Polako se završava era naseg Kapetana Mikija i vrijeme je da nasu paznju i pozornost i naravno podrzku privuce i dobije ponovo nas Komandant Mark.. Jedan, jedini i neponovljivi.. Njegovo postojanje u regionu naprasno i grubo je prekinuto u pola njegovih objavljenih avantura i od tada trume citatelja ocekuju njegovo novo pojavljanje na kioscima. Ako se čeka da razjase Miki onda bi to moglo i trebalo skoro.. U ifedizioni ide njegove avanture več preko 30 brojeva u prekrasnom kolor izdanju i red je da SA ili Ludens počne več ovo proljece sa tim.. da su počeli sutra bilo bi prekasno.. Najavio je to i Veseli ali njihove najave ja vise ne uzimam preozbiljno... Bernarde sta se vraga čeka? Očes da netko drugi omasti brk? Autorska prava su valjda rešena ako if to izdaje bez problema.. Ocekujem u zadnjem Mikiju najavu prvog Marka...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jos dva broja Mikija.. izdavao je onda jos ifedizioni nesto malo Kapetana u koloru ali siguran sam da to nece Ludens.. Sad če skoro predposlednji kod nas pa onda u maju zadnji Miki.. Bas u pravo vrijeme da za ljetne dopuste i more startuje Mark.. Plaža, more, ozujsko, travarica, kavica.. i prvi Mark kolorac na rucniku.. Boljeg odmora od baksuznog ljeta 2020 covjek ne može poželeti.. Da odplovi od te sumorne corone u široka prostranstva brda, dolina i jezera Ontarija i rata za nezavistnost od Engleske krune.. Kolor na Marku je pred ivan, odgovara i esse-geese cistom crtezu u potpunosti.. Videt čete skoro da ne laprdam..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jel netko zna da li će objaviti one Ortizove kratke priče što ih je Ludens preskočio mada je bilo najavljeno nešto kao "Miki i tri kratke priče". Mislim da je to trebalo ići s onim reprintom Magic Facea.
Mark od prvog broja? Da, baš nam fali repriza loših stripova. Neka objavljuje nešto novo. A ako baš mora tog Marka neka nastavi di je stao prošli put kad je očito da će taj Mark imati duplo veću prodaju od bilo čega novog, modernog.
Jos dva broja Mikija.. izdavao je onda jos ifedizioni nesto malo Kapetana u koloru ali siguran sam da to nece Ludens.. Sad če skoro predposlednji kod nas pa onda u maju zadnji Miki.. Bas u pravo vrijeme da za ljetne dopuste i more startuje Mark.. Plaža, more, ozujsko, travarica, kavica.. i prvi Mark kolorac na rucniku.. Boljeg odmora od baksuznog ljeta 2020 covjek ne može poželeti.. Da odplovi od te sumorne corone u široka prostranstva brda, dolina i jezera Ontarija i rata za nezavistnost od Engleske krune.. Kolor na Marku je pred ivan, odgovara i esse-geese cistom crtezu u potpunosti.. Videt čete skoro da ne laprdam..
Ja zaista volim tvoj entuzijazam, i to sam visekratno sppmenuo, ali gosti na ljeto??? Nekako sumnjam. Daj Boze. Nego gdje bas Ozujsku? Ima ti puno bolje pive, nastranu sad stripovi. Iako ti od i Marka nista biti nece...da se ne razocaras previse.
Razumite več jednom da večina ljudi u stripovima trazi zabavu i lako stivo.. Za smor imate druge delux izdavace... Mark na kioscima če opet pokazat sto voli i želi večina... Ako niste ta večina nije vam kriv ni Zagor, ni Miki, ni teller.. Prije to prihvatite, lakse čete podneti traumu kad to izdanje ugledate na kioscima uskoro...
Bile su i za Mikija i PSDZ male sanse pa se serijal izpucava ..a da ne govorim o Texu klasik i Parkeru.. Nikad vise Žalostnih sova po pitanju tih serijala... Mister No i Mark kolor je jos jedino sto bi proslo na kioscima... Zasto onda ne vjerovati.. Ne razumem vas nikako..