Author |
Topic |
Golconda
Average Member
Serbia
567 Posts
Member since 23/08/2019 |
Posted - 04/04/2021 : 11:11:02
|
🎩 Dragi prijatelji,
kraj prvog kvartala godine je odličan trenutak za nove početke, te vam stoga vaša
➡️ GOLKONDA NAJAVLJUJE: ⬅️
🖌 KIST - NOVU EDICIJU BD ALBUMA!
Jedna od glavnih karakteristika nove edicije je što će se u njoj naći isključivo pojedinačni ili one shot albumi, koji se teško mogu složiti u smislene integrale, ali i zato što zahtevaju da pred čitaoce budu izneti na povećanom formatu kako bi sav raskoš vrhunskog crteža došao do izražaja.
Čast da otvori novu ediciju pripašće delu proslavljenog dvojca mnogima poznatog po El Ninju, ali i još nekim radovima koji kod nas nisu objavljeni do sada, Boro Pavlović i Kristijan Perisin ovaj put nam pripovedaju avanturističku, ali istinitu priču o sudbini 🔥Džona Tanera🔥, Amerikanca koji je veći deo svog života proveo kao Indijanac u plemenima iz predela Velikih jezera.
Privodimo kraju radove na prvom tomu (od ukupno dva), tako da će on u aprilu sigurno u štampu, a možda se pojavi i među nama...
👁 Bacite pogled kako će da izgleda i budite spremni na sagu koja ostavlja bez daha, u sjajnoj tradiciji Plesa sa vukovima!
|
FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 04/04/2021 : 12:29:32
|
quote: Originally posted by teller
Ovo bi mogo i uzet...
Neces se prevariti! Sjor Boro, moj sugradanin rastura! Izvanredan crtac. Bas mi je drago sto izlazi ovaj album. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Golconda
Average Member
Serbia
567 Posts
Posted - 04/04/2021 : 13:04:45
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by teller
Ovo bi mogo i uzet...
Neces se prevariti! Sjor Boro, moj sugradanin rastura! Izvanredan crtac. Bas mi je drago sto izlazi ovaj album.
+1 (od reči do reči) |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21119 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 04/04/2021 : 14:01:49
|
ovo je baš sjajna vest;čudi me da ovo niste objavili kao diptih? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21119 Posts
Posted - 04/04/2021 : 14:10:43
|
nego,naziv edicije mi ne uliva nadu da će se u njoj naći nešto iz novotalasnog francuskog stripa. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 04/04/2021 : 16:04:59
|
odlično golconda, samo furajte dalje sa BD-om, nepravedno i neopravdano je bio zapostavljen! |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/04/2021 : 18:16:37
|
quote: Originally posted by anto
nego,naziv edicije mi ne uliva nadu da će se u njoj naći nešto iz novotalasnog francuskog stripa.
Misliš ono sa čombulincima di je, kao, priča važnija od crteža |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21119 Posts
Posted - 04/04/2021 : 18:36:28
|
quote: Originally posted by Renky
nego,naziv edicije mi ne uliva nadu da će se u njoj naći nešto iz novotalasnog francuskog stripa.
Misliš ono sa čombulincima di je, kao, priča važnija od crteža
e to |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1947 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 04/04/2021 : 19:03:23
|
Jedva cekam ovo! Bilo bi super da objavite i El Nino jer mnogo nas nikada nece naci prvi broj od Fibre.. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 04/04/2021 : 19:31:18
|
e to
E onda mi je ovakav start "Kist" edicije puno draži |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 04/04/2021 : 19:44:25
|
quote: Originally posted by AleksandarN
Jedva cekam ovo! Bilo bi super da objavite i El Nino jer mnogo nas nikada nece naci prvi broj od Fibre..
Veliki umjetnik i prijatelj
|
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1947 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 04/04/2021 : 19:51:18
|
@Renky PRELEPO! Slao si mi na viber neke originalne crteze ali nisi taj od Bore. Moram da nabavim El Nino kako god znam i umem!!! |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
Jozzinelli
Senior Member
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 05/04/2021 : 08:13:04
|
quote: Originally posted by Golconda
Jedna od glavnih karakteristika nove edicije je što će se u njoj naći isključivo pojedinačni ili one shot albumi, koji se teško mogu složiti u smislene integrale
Privodimo kraju radove na prvom tomu (od ukupno dva)
Taman htedoh da prokomentarišem kako je ovo kontradiktorno, ali sad kad pogledam, smisao bi bio da će se i kod serijala ići na zasebno objavljivanje albuma?
Ali zašto se dva albuma ne mogu složiti u smisleni integral? Da nije ipak u pitanju cena, kupci lakše izdvoje manje para odjednom, iako se integral u proseku hvata jeftinije...?
|
Mek Koj nema alternativu |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6879 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 05/04/2021 : 10:33:06
|
quote: Originally posted by Jozzinelli
Jedna od glavnih karakteristika nove edicije je što će se u njoj naći isključivo pojedinačni ili one shot albumi, koji se teško mogu složiti u smislene integrale
Taman htedoh da prokomentarišem kako je ovo kontradiktorno, ali sad kad pogledam, smisao bi bio da će se i kod serijala ići na zasebno objavljivanje albuma?
Ali zašto se dva albuma ne mogu složiti u smisleni integral? Da nije ipak u pitanju cena, kupci lakše izdvoje manje para odjednom, iako se integral u proseku hvata jeftinije...?
Slažem se da bi bolje bilo da je to u integralu. Ako su, pak, dva albuma onda bi logično bilo da ide naziv prvog na naslovnici, iako možda ovo nije njena konačna verzija |
loading...
|
|
|
Golconda
Average Member
Serbia
567 Posts
Posted - 05/04/2021 : 10:40:45
|
Konkretno ova dva su mogla da se slože u smislen integral, ali, kako već rekoh negde, drugi tom je izašao početkom marta ili na samom kraju februara, a mi smo pregovore o prvom tomu počeli još pre Nove godine, i onda to traje, i traje, i traje... Ugovor je napravljen i plaćanje izvršeno za pojedinačni album, tako da ostade tako... U međuvremenu smo brzinski kupili i drugi album, ali svakako ostadosmo na početnoj ideji, bilo je suviše komplikovano prepravljati ugovore i sve... Meni je jasno da prosečan čitalac, verovatno poučen prošlim iskustvima, odmah pomisli da izdavač hoće da uzme dodatnu lovu za pojedinačni album, mi znamo da to kod nas nije bio slučaj, ali mi ne pada na pamet da se oko toga pravdam... Eto, sledeći put kad se u Kistu pojavi pojedinačni album, potrudićemo se da njegov drugi broj bude tek u izradi i da neće izaći pre nego što mi objavimo prvi... |
|
|
Golconda
Average Member
Serbia
567 Posts
Posted - 05/04/2021 : 10:43:09
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Slažem se da bi bolje bilo da je to u integralu. Ako su, pak, dva albuma onda bi logično bilo da ide naziv prvog na naslovnici, iako možda ovo nije njena konačna verzija
Logično ili ne, verovatno neće biti naslova na naslovnoj strani, samo na rikni... |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 05/04/2021 : 10:52:32
|
jedva čekam da izađe, smatrajte ovo kupljenim i nastavite u sa sličnim BD albumima :) |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Golconda
Average Member
Serbia
567 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 06/04/2021 : 21:33:41
|
Bravo, uzimam.. Ajde sad jos pilota i Komandanta Marka. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10348 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina