Author |
Topic |
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13039 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 20/02/2022 : 14:25:52
|
quote: Originally posted by mladjo
To da se ne ostavljaju osvrti na nepročitane stripove se odnosi na situaciju kada članovi sami napišu da nisu čitali strip, a komentiraju ga ispod recenzije. Znam da je jednom Stinky, istina ne u komentarima recki nego na forumu, pisao o stripu Lulu, oslobođena a da ga nije pročitao s tim da je to bio eksplicitno naveo.
A jel u redu pisati offtopic komentare ispod recenzije?
I što s ovime, u koju kategoriju to spada, pod normalno ili: https://www.stripovi.com/recenzije/nick-raider-nr-lib-34a-aveti-proslosti/751/#Raspucin |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
RadioClash
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1670 Posts
Member since 20/11/2015 |
Posted - 20/02/2022 : 14:34:58
|
"Pogledao, prelistao, nasmiješio se i rekao:"Ne, hvala, gospođo, vratite to na policu, Zagor odavno nije ono što je nekad bio."
Ovo mi je jedan od najboljih komentara na recenzijama. |
"I’ll have two number 9s, a number 9 large, a number 6 with extra dip, a number 7, two number 45s, one with cheese, and a large soda." |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Posted - 20/02/2022 : 15:08:46
|
quote: Originally posted by RadioClash
"Pogledao, prelistao, nasmiješio se i rekao:"Ne, hvala, gospođo, vratite to na policu, Zagor odavno nije ono što je nekad bio."
Ovo mi je jedan od najboljih komentara na recenzijama.
Valjda nije crtao Ferri. |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6877 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 20/02/2022 : 15:14:19
|
To da se ne ostavljaju osvrti na nepročitane stripove se odnosi na situaciju kada članovi sami napišu da nisu čitali strip, a komentiraju ga ispod recenzije. Znam da je jednom Stinky, istina ne u komentarima recki nego na forumu, pisao o stripu Lulu, oslobođena a da ga nije pročitao s tim da je to bio eksplicitno naveo.
Dobro, dobro, mladjo... Vratimo se na glavnu stvar. Kad će onaj dobiti kaznu, tražim odmah 3. po redu, preskok, kao što je meni išlo zbog vrijeđanja osjećaja svih crnaca na forumu, onih koji se tako osjećaju i ljudi koji inače ne podnose uvrede, a sad ih, po običaju, nigdje (osim veraba, njemu ću priznati) ili im je dio komentara izvrstan? Jesi li u sukobu interesa ili je predmet u manhunterovoj nadležnosti? |
loading...
|
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/02/2022 : 20:24:15
|
quote: Originally posted by ReemCP
A jel u redu pisati offtopic komentare ispod recenzije?
I što s ovime, u koju kategoriju to spada, pod normalno ili: https://www.stripovi.com/recenzije/nick-raider-nr-lib-34a-aveti-proslosti/751/#Raspucin
Ha dobro, to je zapravo ono o čemu pričamo. Ah Rasputin, di li je on sad...? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/02/2022 : 20:31:23
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Dobro, dobro, mladjo... Vratimo se na glavnu stvar. Kad će onaj dobiti kaznu, tražim odmah 3. po redu, preskok, kao što je meni išlo zbog vrijeđanja osjećaja svih crnaca na forumu, onih koji se tako osjećaju i ljudi koji inače ne podnose uvrede, a sad ih, po običaju, nigdje (osim veraba, njemu ću priznati) ili im je dio komentara izvrstan? Jesi li u sukobu interesa ili je predmet u manhunterovoj nadležnosti?
Kaj, ovaj Zebulonov komentar? Ha dobro, da, provukla mu se malo politika u komentaru. Možda da mu se veli da izbriše traj dio... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10231 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 20/02/2022 : 21:18:30
|
Strašno. Ovo nadilazi forum. Triba sve dignit na noge i ovog zabulona locirati, uhititi i procesuirati. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Posted - 20/02/2022 : 21:32:24
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Strašno. Ovo nadilazi forum. Triba sve dignit na noge i ovog zabulona locirati, uhititi i procesuirati.
Tako je to kad daš ljudima da pišu što hoće. |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6877 Posts
Posted - 20/02/2022 : 21:50:35
|
Dobro, dobro, mladjo... Vratimo se na glavnu stvar. Kad će onaj dobiti kaznu, tražim odmah 3. po redu, preskok, kao što je meni išlo zbog vrijeđanja osjećaja svih crnaca na forumu, onih koji se tako osjećaju i ljudi koji inače ne podnose uvrede, a sad ih, po običaju, nigdje (osim veraba, njemu ću priznati) ili im je dio komentara izvrstan? Jesi li u sukobu interesa ili je predmet u manhunterovoj nadležnosti?
Kaj, ovaj Zebulonov komentar? Ha dobro, da, provukla mu se malo politika u komentaru. Možda da mu se veli da izbriše traj dio...
Da, provukla se malo, ono pobjegla mu. Nemoj mu ništa veliti, meni nikakva satisfakcija, a oštetit ćeš mnoge koji još nisu pročitali, a kojima bi se dopalo. I meni će se možda nekad malo provući, pa eto, pošto sam na 4 kazne, uzmi u obzir. |
loading...
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13039 Posts
Posted - 20/02/2022 : 22:49:58
|
Kaj, ovaj Zebulonov komentar? Ha dobro, da, provukla mu se malo politika u komentaru. Možda da mu se veli da izbriše traj dio...
Pa pošalji mu poruku neka izbriše od ovoga "Legendarni razgovor u kući Barneyevih (epizoda: 'U stupici' Ludens 18)... pa sve do kraja, piše o Ludens 18 broju, a recenzija je o Ludens 4 broju. Reci mu neka se strpi, doći će recenzija Bleka Ludens 18 isto jednog dana na red pa neka na nju kopira onda to. |
|
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6877 Posts
Posted - 20/02/2022 : 23:15:22
|
quote: Originally posted by ReemCP
Pa pošalji mu poruku neka izbriše od ovoga "Legendarni razgovor u kući Barneyevih (epizoda: 'U stupici' Ludens 18)... pa sve do kraja, piše o Ludens 18 broju, a recenzija je o Ludens 4 broju. Reci mu neka se strpi, doći će recenzija Bleka Ludens 18 isto jednog dana na red pa neka na nju kopira onda to.
Majko mila, ReemCP, nadam se da nisi imao vremena upoznati se sa slučajem ili si umoran pa si promašio loptu. Moliti lika da izbriše uvredu i zalijepi je u prigodnom trenutku?
Povlačim prijavu jer je ovo, očito, toliko komplicirano za riješiti, a sajt pati od važnijih problema od uvreda. |
loading...
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10231 Posts
Posted - 20/02/2022 : 23:36:12
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Strašno. Ovo nadilazi forum. Triba sve dignit na noge i ovog zabulona locirati, uhititi i procesuirati.
Tako je to kad daš ljudima da pišu što hoće.
Ma ovaj zebulon je ili crnac ili srbin. Možda i jedno i drugo.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6877 Posts
Posted - 20/02/2022 : 23:53:05
|
Ili tvoj sin, brat, ćaća, zet, mali od zaove, pa da se zbog njega mijenja duljina kazni i daju pomilovanja? Vidiš, lwood, kad je najbolji trenutak za ovaj smajli, ti ga previše koristiš. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 20/02/2022 23:53:40 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13039 Posts
Posted - 21/02/2022 : 00:32:04
|
Majko mila, ReemCP, nadam se da nisi imao vremena upoznati se sa slučajem ili si umoran pa si promašio loptu. Moliti lika da izbriše uvredu i zalijepi je u prigodnom trenutku?
Povlačim prijavu jer je ovo, očito, toliko komplicirano za riješiti, a sajt pati od važnijih problema od uvreda.
Iskreno Dwayne, nisam ništa njegovo čitao poslije toga "Ludens 18", to me zasmetalo prvenstveno što je otišao s komentarom u off, i to u još jednoj lijepoj Ivanovoj recenziji, a ničime izazvan, stvarno mi nije jasno.. |
|
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Posted - 21/02/2022 : 08:08:54
|
Jovan Mzungu |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6877 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10231 Posts
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6877 Posts
Posted - 21/02/2022 : 20:22:36
|
Pihhh, loše, loše, crni SVRSTANI, očaj. Mislim, nije ni moglo blizu moga, složio sam te k'o metar drva, ali vrijeđanje videom pjesme... e, jesi jazavac. |
loading...
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47155 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/02/2022 : 05:39:31
|
Počela invazija. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13039 Posts
|
Topic |
|