Kad smo već kod pitanja koje su ovdje epizode (na koje je Zannah točno odgovorio), zadnja objavljena Tellerova recenzija je Kineska četvrt, epizoda koja završava u ovom broju, a nije bila objavljena u LMS:
Plašt/Vodenica najbolja je priča "ranog" Kita, daleko. Zna li tko planira li je izdati VG, jer oni su, gledajući Spockov popis, ostavili rupu taman gdje je ona? Ovako mi je bezveze, izrezana na nekoliko brojeva i pomiješana s drugim pričama.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Plašt/Vodenica najbolja je priča "ranog" Kita, daleko. Zna li tko planira li je izdati VG, jer oni su, gledajući Spockov popis, ostavili rupu taman gdje je ona? Ovako mi je bezveze, izrezana na nekoliko brojeva i pomiješana s drugim pričama.
Ludens broj 46. 5-100 str. je " Kineska četvrt " te ta epizoda završava točno na polovici stripa. drugi dio stripa: 101-196 se točno poklapa sa LMS 218. Čovek sa platom (3-98 str) Preostao je LMS 219 Obračun u vodenici koji ima 108 strana, taj dio epizode iz LMS-a će se sasvim sigurno iz prvog djela razlomiti u drugi dio. Imaš cjeloviti LMS 218 u broju 46 Ludensa, a i malo će ti se razlomiti LMS 219 u broju 47 Ludensa.
Planira, sve je spremno s pravima i prijevodom, i sljedeća tura kreće od Plašt/Vodenice. Vangogh nije tija reč kad jer ne želi spominjat rokove, da nas ne razočara. Dakle ide dalje, slažem se da je riječ o vrhunskoj priči.
Planira, sve je spremno s pravima i prijevodom, i sljedeća tura kreće od Plašt/Vodenice. Vangogh nije tija reč kad jer ne želi spominjat rokove, da nas ne razočara. Dakle ide dalje, slažem se da je riječ o vrhunskoj priči.
Ovo je dobra vijest i budi nadu da bi to moglo biti objavljeno.
Hvala Krugeru na informaciji da će ovo biti razdijeljeno na ipak "samo" dva Ludensova sveska, a pogotovo Rakosiju da mogu preskočiti i pričekati VG s izvornim, fantastičnim naslovnicama. Vjerojatno ću uzeti HC, jer kad su dva SC sveska razlika u cijeni nije prevelika, iako je sve to zbog minorne naklade preskupo. Inače, imate u SNK nekoliko HC brojeva po svega 79 kn (inače su 140). Zanimljivo, SC brojevi imaju regularnu cijenu, pa je HC zapravo jeftiniji ako obuhvaća dva broja.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
da pitam - vidim da je ovo dobra Kitova priča,i voleo bih da je pročitam - ali znači morao bi da kupim oba Ludensova broja;što bre ne spakovaša u jedan.
da pitam - vidim da je ovo dobra Kitova priča,i voleo bih da je pročitam - ali znači morao bi da kupim oba Ludensova broja;što bre ne spakovaša u jedan.
Da, kako gore rekoh. Naručio sam Legiju prokletih, Kraljicu tame (dva tebi vrlo draga) i Holandeza. Dođe jeftinije nego zasebni SC svesci!! Kineska četvrt još je slobodna, požurite se koga zanima.
Iz ranog? Jedna od najboljih uopće.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Iz ranog? Jedna od najboljih uopće.
Pa sad... koliko god Spock volio Kitova tvorca, ipak mi nje ni blizu onome što su poslije crtežom popratili MG... tamo su neke vrhunske priče u svijetu stripa uopće. Dakako, bolji je od mnogih Canzijevih brljotina, ali ipak, previše je naive i didaskalija.