati. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27163 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29476 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 30/12/2020 : 17:48:38
|
Može. Ja ću sve te aukcije staviti u vitrinu i, naravno, neću naplatiti proviziju. (samo to ne ide automatski, nego će prodavači morati ručno zbrojiti iznos provizije i onda platiti iznos umanjen za tu proviziju). |
Trouble will find me |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
fler
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/lobo08mw.jpg)
Croatia
2057 Posts
Member since 21/10/2003 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 30/12/2020 : 19:24:05
|
Bravo, ljudi! Ja se priključujem s ove druge strane, kao kupac. Za sada ostavio ponudu fleru, vidjet ćemo još kako ćemo sljedećih dana. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
Posted - 30/12/2020 : 19:37:35
|
Drago mi je da se ideja primila Koliko god novaca skupimo, dobro je, svaka kuna pomaže. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27163 Posts
|
oko
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
202 Posts
Member since 19/04/2004 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 30/12/2020 : 21:38:04
|
Postavio sam i ja par aukcija.
Napominjem još da imam za pokloniti rabljena dječja kolica u dobrom stanju, ako netko zna nekoga kome bi dobro došla. Imam i dječji krevetić koji treba sastaviti (u dijelovima).
Ionako ću sve odnijeti na mjesto gdje se skuplja roba čim ozdravim (imam koronu sa upalom pluća), pa ako nekome treba neka se slobodno javi. |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14130 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
brni
Advanced Member
![](AvatarUpload/02(1).jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 30/12/2020 : 22:33:33
|
quote: Originally posted by velka031
Ionako ću sve odnijeti na mjesto gdje se skuplja roba čim ozdravim (imam koronu sa upalom pluća), pa ako nekome treba neka se slobodno javi.
Brzi oporavak legendo, drz se.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
BeaGea
Advanced Member
![](AvatarUpload/yojimbo zec.jpg)
3996 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 30/12/2020 : 23:08:56
|
Velka, drš se!
AUKCIJA ZA TIHOMIRA DURASA! https://www.stripovi.com/aukcije/pomoc-kolegi-potres/17973010/ Nemam stripova ali sam ponudil dva filma, ustvari 4, koji budu nadam se nasla svoje mjesto pod suncem. Imam jedan problem, na slici mi je samo blade runner a ja nudim u paketu i 3 kuma u zanimljivom metalnom pakiranju. Kako da se vide obje slike? Molim pomoć. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 31/12/2020 12:14:16 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 30/12/2020 : 23:42:24
|
Ma momci, hvala vam, bit će sve ok. Iskreno, nisam baš vjerovao da me može ovako srediti, ali bome jeste. Čuvajte se ovoga! |
Edited by - velka031 on 30/12/2020 23:43:00 |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
|
IGMAN2
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/cat -pic1.jpg)
2427 Posts
Member since 08/05/2003 |
|
Edi B
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/images(193).jpg)
Croatia
805 Posts
Member since 21/05/2020 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
|
vronski 3
Senior Member
![](AvatarUpload/bili.jpg)
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Posted - 31/12/2020 : 13:39:45
|
quote: Originally posted by Paka01
quote: Originally posted by IGMAN2
Nešto kilavo sve ovo ide. Puno dobrih želja a malo konkretnog...ili se varam? Ajmo malo ozbiljnije Ne budite cicije, sada treba pomoći, a i dobijete -
Fibrini Batman i Rasprodani komplet Alvara Mayora od mene
https://www.stripovi.com/aukcije/za-tihomira-durasa-i-petrinju-komplet-alvar-mayor/17973274/ https://www.stripovi.com/aukcije/za-tihomira-durasa-i-petrinju/17973273/
Čemu napadanje? Svatko pomaže koliko može i želi, svaka kuna je dobrodošla. Postavljen je već pristojan broj aukcija za pomoć.
Pomazu ljudi pomazu. Uplacuju. Jutros sam pricao sa jednim uglednim prodavacem stripova ovdje na siteu, u autu mu je bila kutija pomoci koju je nosio u Crveni kriz , a postavit ce i aukcije ovdje. Ne treba nikog prozivati. Ide to bas kako treba, veika je solidarnost iskazana, kako vani tako i u ovom nasem malom 'hermeticnom' strip svijetu. A ovaj Alvar postavljen danas trebao bi poznjeti pravi uspjeh. Em je stripovska prilika, em je bas za ono sto treba, gdje treba i kad treba. |
Los cukar na fritulama! |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27163 Posts
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29476 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29476 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|