Zabrljali ili ne, nema šanse da dam i 20 kn za 64 stranice Zagor franšize. A za ove genijalce pogotovo: https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi/knjige/knjizevnost/stripovi/zagor-darkwoodske-novele-prerijski-vjetar Rađe ih potrošim na pivu s društvom. Jer se nakupi i mjesečni trošak za ta kiosk izdanja ma koliko bila pristupačna. Djelomično zbog kvalitete priče, a djelomično zbog turbo niskih plaća u Hrvatskoj, ne pratim više. Eventualno se pročita iz knjižnice i to je to. A i ako ne, nikom ništa.
koga briga što radije cugaš.. ko da je puno bolje da ti se razpadnu jetra nego da ti Zagor truje mozak..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Zagor priče iz Darkwooda 2: Vjetar prerije Burattini / Lazzarini
Ova mi je bolja priča. Baš serijalu nedostaje priča koje će poduprijeti taj njegov mitos. Ova to skoro je. JOš bih volio da je bila bez razbojnika i da je cijelu epizodu proveo u lovu na mustange i usput riješio zavađenu braću oko nekog ždrijepca. Ali izgleda da previše tražim. Tako kako što je nevjerojatno da je scenu lova morao začiniti s onoliko nepotrebnog teksta kao da nikad nije čitao sličnu Kenovu epizodu. Annu Lazzarini mislim da znam iz Brada Barrona. Bamo mi je bila dosta ukočena, plastična i sa neprirodnim postavkama likova. Ovdej je puno bolja.