forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Arkham asylum
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 52

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/02/2024 : 09:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
going going

Imaš jednu kontradikciju u svom upisu. Tiče se manhuntera, očekuješ da on moderira, usmjerava pak s druge strane ako to radi a ponekad prekrši pravilo i on bi trebao letjeti. Dakle ako mu je zadatak usmjeravati, moderirati on će vjerojatno prekršiti poneko pravilo.

Ponašate se kao mala dječica, prekršili ste pravila, upozoreni ste, pojedinci su nastavili kršiti pravila nakon upozorenja i što slijedi, ban.
Možemo raspravljati o drugom banu sawitcha, možda mu je trebalo oprostiti, to jest ja mislim da mu je trebalo oprostiti, netko drugi misli da ne.

A što se tiče ega, a tko ga na ovom forumu nema?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/02/2024 : 10:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Meni je samo komično da ti, koji si ne tako davno mladji prijetio premlaćivanjem zbog njegove moderature, mu sada pružaš punu beskompromisnu podršku.
Ne znam jel' su vaše dvije filoustaške stranke radikalne desnice (HČSP i Agrameri, za one koji ne znaju) ušle u neku koaliciju pa ste se dužni javno podupirati po koalicijskom sporazumu?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 05/02/2024 : 10:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Gil-galad, lwood, sawitch...Upravo ekipa koja je udaljena zbog spama i politike sad najviše jaduje po topicu

Upravo ovdje se najviše očituje tvoja najveća mana a to je trenutak u kojem tvoj veliki ego prelazi u narcisoidnost. Naprosto ne možeš podnjeti kritiku i svim silama se trudiš ocrniti sugovornika kako bi ga natjerao da više ne priča o tebi. Znači stavio si Gil-Galada u ekipu spamera samo zbog toga što ti se suprotstavio. Gil-Galada, forumaša koji vjerojatno nikad nije ostavio NITI JEDAN spamerski post na forumu. Jebote...

quote:
A koliko ta netrpeljivost ide daleko vidi se po tome što se vade postovi od prije nekoliko godina

Nije nekoliko godina. I na zastaru bi se mogao vaditi da sada nisi Saviću drmnuo drugi ban. Prvi je zaslužen, tu nema spora, ali drugi je čisto nepotrebno pokazivanje sile, srodno slučaju sa Tintonom.

quote:
Pozravi sawitcha, čujem da ti redovito daje komentare što da napišeš i da pokušava sa strane voditi raspravu ali reci mu da mu baš i ne uspijeva

Čuješ? Od kuda? Čitaš nečije privatne poruke ili je to sindrom Balkanski špijun/APP?
Što god bilo jadno je, kako misliš da bi te forumaši mogli poštovati kao moderatora kad koristiš ovakve pederske alate u diskusiji?

Anyways sve je počelo sa usputnom i sasvim benignom raspravom o jugi u ČK topiku gdje je vrlo brzo došlo do Mladjinog upozorenja iako je trebalo samo upozorit Tellera i Nesvrstanog. S druge strane imamo neke forumaše i topike gdje su se u više navrata provlačila politika (Franina livada npr) gdje su se akteri bili ustrajni i vješto izborili za suptilnu dozu. Nekima se politika tolerira i nije bilo prevelikih problema, znači može se.
Zašto se politika ne bi eksperimentalno dozvolila na cijelom forumu pa da vidimo kako bi to funkcioniralo?
U ovakvom visoko ispolitiziranom svijetu kakvom živimo čini mi se da potpuna zabrana dovodi do kastracije sadržaja i intenziteta potencijalnih rasprava i možda bi forum bio aktivniji i zanimljiviji. Normalno imalo bi to i svojih mana i ne sumnjam da je moguće da bi to privuklo razne ekstreme ali jebat ga, tako je to sa demokracijom.

Mene politika i rasprave o istoj ne zanimaju u razini višoj od nekakve svakodnevne, nužne razine tako da su mi osjećaji oko dozvole/zabrane potpuno ambivalentni ali smatram je daleko manje štetnom od primjerice "tipovanja". Moderatori bi vjerojatno imali malo više posla oko odstranjivanja ekstremnih ali u konačnici mislim da bi imali barem 2 benefita. Elvud bi mogao slobodno lijepiti političke linkove na španjolskom koje nitko ne jebe pol posto a ostalima bi bilo zanimljivije provoditi vrijeme na forumu gdje ne moraju paziti da slučajno ne zadiru u politiku ili je moraju suptilno proguravati između redova.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/02/2024 : 10:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ok, sad je i meni dosta

Zaključak je sljedeći:evo uzmimo period od zadnje 2 godine:
1) Da li smo Hunter i ja ikada ikoga uvrijedili, napali ili omalovažavali? ( Ok, ja nisam trebao ono napisati Tintonu i ono sa Kosovom je bila greška) ali u 2 godine imati 2 greške...Pa zar to nije odličan rezultat?

2)Gdje se ikoga izbacilo a da nije bilo potrebno? Nikad! Čak smo uveli i Magareću klupu tako da neki ne moraju dobivati glavne kazne nego su dobivali smanjene
Koliko je forumaša (pogledajte samo popis!) dobilo Magareću klupu odnosno nije se na njih primjenjivala prava kazna?

3)Nađite mi forum na cijelom svijetu gdje bi moderatura dopuštala da ih se tako napada bez kazne, poput lwood Huntera ili vas nekoliko mene? I gdje će mod izgubiti cijelu nedjelju da bi nekome nešto objasnio? Nema takvog foruma, na drugim forumima "letjelo" bi vas par u startu odmah i bok

Uglavnom, i Hunter i Globinjo i ja obavljmo ovaj posao "čist ok" a vi koji ne mislite tako, probajte se razgovarati ovako na nekom drugom forumu bilo gdje na svijetu i budete letili odmah

To je to što se nene tiče, ne da mi se više, a mislim i da nema smisla

Over and out

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/02/2024 : 14:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Meni je samo komično da ti, koji si ne tako davno mladji prijetio premlaćivanjem zbog njegove moderature, mu sada pružaš punu beskompromisnu podršku.
Ne znam jel' su vaše dvije filoustaške stranke radikalne desnice (HČSP i Agrameri, za one koji ne znaju) ušle u neku koaliciju pa ste se dužni javno podupirati po koalicijskom sporazumu?

Tvoj je vječni kompleks logika, to se ne može naštrebati ili imaš ili nemaš. Ideš nisko, onako ljigavo ali dobro mogu ja to čak i razumjeti. maladju nisam vidio nakon onog sastanka na kojem si i ti bio. O.K., možda na nekom CRŠ-u u periodu nakon tog sastanka, ne sjećam se. Puno ljudi, događanja u mom životu tko će sve to zapamtiti.
Ajd izvuci iz povijesti foruma gdje sam ja to prijetio mladji da ću ga premlatiti zbog njegove moderature. Sjećam se da sam bio ljuti i da sam svakako nešto ružno napisao ali što to se ne sjećam, možda i jesam to što tvrdiš, imam plitku pamet oko nebitnih stvari sa kojima se neću zamarati. Što znači nekom u virtualnom svijetu prijetiti? Ti očito, kao i mnogi, imaš problem ne razlikovati virtualni svijet od stvarnosti.
Kad sam te tada prvi put upoznao nisi znao izgovoriti 17 riječi, koliko, možda 23, šutio si i snimao oko sebe. Netko tko uživo snima a ne zna prozboriti 3 rečenice a u virtualnom svijetu glumi nekog pametnog lika je što?
Trenutno si mi nakon svih tvojih podlih upadica prema meni kao blato koje otpadne sa cipela, tako nekako si mi bitan u životu.
Istina mladjo i ja smo imali problema, to jest svadili smo se, to stoji, no nekako odnos se popravio, ne uživo, nismo se vidjeli uživo te izgladili svoj loš odnos, jednostavno se dogodilo.

Mogu s tobom razgovarati normalno i razumno ako ne provociraš i ne izazivaš, ako izazivaš dobit ćeš ono što tražiš.

Lijepo je u ovim trenutcima čitati kako su neki forumaši sada spam, a davno smo se mi neki borili sa tim spamom.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/02/2024 : 14:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kimba

"ponekad prekrši pravilo"

Imaš plastično razmišljanje.

Ako se dvojica u blatu valjaju a šerif mora izvući iz blata tu dvojicu te ih strpati u rešt naravno da će se i šerif zaprljati.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/02/2024 : 14:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Tvoj je vječni kompleks logika, to se ne može naštrebati ili imaš ili nemaš. Ideš nisko, onako ljigavo ali dobro mogu ja to čak i razumjeti. maladju nisam vidio nakon onog sastanka na kojem si i ti bio. O.K., možda na nekom CRŠ-u u periodu nakon tog sastanka, ne sjećam se. Puno ljudi, događanja u mom životu tko će sve to zapamtiti.
Ajd izvuci iz povijesti foruma gdje sam ja to prijetio mladji da ću ga premlatiti zbog njegove moderature. Sjećam se da sam bio ljuti i da sam svakako nešto ružno napisao ali što to se ne sjećam, možda i jesam to što tvrdiš, imam plitku pamet oko nebitnih stvari sa kojima se neću zamarati. Što znači nekom u virtualnom svijetu prijetiti? Ti očito, kao i mnogi, imaš problem ne razlikovati virtualni svijet od stvarnosti.
Kad sam te tada prvi put upoznao nisi znao izgovoriti 17 riječi, koliko, možda 23, šutio si i snimao oko sebe. Netko tko uživo snima a ne zna prozboriti 3 rečenice a u virtualnom svijetu glumi nekog pametnog lika je što?
Trenutno si mi nakon svih tvojih podlih upadica prema meni kao blato koje otpadne sa cipela, tako nekako si mi bitan u životu.
Istina mladjo i ja smo imali problema, to jest svadili smo se, to stoji, no nekako odnos se popravio, ne uživo, nismo se vidjeli uživo te izgladili svoj loš odnos, jednostavno se dogodilo.

Dakle mladjo ajde napokon Za dom Spremni!! misliš kako ćeš me razočarati, ma nećeš, samo ćeš ispuniti svoje snove ... no na CRŠ-u ću ja ispuniti svoje snove tražeći tvoju bezveznu facu.

Vjeruj mi tražit ću te, makar ne bio na CRŠ-u, tražit ću te jer znam kako ti izgleda faca, a kad ju ugledam razlupat ću je sa zadaovoljstvom, ovo nije nikakva prijetnja, nego samo nadoknada štete.
Eh, ja ću biti zadovoljan kad se nađem lice u lice s mladjinom facom ... uh .. kakvo će to biti zadovoljstvo. ( mladjo vam to neće biti sposoban opisati ) .

Uh, kako ču te nalupati, biti će mi to jedno užasno dobro iskustvo, no, tebi baš i neće.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47992&whichpage=5

Čisto da se podsjetimo, je li...

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/02/2024 : 14:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dakle mladjo ajde napokon Za dom Spremni!! misliš kako ćeš me razočarati, ma nećeš, samo ćeš ispuniti svoje snove ... no na CRŠ-u ću ja ispuniti svoje snove tražeći tvoju bezveznu facu.

Vjeruj mi tražit ću te, makar ne bio na CRŠ-u, tražit ću te jer znam kako ti izgleda faca, a kad ju ugledam razlupat ću je sa zadaovoljstvom, ovo nije nikakva prijetnja, nego samo nadoknada štete.
Eh, ja ću biti zadovoljan kad se nađem lice u lice s mladjinom facom ... uh .. kakvo će to biti zadovoljstvo. ( mladjo vam to neće biti sposoban opisati ) .

Uh, kako ču te nalupati, biti će mi to jedno užasno dobro iskustvo, no, tebi baš i neće.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47992&whichpage=5

Čisto da se podsjetimo, je li...

Da i što?

Gdje sam ja to napisao da ću ga prebiti?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/02/2024 : 14:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Nego mali tintone sitnih nečasnih pobuda, čemu ovo uplitanje mladje sa mnom. Ako imaš muda obračunaj se sa mnom, imaš li što za obračunati, bez uplitanja drugih.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26010 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/02/2024 : 14:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ajmo dosta, hvala.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/02/2024 : 15:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego mali tintone sitnih nečasnih pobuda, čemu ovo uplitanje mladje sa mnom. Ako imaš muda obračunaj se sa mnom, imaš li što za obračunati, bez uplitanja drugih.

Nemam se ja potrebe ni sa kime obračunati, a najmanje s tobom.
Ti si to što jesi - osoba koja je u stanju napisati da 'kako ču te nalupati' nije prijetnja. S tobom se ne treba obračunavati nego samo sprdati kao što to uglavnom svi i rade.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/02/2024 : 15:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi dobro da se glasa da mladja više ne bude mod ili, još bolje, da se smeni sa tog mesta
quote:
Originally posted by manhunter

Ajmo dosta, hvala.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 05/02/2024 15:20:32
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/02/2024 : 15:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemam se ja potrebe ni sa kime obračunati, a najmanje s tobom.
Ti si to što jesi - osoba koja je u stanju napisati da 'kako ču te nalupati' nije prijetnja. S tobom se ne treba obračunavati nego samo sprdati kao što to uglavnom svi i rade.

E moj tintone sve više i više se ukopavaš. Pokušavaš izigravati vještog manipulatora.
Predočio si sam tekst, iako imam kratko pamćenje što se tiče nebitnih stvari ipak se sjećam da nisam napisao da ću nekog isprebijati radi moderature. To se jasno vidi. Pjesnički izraz može svašta značiti ali u njemu nije napisano da ću nekog isprebijati radi moderature.
Meni su na ovom forumu dvaput prijetili da će mi pokucati na vrata doma, jednom javno, jednom preko PM-a, to je uznemiravanje privatnog posjeda.. Dakle u mom pjesničkom izrazu se jasno vidi da će se nešto riješiti na CRŠ-u, započelo je na stripovskom forumu a stripovskih druženja ima podosta, pa riješiti ćemo ako nešto postoji na stripvskim okupljanjima. Tad kad je napisano. No nismo se sreli a riješili smo.

Ti da nemaš nešto protiv mene ne bi me proganjao, što je osobina manijaka. Meni su čak pomalo jasne tvoje namjere s obzirom da je krenula hajaka na mladju.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/02/2024 : 15:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

S tobom se ne treba obračunavati nego samo sprdati kao što to uglavnom svi i rade.

Osoba koja uživo, ekipom s foruma, ne zna prozboriti tri suvisle rečenice ( pretpostavljam kako se to ipak promijenilo na bolje s vremenom ) bi se nekom ismijavala, kompleks niže vrijednosti. Stavljaš si sam etiketu zlikovca jer ti je to nečasna radnja. S druge strane fraza " svi to čine " je fraza povrijeđenog djeteta kome su uzeli lutku iz ruke.

Edited by - Kruger on 05/02/2024 16:10:10
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/02/2024 : 16:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što znači nekom u virtualnom svijetu prijetiti?
Da je sa ovom porukom sto si mu napisao otisao na policiju.
Budi siguran da bi ti policija pokucala na vrata.
Ne znam kakvo je plasticno razmisljanje , ali to je tvoj citat.
A sto se tice serifa, pravi ne ide u blato.
On od ove dvojice pokupi na kraju onoga koji je na nogama, bez blata.
A po onoga koji ostane u blatu dode doktor.

Suočio bih se sa posljedicama kakve god bile, htio ne htio.

Nisam primijetio da ma forumu imamo doktora. Šerife imamo.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/02/2024 : 16:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako bas hoces nemamo serifa, imamo moderatora.

Slikovito sam se izrazio. Zato ti velim kako imaš plastično razmišljanje, malo kreacije ne bi škodilo ionako smo na stripovskom forumu pa zašto ne.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/02/2024 : 16:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hunteru i mladjo, pogledajte vrijedanje od alexts.
Eno ga opet na Markos nam se .....
Ovo u mom potpisu je njegovo izivljavanje na tastaturi.
A ide se i dalje sa time, a ni opomene.
O tim dvostrukim standardima se radi. A ja dobijo hladenje radi, citiram "udarac u donji dio leda".
Doduse ovo drugo radi drugoga clana, nakon vrijedanja, a on ni opomenu.

Evo i ja sam odrastao na ZS-u i LMS-u i ne vidim što bi me njegov upis trebao vrijeđati. Vrlo je vjerojatno točno. U mnogo čemu točno.
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1721 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 05/02/2024 : 16:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:

O tim dvostrukim standardima se radi. A ja dobijo hladenje radi, citiram "udarac u donji dio leda".

Da je alex znao da si tako osetljiva devojčica, sigurno bi bio pažljiviji sa rečima

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 05/02/2024 : 17:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Vidim veljača u punom jeku, hormoni divljaju.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/02/2024 : 17:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

I cak sa 29 dana ovaj put... ko prezivi pricace!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26010 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/02/2024 : 17:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Evo i ja sam odrastao na ZS-u i LMS-u i ne vidim što bi me njegov upis trebao vrijeđati. Vrlo je vjerojatno točno. U mnogo čemu točno.

Nije ni meni jasno zašto bi ovo bilo vređanje? Jeste malo s visoka, ali je verovatno i tačna konstatacija. Ja sam odrastao na Bonelliju i dalje ga sakupljam, pa me ovo ne vređa.

Kako god, dobro je prijaviti uvrede, pošto je moguće da nam nešto promakne.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26010 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/02/2024 : 17:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Vidim veljača u punom jeku, hormoni divljaju.

Da, i ja sam pomislio.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26010 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/02/2024 : 18:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Hodaš po veoma tankom ledu trenutno.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26010 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/02/2024 : 18:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Zato što ne znaš šta je devojčica.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/02/2024 : 18:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

quote:

Gil-galad, lwood, sawitch...Upravo ekipa koja je udaljena zbog spama i politike sad najviše jaduje po topicu

Upravo ovdje se najviše očituje tvoja najveća mana a to je trenutak u kojem tvoj veliki ego prelazi u narcisoidnost. Naprosto ne možeš podnjeti kritiku i svim silama se trudiš ocrniti sugovornika kako bi ga natjerao da više ne priča o tebi. Znači stavio si Gil-Galada u ekipu spamera samo zbog toga što ti se suprotstavio. Gil-Galada, forumaša koji vjerojatno nikad nije ostavio NITI JEDAN spamerski post na forumu. Jebote...

quote:
A koliko ta netrpeljivost ide daleko vidi se po tome što se vade postovi od prije nekoliko godina

Nije nekoliko godina. I na zastaru bi se mogao vaditi da sada nisi Saviću drmnuo drugi ban. Prvi je zaslužen, tu nema spora, ali drugi je čisto nepotrebno pokazivanje sile, srodno slučaju sa Tintonom.

quote:
Pozravi sawitcha, čujem da ti redovito daje komentare što da napišeš i da pokušava sa strane voditi raspravu ali reci mu da mu baš i ne uspijeva

Čuješ? Od kuda? Čitaš nečije privatne poruke ili je to sindrom Balkanski špijun/APP?
Što god bilo jadno je, kako misliš da bi te forumaši mogli poštovati kao moderatora kad koristiš ovakve pederske alate u diskusiji?

Anyways sve je počelo sa usputnom i sasvim benignom raspravom o jugi u ČK topiku gdje je vrlo brzo došlo do Mladjinog upozorenja iako je trebalo samo upozorit Tellera i Nesvrstanog. S druge strane imamo neke forumaše i topike gdje su se u više navrata provlačila politika (Franina livada npr) gdje su se akteri bili ustrajni i vješto izborili za suptilnu dozu. Nekima se politika tolerira i nije bilo prevelikih problema, znači može se.
Zašto se politika ne bi eksperimentalno dozvolila na cijelom forumu pa da vidimo kako bi to funkcioniralo?
U ovakvom visoko ispolitiziranom svijetu kakvom živimo čini mi se da potpuna zabrana dovodi do kastracije sadržaja i intenziteta potencijalnih rasprava i možda bi forum bio aktivniji i zanimljiviji. Normalno imalo bi to i svojih mana i ne sumnjam da je moguće da bi to privuklo razne ekstreme ali jebat ga, tako je to sa demokracijom.

Mene politika i rasprave o istoj ne zanimaju u razini višoj od nekakve svakodnevne, nužne razine tako da su mi osjećaji oko dozvole/zabrane potpuno ambivalentni ali smatram je daleko manje štetnom od primjerice "tipovanja". Moderatori bi vjerojatno imali malo više posla oko odstranjivanja ekstremnih ali u konačnici mislim da bi imali barem 2 benefita. Elvud bi mogao slobodno lijepiti političke linkove na španjolskom koje nitko ne jebe pol posto a ostalima bi bilo zanimljivije provoditi vrijeme na forumu gdje ne moraju paziti da slučajno ne zadiru u politiku ili je moraju suptilno proguravati između redova.

Ne pisen toliko po ovom forumu zadnjih godinu,dvi.
Otkad je pa na status podgrijanog lesa slabo me i zanima.
Pronasa san grupe koje mi vise pasu,ovde svratin tu i tamo.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page
Page: of 52  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000