forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 20 godina stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Poli
Advanced Member

Slovenia
37982 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/11/2021 : 19:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

I ja bi trebao sluziti civilno kada sam zavrsio s faksom, ali su na srecu ukinuli vojsku sljedece godine i voila, strpljen-spasen. :D

Now back to topic... CESTITKE!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 03/11/2021 20:40:28
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3435 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 03/11/2021 : 20:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Cestitke!

Jedna lijepa ideja se provela u djelo na zadovoljstvo ekipe. Sretan rodendan!

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47127 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/11/2021 : 20:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Jebote,kakvi kljastovi na forumu.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47127 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/11/2021 : 22:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Ekipa s.cuma

[url=https://postimg.cc/crndcVwK][/url]

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37982 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/11/2021 : 22:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

E, jel smo se dogovorili da fotke ne idu vani, sto se dogodi u bunkeru, ostane u bunkeru!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47127 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/11/2021 : 22:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

E, jel smo se dogovorili da fotke ne idu vani, sto se dogodi u bunkeru, ostane u bunkeru!

20-godišnjica pa eto jedne čisto za jubilej

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10319 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 03/11/2021 : 22:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Ekipa s.cuma

Stavljaš slike iz studentskih dana - Escobarova katedra?
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4022 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 03/11/2021 : 22:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by Red Marquis

Moglo se odgoditi do 27-e. Ja sam sa 27 morao u vojsku, nisam se na faks mogao vaditi više. Bilo je da biram civilna ili regularna, naravno odabrao ovu prvu.

E to je odgovor. Znaci moglo se odgoditi tj. odradi to civilno.

Hvala!

Ja sam išao u civilnu vojsku u Osnovnu školu u kojoj sam proveo 8 godina kao klinac, udaljeno 50 m od stana pa sam se šalio da sam pješadija jer sam išao pješke do vojske 🤣🤣🤣🤣

Edited by - sumohrvat on 04/11/2021 11:52:00
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47127 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/11/2021 : 22:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:
Originally posted by lwood

Ekipa s.cuma

Stavljaš slike iz studentskih dana - Escobarova katedra?

Ne,to je ova
[url=https://postimages.org/][/url]

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37982 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/11/2021 : 22:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Zanimljivo, da kad sam ubacio rijec kljastovi u Google, izbacilo mi nesto iz hjp.znanje.hr i nesto iz naseg topica prvi poraz osovine zla? (tvoj post) i to je sve.
I povelo me pa sam neko vrijeme setao tim legendarnim topicom.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10319 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 03/11/2021 : 22:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Idem na Tuttin topic da ove fotke zaboravim ...

Edited by - Peyo on 03/11/2021 22:55:22
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 04/11/2021 : 02:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Dok je Interneta bit će i stripova.com-a! Hvala ti Markose na svemu.

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6250 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 04/11/2021 : 05:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

civilno sluzenje je krenulo krajem 2003. inace ovi matori posle faksa su imali razne privilegije u regularnoj vojsci (cesto i rakijanje sa starijim oficirima), ili su isli u skolu rezervnih oficira.

Je, imaš pravo. Ja sam to išao odmah odradit. Sa 21 godinom sam bio debelo najmlađi...a služio sam u KBC. Nezaboravno iskustvo, vidjet iz prve ruke kako se radi u državnim firmama.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 04/11/2021 : 06:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
Ovaj froum mi je najveca veza sa bezbriznim detinjstvom. Verovatno nisam ni svestan koliko mi znaci i koliko mi ulepsava dan. Takodje siguran sam da je koliko toliko pomogao da se neka sloga i druzenje naroda iz Juge odrzi i da se smanje tenzije koje su nam nametnute. Cestitke svima na jubileju narocito nasem domacinu. Da smo zivi i zdravi i jos se vise druzili sledecih 20 godina!
Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 04/11/2021 : 09:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav svima.
Pogledam malo prije na osobne podatke. Pise 29 godina star. Rekoh da promijenim u 46? Ma ne! Ako je moglo da stoji 17 godina neka stoji i dalje ;)
Cestitke i puno pozdrava Marko!!!

I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 04/11/2021 : 10:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
ohohohoho... sretno još toliko...

ček da vidim kad sam registriran...

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1607 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 04/11/2021 : 11:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote

Zivjeli i cestitke!

Prvi kontakt s forumom bile su aukcije, preko kojih se prilikom realizacija dalo sresti stvarno cool ljude. A dade se bome i forumu.

Citamo se i za 20 godina iz starackih domova, ko Torpedo u klupici u parku.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37982 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/11/2021 : 12:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igorpb

Pozdrav svima.
Pogledam malo prije na osobne podatke. Pise 29 godina star. Rekoh da promijenim u 46? Ma ne! Ako je moglo da stoji 17 godina neka stoji i dalje ;)

Ohoho, znaci imamo i jednog "Aussieja" ovde. Bas me zanima kako ide narucivanje stripova tamo ispod, ili se kupuje vise na engleskom?

Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 06/11/2021 : 08:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message  Reply with Quote
Ima par lokalnih distributora tiska sa nasih prostora. Ja dugo nisam nista novo uzeo. Vecinom sam se vrtio po aukcijama.
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by igorpb

Pozdrav svima.

Ohoho, znaci imamo i jednog "Aussieja" ovde. Bas me zanima kako ide narucivanje stripova tamo ispod, ili se kupuje vise na engleskom?

I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21067 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2021 : 10:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kasper

quote:

S 26 godina otic u vojsku!? Tvoja volja ili nisi imal izbora?

posle faksa

Jasno mi je to.
Samo me zanima jel se moglo odgoditi ili nije?

Kod mene je bil sluačaj da sam godinama otkazival zbog faksa a onda kad sam navršil 27. sam rekel da sam prestar tj. tražil sam civilno služenje vojnog roka. Nije mi padalo na pamet da me u tim godinama netko gnjavi jutaranjom tijelovježbom i pospremanjem kreveta. S 18 bi to još i prihvatil, ali 26./27. ne dolazi u obzir.

otišao sam sa 27 (2000-te),i nisam imao problema ni sa jutranjim vežbama ni sa raspremnanjem kreveta...
doduše,bio sam VOJ (vazdušno osmatranje i javljanje),i u četi nas je bilo preko 50% moje generacije.Prekoputa vojna policija,sve klinci.
Nakon ručka,mi matoraći drkamo kurac u dvorištu,a ove klince peglaju po ceo dan (raspremanje soba,vežbe,gađanje,postrojavanje...).

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3277 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 06/11/2021 : 13:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
Nakon ručka,mi matoraći drkamo kurac jedni drugima u dvorištu,a ove klince peglaju po ceo dan (raspremanje soba,vežbe,gađanje,postrojavanje...).

Razumem što su neki voleli vojsku, samo nije ovo moja šoljica čaja.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25269 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/11/2021 : 13:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by anto
Nakon ručka,mi matoraći drkamo kurac jedni drugima u dvorištu,a ove klince peglaju po ceo dan (raspremanje soba,vežbe,gađanje,postrojavanje...).

Sad mi je jasno zašto se Anto predstavlja kao toliki homofob, da prikrije šta se dešavalo ranije.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21067 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2021 : 14:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
to su čari vojske :)
quote:

pretpostavljam da si ti ipak za neke konkretnije stvari??

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 06/11/2021 15:13:04
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26781 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/11/2021 : 15:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
vojska je gubljenje vremena i država nam je barem mogla uračunat to vrijeme na vojnom roku u radni staž za mirovinu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11850 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 07/11/2021 : 18:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Cestitam mom omiljenom sajtu na 20 godina postojanja! Ja sam tu 9 godina, uskoro Boze zdravlje 10! Na neki nacin sam odrastao uz ovaj sajt, uclanio sam se zbog recenzija i to najvise Zagora, (kada se setim tih prvih dana na sajtu i na forumu, kakva me neka nostalgija uhvati) a potom otkrio mnoge druge serijale i stripove i svetske pravce u strip umetnosti. Upoznao sam i nekolicinu forumasa uzivo, a preko foruma sam uzivao u razgovoru s mnogim clanovima.
Jedini sajt koji posecujem skoro svakog dana, pored You Tubea.
Zelim da sajt postoji jos barem 100 godina i da uvek bude ovako odlican kao sto je bio proteklih 10 godina koliko ga ja pratim!
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000