Evo, nakon godinu i pol, iznio sam na sudu obranu glede mojih pisanja po ovom forumu.
Probao sam šarmirati, nasmijati i podmititi sudkinje, no,bojim se da nije prošlo. Ženske koje brane Šagadina dobro rade posao. Još ga k tome i besplatno brane. A ja baš i nemam taj neki bosansko neokomunistički šarm.
Srećom, pa je mene gnjev prošao. Čak sam Vladi ruku ponudio na CRŠu. Lik je okrenuo leđa. Ako ga tada nisam razbio, neću nikad.
Imao sam i par spoznaja danas, čekajući suđenje. Prisjećao sam se kako je Vlado bulaznio da živimo u fašističkoj državi. Čovjek vidi fašiste naokolo. Ja pak vidim samo antifašiste.
Taj antifašizam mu danas dođe slično kao i homofobija. Zapravo strah ili obrana od nečega. A studije su pokazale da su homofobi zapravo prikriveni homoseksualci.
Kao što rekoh, slično, vrlo slično kao i sa današnjim antifašistima.
Ako se repovi iz čerespete još motaju pod nogama, pa ova LGBTXY invazija ima šanse da se razvuče ... ovi mamlazi koji ih mlate su krajnje blentavi. No, i njihove reakcije su prirodne...
Sex ili šora - i jedno i drugo su zapravo različiti oblici požude. Različiti oblici krivo usmjerenog izražavanja.
Požuda je oduvijek s nama. Ali i njezina suprotnost. Pravi pederi ne razmeju prave popove, i obrnuto.
Svi ostali su negdje između. Manje ili više požudni.
A ljubav ... Odnos majke ka djetetu, bar tako vele, je najbliži k tome. Nažalost, ima i tu odstupanja. Srećom, još nisu parade od tog počeli pravit.
Naravno da je istospolna ljubav normalna. Izmedu prijatelja, partnera, između oca i sina, bake i unuke itd. Seksualne egzibicije između istih spolova nisu normalne.
LGBTXY ekipa kategorizira sve, no od pedofilije peru ruke, i lijevi i desni pohotnici. I homo-pedofili i hetero-pedofili. Grda tema, od koje stradavaju tek djeca.
Trivia Mozda i nije baš očito, ali postoje razne istospolne skupine ljudi a nisu dio LGBT zajednice. Nisu rodbina, nemaju nikakve seksualne kontakte, ali su obitelj. Kakva su njihova prava?
Došla presuda. Kriv sam. Ozbiljno prijetim ljudima da ću ih usmrtiti. Igračkama.
Ne smijem dvije g. ponovit nedjelo. I 500 ćuna.
A ne moraš čekati dve godine, preti meni i odma mi šalji pare, može i u Fibrama, mogu i te Skice iz indije (ovo isključivo sa nacrtanom pretnjom u posveti). Tako dosta uštedimo na sudskim troškovima, ne opterećujemo pravosuđe, imaju oni dosta posla i bez nas... ljudi smo, dogovorićemo se.
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...