Šta li će biti u sledećih dvadeset godina? Da li forum kao forma ima budućnost? Možda će zabraniti štampanje stripova da sačuvaju šume. Možda će neko izdati integral Ralph Azham-a... na dva cd-a... Vronski će doći do trocifrenog broja iza imena.
Čestitke na prvih 20. godina i na velikom doprinosu u očuvanju strip kulture na ovim prostorima.... ujedno, hvala i svima nama na kolikom-tolikom doprinosu tome :)
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Čestitke na jubileju... ovde sam već petnaest godina i mogli bi se na prste jedne ruke izbrojati dani kada nisam bio prisutan na sajtu, i to uvek iz objektivnih razloga...mnogo toga smo pregurali svi zajedno i nadam se da ćemo još dugo ostati zajedno i da će nam se pridružiti neki novi klinci... u to ime, živeli... :)
Čestitke! Već je prošlo 15 godina otkad pratim sajt, a nekih 13 otkad sam se po prvi put registrovao. Kao i kod ostalih kolega, rijetko prođe dan a da ne svratim po nekoliko puta. Da se još dugo družimo!
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Čestitke i od mene za 20-ti rođendan!!!! …i kod mene ne postoji apsolutno ništa na internetu što bi me natjeralo da barem jednom dnevno navratim, ništa osim ovog sajta. Nemam facebook, niti bilo kakve slične profile igdje, dnevne internet novine me uopće ne zanimaju jer je to sve postalo “kopiraj i zaljepi” hrpe beskorisnih članaka i baljezganja koje pišu ljudi koji nemaju stručne veze sa novinarstvom, a u velikoj većini nemaju ni veze sa pismenošću.
Još se sećam oduševljenja kad sam pre 18 godina slučajno naleteo na ovaj forum. I od tada ne prođe dan svih tih 18 godina da ne pogledam šta ima novo. Srećan jubilej!
Prvih deset sam uredno pratio iz prikrajka bez prijavljivanja na site. A sjecam se kako su me po festivalima u raznoraznim raspravama i prilikama ostali clanovi i fanovi pitali; koji si nick? Nisam, nemam odgovorio bi, a oni su malo cudno gledali. Bilo mi je to zanimljivo onda a upecatljivo jos i dan danas. Pa sam se prijavio i ovih, (skoro) drugih deset punih godina bio i aktivan skoro svakodnevno. A otvarao bi ove stranice na najneobicnijim mjestima diljem ove nase planete. Ne biste mogli ni zamisliti u kojim sve pripizdinama. Ali bas svaki dan. Osim ako negdje u Africkim ili Arapskim zabitima ne bi bilo interneta, a ostale tkz. 'drustvene' mreze ni nemam niti me zanimaju. Eto koliko je vazan ovaj site postao u mom zivotu, iako sam lud bio za stripovima svih vrsta i dugo, dugo prije njega. No u svakom slucaju ovo je oaza u ovom danasnjem kontaminirananom virtualnim bespucu. Pratim Stripove.com sa velikim zadovoljstvom cijelih tih dvadeset godina. Evo i sad iz Ras Laffana, (ne trebate ni traziti gdje je to, nema se sto tu vidjeti)
Tako da... bilo je lijepo. Bilo je dobro. I zazelio bi jos dvadeset slijedecih uspjesnih godina!
I puno iskrenih cestitki od srca svima! Naravno, Marko fala in!