forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 ČK PREDSTAVLJA - Nesavladivi 2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Melusine
Junior Member

350 Posts

Member since 17/05/2017

Posted - 22/10/2021 : 08:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Melusine a Private Message  Reply with Quote
DRUGI TOM SJAJNOG STRIPA O JEDINSTVENOM SUPERHEROJU KOJI PROBIJA SVE GRANICE STRIPSKE UMETNOSTI! ON NE POŠTUJE ZAKONITOSTI STRIPA VEĆ SLOBODNO ŠETA PO STRIPSKIM STRANICAMA ZBOG ČEGA ULIVA STRAH U KOSTI NAJVEĆIM NEGATIVCIMA!

„NESAVLADIVI“ 2 na LETEĆEM STARTU po ceni od 400 dinara!

Format 20,8 x 29,7 cm
Povez Mek
Broj strana 48
Štampa Kolor
Serijal KARAMBOL

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:
https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Nesavladivi%202%20prelistavanje.pdf

U prvom tomu smo se upoznali sa Nesavladivim i njegovim moćima, kao i sa još nekim neobičnim likovima i onim što su oni u stanju da urade. U ovom tomu će se, između ostalog, udružiti kako bi se izborili sa moćima jedne devojke koje su sasvim jedinstvene i dosad neviđene.

Drhtite, lopuže, jer stiže Nesavladivi!

Baš kao svaki superheroj koji drži do svog imena, i ovaj nesvakidašnji stripski junak uvek prilježno stiže u pomoć udovicama u nevolji i unesrećenim siročićima, ali on je tu i da spasava pse, mačke i bakice, parkove, gradonačelnikovog sina, ceo grad i, naravno, ceo svet! Sa maskom preko lica i plaštom preko ramena, kao pravi borac za pravdu, on se hrabro bori protiv ludih naučnika i drugih zlica, razotkrivajući i osujećujući njihove devijantne planove – i nikad ne zaboravlja da ode kod bake na ručak i usput kupi hleb.

Nesavladivi ne samo što je nesavladiv već mu njegova supermoć dozvoljava da putuje slobodno po stranicama stripa, poigravajući se vremenom i prostorom kao niko pre i posle njega! Njegovi podvizi su jedinstveni u stripskoj umetnosti, a i šire, i to ga zaista čini jedinim pravim superherojem!

Paskal Žuslen je od stripske table načinio polje za narativno istraživanje, inteligentnu i zabavnu igru u kojoj sasvim slobodno pomera svoje likove.

Nesavladivi ne samo što predstavlja istinski omaž klasičnom frankobelgijskom stripu već tako dinamičan i inventivan nudi sjajno čitalačko iskustvo svim generacijama ljubitelja devete umetnosti.

„NESAVLADIVI“ 2 na Letećem je startu u okviru SAJMA ČAROBNE KNJIGE u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 400 dinara, od petka, 22. oktobra, do nedelje 31. oktobra 2021. Posle SAJMA ČAROBNE KNJIGE, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 450 dinara, a u ostalim knjižarama 599 dinara.

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4684 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 24/10/2021 : 13:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Legendarno stripče! Max level kreativnosti....
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21396 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/10/2021 : 13:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
mene skroz smorio

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10479 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 24/10/2021 : 14:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

mene skroz smorio

Ti si odavno izgubljen za geg stripove.

Ni ne pokušavaj.

Ne vjerujem ti ni kada hvališ Calvina.
Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 24/10/2021 : 14:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
Verujem Peju u ovom slucaju. Prvi deo me je odusevio, ne sumnjam da ce i drugi.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10479 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 24/10/2021 : 14:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jocko

Verujem Peju u ovom slucaju.

Ne vjeruj nikome osim sebi.

Kada vidim komentare na ovom forumu ja se više ne usuđujem ništa preporučivati.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21396 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/10/2021 : 17:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
inače mi je ovo bilo super u Stripoteci.
quote:
Originally posted by Peyo

Ti si odavno izgubljen za geg stripove.

Ni ne pokušavaj.

Ne vjerujem ti ni kada hvališ Calvina.

ne mašiš mnogo - dugo mi je Kalvin bio "onako" strip;i u nekom trenutku sam ga zavoleo.

Edited by - anto on 24/10/2021 17:28:19
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 24/10/2021 : 17:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

ne mašiš mnogo - dugo mi je Kalvin bio "onako" strip;i u nekom trenutku sam ga zavoleo.

Nije te kupio na prvu loptu? Hm... sigurno?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21396 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/10/2021 : 18:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
jok
ni na drugu

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000