Ima 196 stranica. Ne uklapa mi se računica. Piše da su tri broja iz ekstra serije. Ne mogu biti tri kompletna broja. Jedan dio otpada na epizodu Robovi rudnika koja je bila u prethodnom broju.
U redu, ali možeš li onda navesti u koje recenzije treba ubaciti ovu naslovnu, jer mi se po onom što tamo piše nikako ne uklapa broj stranica? Možda je tamo pogrešno navedeno.
196 je točan broj stranica, ravnam se isključivo po originalu. Provjerija sam i na stranicama enciklopedije Zagor klasika i tamo je napisano 196 stranica da ima klasik 61.
Taj period je izdavala SD i oni su brljavili s naslovnicama, pa tako i brojem stranica te se nisu držali orginala.
Ovdi su tri price unutra,dvi po 48 i jedna od 96. Prva je Vodopad belog konja,Pljackasi velike rijeke i Bledoliki odmetnici. Popis Zagorove price su prilicno tocan popis,bar tako djeluje i slaze se.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Kad se gleda vreme nastanka tih priča.. sasvim korektne i citljive Zagorove zgodbe i nezgode..bolje od 50% novijih... Posebno Vodopad belog konja je zanimljiva priča..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ovdi su tri price unutra,dvi po 48 i jedna od 96. Prva je Vodopad belog konja,Pljackasi velike rijeke i Bledoliki odmetnici. Popis Zagorove price su prilicno tocan popis,bar tako djeluje i slaze se.
Kad se gleda vreme nastanka tih priča.. sasvim korektne i citljive Zagorove zgodbe i nezgode..bolje od 50% novijih... Posebno Vodopad belog konja je zanimljiva priča..
Nolitta je bio gotovo odustao od Zagora već nakon prve epizode i onda je uskočio Ferri kao scenarist. To su ove vrlo kratke epizode koje smo ispratili u Originalu. Očaj, živi očaj za bilo koje doba. Ali eto, uletio je i dao šansu junaku. Nakon toga spasonosnu ruku pruža stari Bonelli. Unosi dašak mistike i fantastike u Texovu "Mefisto stilu". Te priče jesu naivne, ali parsecima bolje od ovih Ferrijevih, i imaju šmeka. Nakon toga, Nolitta se budi i odlučuje nastaviti razraditi tatin put...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Nolitta je bio gotovo odustao od Zagora već nakon prve epizode i onda je uskočio Ferri kao scenarist. To su ove vrlo kratke epizode koje smo ispratili u Originalu. Očaj, živi očaj za bilo koje doba. Ali eto, uletio je i dao šansu junaku. Nakon toga spasonosnu ruku pruža stari Bonelli. Unosi dašak mistike i fantastike u Texovu "Mefisto stilu". Te priče jesu naivne, ali parsecima bolje od ovih Ferrijevih, i imaju šmeka. Nakon toga, Nolitta se budi i odlučuje nastaviti razraditi tatin put...
Koliko tocno jos ima ovih starih epizoda prije vracanja na Nollitu,Donatellia i ostalih?
Koliko tocno jos ima ovih starih epizoda prije vracanja na Nollitu,Donatellia i ostalih?
Sad slijedi priča kojoj je naslovnica iz nekog razloga izašla u ovom broju. Vještica iz Crne močvare, to je ova u kanuu. [url=https://postimages.org/][/url]
Te dvije epizode će valjda biti jedan klasik, jer i jesu povezane. Slijedi povratak Nolitte, prvo kratka priča, a onda prvi Hellingen. Onda Nolittu ponovno kratko mijenja stari Bonelli, i onda se vraća Nolitta na duže vrijeme, uz manje prekide.
Meni su imale smeka i Ferrijeve scenaristicke price i starog Bonellija. Mozda cak vise Ferrijeve. Te pocetne price sam procitao dva puta jednom u VC knjigama 2009.godine i jednom u Libellus knjigama (kad je to bese izaslo? 2012? od libellusa imam samo tih prvih 6 knjiga zakljucno s Nolitinim Helingenom, jer je te price lakse procitati u boji nego CB)
Ma dajte, priče koje je Ferri pisao su katastrofa. Apsolutni užas. Stari Bonelli je, kako sam rekao, posve druga priča. Da on nije upao, Zagor bi neslavno propao na samom početku, to su potvrdili i u SBE u jednom od intervjua, ne sjećam se detalja, ali se točno sjećam ovih tvrdnji.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ja sam zapamtio Melloncellija kao apsolutno najgoreg, onih nekoliko priča koje je napisao po bedastoći nadmašuje sve što su napravili Ferri i G.L. Bonelli.