Eh, tko je mogao znati da ce Ludens krenuti s korijenima..cijeli serijal zajedno, jeftiniji od samo jednog LL broja..kasno je sad
Pa Libellusov je rasprodan pa ga sigurno mozes prodati barem po prodajnoj cijeni. A kao sto Jaki kaže, svatko na forumu je znao da će to eventualno Ludens izdati. Strpljen spašen.
neslusaj, pisu gluposti, ako ti ne smetaju spojleri mali je ................................ brat od zagora, u ovoj verziji zagorova djetinjstva Buratini nam otkriva da je Zagorov caca ima dite s indijankom. Da ne spojlam dalje, sta je bilo s njim razradjeno je u ostalim nastavcima (jedino cu jos otkriti da simbol orla ima veze s njim tj. zagor ga nosi u spomen na njega).
Meni su Korijeni bili odlični.. Procitao sam jih u Libellusu, tamo u velikom formatu izgleda impozantno, ako se doda bolji papir kod Libellusa, ova dva izdanja su skoro neusporedljiva.. Imam Libellus ali uzimam i ovo na kioscima, procitam jos jednom u jeftinijoj i isto tako korektno verziji.. Bolje mi je od Novela svakako.. Preporuka.. Zagor priča na malo moderniji način.. Bolje od pola Zagor serijala..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Meni su Korijeni bili odlični.. Procitao sam jih u Libellusu, tamo u velikom formatu izgleda impozantno, ako se doda bolji papir kod Libellusa, ova dva izdanja su skoro neusporedljiva.. Imam Libellus ali uzimam i ovo na kioscima, procitam jos jednom u jeftinijoj i isto tako korektno verziji.. Bolje mi je od Novela svakako.. Preporuka.. Zagor priča na malo moderniji način.. Bolje od pola Zagor serijala..
Lijepo je vidjeti tvoje postove ponovno, a i Zagora na kiosku
Lijepo je vidjeti tvoje postove ponovno, a i Zagora na kiosku
hvala prijatelju.. Nadam se da si ok, ti i svi tvoji.. Volim Petrinju i njezine skromne i dobre ljudje..pomagali smo i jos cemo pomoči ako treba...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Gdje si Telleru, dobrodosao nazad svojim "korijenima"! :-)
Evo,.hvala ti druze. malo odmora od foruma i evo me nazad.. To ko stripovi, malo odmoris od njih pa opet jovo nanovo vidiš da je život bez njih bezsmislen i pust.. bar meni se to desava več 40 godina..