Zagorova izdanja imaju dvotrecinsku vecinu..cak 6 izdanja u najavi...nisu morali ni mikija, dilana i tex klasik najaviti...mogli su umjesto njih staviti zadnji zagor maxi, najnoviji specijal i zagor + , pa da bude u punom kapacitetu...
Mislim da ne treba biti jezikoslovac da bi se shvatilo da glagol "pokopani" ima specifično značenje, koje daje jednu jezovitu notu naslovu. Šteta što se to tako fušerski radi.
Meni ima nekoliko dobrih/solidnih u tom periodu tj. u vrijeme kad su izlazile, bio sam neki 5-6 razred, sve su mi bile odlične, bitno je bilo da Zagor izlazi :)
Ove se izdvajaju:
- Ljudi i zvijeri - Indijansko groblje - spomenuti Čovjek s puškom - Kradljivac sjena - Zatrovani tomahavk
Aj ne seruckajte.. Ima u u periodu koji dolazi odličnih epizoda.. Neke su bolje od mnostva toliko nahvaljenih na ovom forumu... Tanki ste vi ne Zagorove priče..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
i meni je period 321-343 lagani pad ali ne takav kako ga predstavljaju..ima tu i jako dobrih epizoda...indijansko groblje mi je super...zatrovani tomahavk nije los,covek s puskom odlican,falsifikatori dobri...ima ih jos
pa dobro, covek sa puskom jeste zaista dobar. falsifikatori ne spadaju u rupu, ti su izasli u sd sta znam, bas tu rupu koju sad toliko hvalite, pa ono me je bilo sramota cistati jos onomad, a kamo li sada. svaka vam cast na stomaku
Ja sam u tom razdoblju htio prestati kupovati i citati junake malo modernije samo Dyd i Lazarus Ledd kojeg sam bas na kiosku ocekivao kao nekad Zagora,Marka itd. A kako sam znao nabavljati iz Trsta neke Zagore i Dylane,imao sam par epizoda iz SA odiseje i rekao si da cu pricekati jer kad sam vidio one naslove u predlistu tipa "Alaska"(fan serije "zivot na sjeveru") ,pa "Texas rangers"..rekoh istrpit cu,kupit cu i ove da ne propustim sta,kakav uvod u te neke nove avanture. Bah,malo je bilo razocaranja u neke price,ali eto svi smo vise-manje ostali vjerni i postojani.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Ženi se na svadbi obečava vernost u dobrom i lošem... Sa Zagorom je isto, pravi Zagorovac ostaje sa njim i kad briljira i kad smara.. Ni žene i cure se ne ostavi poslje jednog lošijeg sexa(za koji je ona kriva, razume se).
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!