Oho-ho. Bravo, Krugeru. Ovo se prati žestoko, šteta što nema najave. Ali dobro, godišnji su. Hoćeš načiniti zasebnu temu, molim te, pa ćemo standardno dodati onaj popis? Stvori temu i stavi ovu svoju sliku ako ti nije teško. Ja ću onda po običaju iskopati Mikadov popis i dodati ovaj broj.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Bojim se da je to sve od Dampyra za ovu godinu..ili bi moga još jedan maxi uskocit
Pa možda bi i imogao još osmi maksi.
Ne volim ove priče o tim izdvojenim religijskim zajednicima.
Uglavnom je kod takvih priča slican scenarij, prvo sve izgleda bajno, onda se pocmu otkrivat neke mracne strane i na kraju protagonist to sve dovede u red i opet bude bajno
Originally posted by lwood Meni je taj Dampyr totalno bzv
I meni . Ali to ne znači da ne treba izlaziti, ako ga dovoljno ljudi čita.
Slažem se. Ima i dobrih epizoda, ali u globalu radije uzimam nešto drugo nego Dampyra. (A onda dođe interliber i uzmem sve što mi fali...) Ovaj specijalac jedan mi je od bojih koje sam dosad pročitao.
Zanimljiva tematika epizode, ima neke okej karakterzacije i kemije među likovima. Amiši prikazani na realan način. Priča se dugo postavlja za pomalo prebrzi ali ne banalni završetak. Dobar specijalac.
Samo da je bar više Dampyra na kiosku...
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.