Nakon kvalifikacija došao je na red i polufufinalni izbor za novog, dvanaestog po redu najzagorelijeg Zagorovog fana - doktora zagorologije!
Kao i u prethodnim takmičenjima, Doktor Zagorolog titula nije ponovljiva, to znači da dosadašnji pobednici nisu u trci. Razlog za to je da i drugi forumaši dobiju šansu da se okite titulom i izbegne ponavljanje istih imena, a ko jednom doktorira nije potrebno da to ponavlja, kao i u realnom životu.
Na vama je da odlučite po kojim kriterijumima glasate, da li je to jer su ljudi pisali tekstove, nervirali ostale sa Zagorom ili se na neki drugi način istakli kao ultimativni fanovi.
U polufinalu su najistaknutiji fanovi našeg junaka sa svih naših foruma.
Glasanje traje do nedelje 17.01.2021.godine u 22h, kada ćemo otvoriti finalnu rundu.
Kao što sam i rekao na onom drugom mjestu, glasao sam za samoga sebe.
Zašto? Evo zašto: moja žena tu i tamo navrati na portal. E sad, ne želim da me zajebaje u stilu "0 glasova, a toliki Zagori u kući" pa evo, nek bude bar taj jedan glas. Sada mi je žao što i ona nije član foruma. Možda bi glasala za mene! Možda... da... možda... Ili bi ipak glasala za Spocka jer je sto puta rekla da "on ima najljepšu sličicu od svih"... Eto, šta držim pod krovom.... :)
igor12 ovaj put. Treba covjeku priznanje odati. Kao sto rekoh, Bane je bez konkurencije, besmisleno mi je glasati za njega, on je valjda nesto poput rektora, iznad svih silnih doktora.
igor12 ovaj put. Treba covjeku priznanje odati. Kao sto rekoh, Bane je bez konkurencije, besmisleno mi je glasati za njega, on je valjda nesto poput rektora, iznad svih silnih doktora.
Ali je u pollu, pa kada bude drugi ili treci, tek ce biti besmisleno. Volju vecine treba postovati, izgovori su onda suvisni.
Ali je u pollu, pa kada bude drugi ili treci, tek ce biti besmisleno. Volju vecine treba postovati, izgovori su onda suvisni.
Ok, ali čisto da razjasnim svoj glas. Prilikom glasanja nisam ga ni uzeo u obzir.
Kao što sam i rekao na onom drugom mjestu, glasao sam za samoga sebe.
Zašto? Evo zašto: moja žena tu i tamo navrati na portal. E sad, ne želim da me zajebaje u stilu "0 glasova, a toliki Zagori u kući" pa evo, nek bude bar taj jedan glas. Sada mi je žao što i ona nije član foruma. Možda bi glasala za mene! Možda... da... možda... Ili bi ipak glasala za Spocka jer je sto puta rekla da "on ima najljepšu sličicu od svih"... Eto, šta držim pod krovom.... :)
Glasao sam za Igora! Svojim neumornim radom i trudom na recenzijama je zasluzio titulu!
nakon onog intervjua mi je još i simpatičniji. A recenzije ni ne trebam spominjati.
Igor je postao supersimpatičan nakon intervjua, baš se uvukao pod kožu ;) Osoba je s kojim bi čovjek rado popio kavu i uživao u njegovom društvu.
Originally posted by Hercule Poirot
Hvala wess, ali meni je zbilja i neugodno što sam uopće u ovim kombinacijama.Ali da se bira Markolog...
Obavezno kroz neko vrijeme uvesti dr.Markolog, ali ja bih volio postati i dr.Kitolog, samo ne znam je li bi me ljudi čudno gledali kad bi se hvalio tom titulom..
Igor je postao supersimpatičan nakon intervjua, baš se uvukao pod kožu ;) Osoba je s kojim bi čovjek rado popio kavu i uživao u njegovom društvu.
Da! Doduše, kuži se u njegovim recenzijama da on ima safta i da nije niki dosadnjeković. Ali je na forumu uvijek nekako samozatajan, nije nešto da puno priča, ne traži socijalni kontakt... Intervju nam je dao priliku da ga doživimo bolje.
Originally posted by ReemCP
Obavezno kroz neko vrijeme uvesti dr.Markolog, ali ja bih volio postati i dr.Kitolog, samo ne znam je li bi me ljudi čudno gledali kad bi se hvalio tom titulom..
Ima brdo njih koje bi te radosno gledale kad bi se tako predstavio.