Author |
Topic |
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7270 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 25/06/2021 : 13:04:09
|
Što se tiče ostalih primjeraka, vjerojatno svima u 1. turi šaljem sljedeći tjedan kad budem u nekoj HR pošti.
Dodatni primjerci još nisu stigli, pa će se onih nekoliko forumaša morati strpiti.
Poslao sam u Zagreb mladji 6 primjeraka (ispalo mi zgodno preko rodbine s autom poslati), pa kad ih on primi trebali bi ovi Zagrepčani javiti mu se na mob (koji mu je javan na forumu) da preuzmu svoj primjerak. |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Member since 08/05/2003 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7270 Posts
Posted - 29/06/2021 : 09:04:25
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Šefe, jel' možda ostao koji primjerak i za mene? Uvijek kasnim...
Baš bizarno zvuči da najzaslužniji za ovaj projekt, naš crtač ovog stripa nema pojma da je otiskan strip. Džaba bezbroj mojih poruka, ali IGMAN kao da je bio ispario.
Ali nema brige, čekaju te tvoji primjerci, nisam ih preusmjerio. Pošalji mi podatke na PM. |
|
|
Kerempir
Senior Member
1596 Posts
Member since 09/10/2018 |
Posted - 05/07/2021 : 14:00:30
|
Javlja mladjo kako su stigli kod njega stripovi namijenjeni zg nathanovcima i predlaže druženje bas danas, ali na žalost nisu se poklopile moje smjene na poslu kojeg radim van zg ( trenutno pišem u rupi iscekujuci pacijente) tako da sam samo usput navratio prilikom povratka sa godišnjegodmora.
Bilo je zadovoljstvo citati strip ovdje ali stvarno je poseban gust držati ga i čitati u u fizičkom obliku.
Rekoh prije, ponavljam i sada, priča je imala potencijala da ga se razvuče na puni broj stranica normalne epizode.
Posebno mi je zadovoljstvo što ovaj strip mogu pokazati osobama koje imaju predrasuda prema našem zanimanju i ljude u našoj struci smatraju nekreativnim automatima. I sam volim povremeno pisati i crtati za svoj gust, pa me moji bliski i poznanici smatraju zalutalim u ovom zanimanju, a sad imam potvrdu da ima i drugih "lutalica" među kolegama.
Posebno hvala jerryju na neočekivanom poklonu koji me istinski obradovao. |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 05/07/2021 : 14:32:30
|
Ima jos "lutalica",cekam na jesen ipad pa krecem u projekt stripa. I ja sam kontaktirao za preuzece stripa pa cu krajem mjeseca kad dodjem u zgb na g.o. Hvala ekipi za strip! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 05/07/2021 : 15:00:51
|
Večeras se vidimo u Češkom pubu!
DeeCay jel' dolaziš? Ni traga ni glasa od tebe:D |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 05/07/2021 : 22:01:34
|
Evo, dobio i ja svoj primjerak, izdanje je odlično i mogu potvrditi da se savršeno uklapa s mjerama Libellusovih knjiga. Hvala ti, Jerry, na ovom prekrasnom poklonuu. Sad mi još samo ostaje iskopati negdje tvoju adresu da i ja tebi pošaljem nešto kad se najmanje budeš nadao :) |
Go kneel and weep
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7529 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 05/07/2021 : 22:31:12
|
Evo da se i ja pohvalim.
Ovaj prekrasan poklon je bio povod da se ja i Jerry konačno nađemo na kavi.
Kao što sam već rekao Jerryju, (uz scenarij i crtež na profesionalnoj razini) ovo izdanje je stvarno vrhunski odrađeno (posebno mi se sviđa sjajni, glatki papir). Jerry, zaista kapa do poda. Ovaj tvoj strip mi je postao najdraži primjerak u mojoj strip kolekciji (koja nije baš mala). |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6265 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 06/07/2021 : 08:31:48
|
I moj je stigao jučer, fino se uklopio u ostatak :
Kratka i slatka priča koja ne-fanovima/redovnim čitateljim vj neće biti jasna. Jerry, IGMAN" i Beva su se stvarno potrudili i u konačnici to sve skupa izgleda odlično. Crtež mi se baš svidio, kako je već napomenuto baca malo na Alan Forda. Fora mi je kako je numeracije stranica ubačena negdje po sredini po uzoru na BD-e, volim takve detalje. Ideja za tiskanje i poklon je suluda i odlična! Mene je ovo baš ugodno iznenadilo jer nisam uopće ni skužio topic, tako da sam ja pročitao odmah tiskano izdanje, a ne digitalno.
Sve u svemu, sjedi 5!
Još jednom puno hvala Jerry na poklonu. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 06/07/2021 08:33:31 |
|
|
nedim__
New Member
Bosnia and Herzegovina
122 Posts
Member since 25/12/2014 |
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
nedim__
New Member
Bosnia and Herzegovina
122 Posts
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 06/07/2021 : 18:16:05
|
Super, kad si nas vec bocnuo sa izgledom naslovnice, mogla bi koja slika iznutra ako nije bed. Po sjaju korice vidi se da je u korak sa libellusom.😊 Evo ovaj broj mozemo smatrati nasim😊 "nultim" brojem isto kako su nekad i u cizmi dijelili kao dodatak nekim novinama ili sta je vec bilo, zaboravio sam tu pricu oko nultog.
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6265 Posts
Posted - 06/07/2021 : 18:31:00
|
quote: Originally posted by emirem
Super, kad si nas vec bocnuo sa izgledom naslovnice, mogla bi koja slika iznutra ako nije bed. Po sjaju korice vidi se da je u korak sa libellusom.😊 Evo ovaj broj mozemo smatrati nasim😊 "nultim" brojem isto kako su nekad i u cizmi dijelili kao dodatak nekim novinama ili sta je vec bilo, zaboravio sam tu pricu oko nultog.
Imaš stranicu ranije Jerry-ev post sa slikama. |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 06/07/2021 : 23:02:13
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
quote: Originally posted by emirem
Imaš stranicu ranije Jerry-ev post sa slikama.
Ah, da… zurba, uvijek gledam naprijed… tnx! |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7270 Posts
Posted - 07/07/2021 : 09:18:32
|
Što reći ljudi, zacrvenio sam se od pohvala. Box mi je pun poruka za rezervaciju ovog stripa, ali stvarno više ne namjeravam dodatno tiskati strip. Ovih 10-ak primjeraka što ih očekujem nadam se da će uskoro biti gotovi i to bi bilo to.
Vidim da neki pitaju bi li prodao strip, ali to mi ni u jednom trenutku nije bila namjera. Čisto je bila želja podijeliti ga najvjernijim fanovima što sam najvećim dijelom već i ostvario.
|
|
|
nedim__
New Member
Bosnia and Herzegovina
122 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7270 Posts
Posted - 10/07/2021 : 23:16:20
|
Bravo Mladjo i za tebe što si u uspješnoj misiji dilanja unikatnih primjeraka.
Btw, DeeCay uvijek isti, Drogsy se pretvorio u intelektualca, dok kolegu zubara Kerempira nisam ovako zamišljao. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 10/07/2021 : 23:51:00
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Bravo Mladjo i za tebe što si u uspješnoj misiji dilanja unikatnih primjeraka.
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6265 Posts
Posted - 12/07/2021 : 08:56:21
|
He he Kerempir bi izgledao mlađe, ali ga sjeda brada zeza (koje si god?). A Drogsy je vidim Marko sa Studirka (nisam imao pojma ) i baš mi ga je gušt tamo poslušat kad klafra o stripovima. Čudi me da DeeCay nije bio obučen kao neki od NN likova. |
Edited by - DiSkAcH on 12/07/2021 10:28:03 |
|
|
Kerempir
Senior Member
1596 Posts
Posted - 12/07/2021 : 10:21:05
|
1979.
Uzmite u obzir da se tek vratio sa godišnjeg (doslovce pustio ženu kući i otišao po svoj primjerak )
Je, što se tiče sijedi, ipak su tu žena i troje djece od kojih dvije zajebane tinejdzerke pa su dale obol bojanju moje brade
Ali ugodno iznenadjen, ja mislio da većina ekipe znatno starija a ja jedini balavac |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6265 Posts
Posted - 12/07/2021 : 10:28:49
|
quote: Originally posted by Kerempir
1979.
Uzmite u obzir da se tek vratio sa godišnjeg (doslovce pustio ženu kući i otišao po svoj primjerak )
Je, što se tiče sijedi, ipak su tu žena i troje djece od kojih dvije zajebane tinejdzerke pa su dale obol bojanju moje brade
Ali ugodno iznenadjen, ja mislio da većina ekipe znatno starija a ja jedini balavac
E pa tu smo negdje, ja sam '81, samo cura, djeca ništa i svejedno sjede izbijaju posvuda. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7270 Posts
Posted - 12/07/2021 : 12:12:39
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
quote: Originally posted by Kerempir
1979.
Ali ugodno iznenadjen, ja mislio da većina ekipe znatno starija a ja jedini balavac
E pa tu smo negdje, ja sam '81, samo cura, djeca ništa i svejedno sjede izbijaju posvuda.
Možda je do cure.
Što se tiče tinejdžera, imam i ja dva zajebana (sin i kćer) tek ušla u pubertet. Tek sad vidim da je sve dosad u odgoju bilo mila majko. |
|
|
Kerempir
Senior Member
1596 Posts
Posted - 15/07/2021 : 09:54:25
|
Evo obilježio strip svojim pečatom i još jednom ga pročitao pa da postavim pitanje koje mi je i prije palo na pamet.
Zanimq me Darkwood Lakes, pretpostavljam da je povezano sa "onim" darkwoodom, a kako je neoštećen prošao veliku katastrofu pretpostavljam da se referiraju na ona cvorista koja se spominju u gigantu Nova buducnost i Tajna baze Drugdje? |
|
|
Topic |
|