Ovo nikad ne bih rekao da je Rochas na naslovnici. Izgleda kao neki random negativac. Tek kad sam jutros citajuci dosao u stripu do ove scene skuzio sam da je ipak rijec o njemu.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Ovo nikad ne bih rekao da je Rochas na naslovnici. Izgleda kao neki random negativac. Tek kad sam jutros citajuci dosao u stripu do ove scene skuzio sam da je ipak rijec o njemu.
To je Rochas iz alkoholne faze. Onako podbuhao, poslije delirija... Maestro je znao što crta
famozna omča, negdje na youtubeu neki recenzent popljuvao, a ja je imam dvije kopije hehe (sd), tako da neću ovu uzimati extra verziju
Ako sd označava Slobodnu Dalmaciju - teško da imaš njihovo izdanje. Dotad je Slobodna već krepucnula, a ovo je izdao Ludens u svojoj ediciji Zagora.
da, istina, napisao sam bez razmišljanja, Ludensov regularni broj Omče imam, to su među prvim brojevima koje imam nakon što je Ludens preuzeo izdavanje od SD
Ne znam tko je famozni recenzent koji je popljuvao ovu priču, ali znam da je Burattini jednom izjavio kako je ovo priča za koju mu je neugodno što ju je napisao...
famozna omča, negdje na youtubeu neki recenzent popljuvao, a ja je imam dvije kopije hehe (sd), tako da neću ovu uzimati extra verziju
Sve ok, samo Zagor
Ako sd označava Slobodnu Dalmaciju - teško da imaš njihovo izdanje. Dotad je Slobodna već krepucnula, a ovo je izdao Ludens u svojoj ediciji Zagora.
da, istina, napisao sam bez razmišljanja, Ludensov regularni broj Omče imam, to su među prvim brojevima koje imam nakon što je Ludens preuzeo izdavanje od SD
Ne znam tko je famozni recenzent koji je popljuvao ovu priču, ali znam da je Burattini jednom izjavio kako je ovo priča za koju mu je neugodno što ju je napisao...
Kako je tek nama neugodno kad čitamo Buratinijeve priče...
I jos ih platimo da procitamo.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Uf daleko je Omca od najgoreg Burattinija. Ovo od #600 pa nadalje je sramotno. Evo vec nekoliko nedelja ne mogu da se nateram da procitam do kraja pricu Dolinu spomenika / Monument Valley koliko je to dosadno i suvoparno iako je sama ideja odnosno premisa izuzezno dobra i zahvalna za raspredanje vrlo zanimljive price ali dzabe. Ni crtez naseg Baneta Kerca ne pomaze mi pri citanju iako volim da vidim njegov crtez.
Ako netko skuplja dalje extru, možete li pogledati u ovom broju što je traper Muller rekao na ovoj vinjeti? To je odmah na početku, negdje 8. stranica. U tom prvom primjerku (redovni LU 81) Ludens je zaboravio upisati tekst u oblačić, ali ako su koristili iste materijale, vjerojatno je onda na tom mjestu opet prazno i u ovom LEX 335 primjerku.
Ako netko skuplja dalje extru, možete li pogledati u ovom broju što je traper Muller rekao na ovoj vinjeti? To je odmah na početku, negdje 8. stranica. U tom prvom primjerku (redovni LU 81) Ludens je zaboravio upisati tekst u oblačić, ali ako su koristili iste materijale, vjerojatno je onda na tom mjestu opet prazno i u ovom LEX 335 primjerku.
"Jes' ti lud da mi se toliko približavaš bez maske?"
Premali je oblačić za toliko teksta, ali fora Iako, ne bismo smjeli pisati ništa što bi moglo implicirati na covid-19 jer ako manhunter to vidi, ne gine nam pol godine "iza brave".
Originally posted by lwood
I u drugom je osta bez teksta.
Hvala na slici :) Je, izgleda da nakon toliko godina opet nećemo saznati što je rekao u tom trenutku jer, tko zna, možda bi taj dio teksta bacio novo svjetlo na ovu priču.
Hvala na slici :) Je, izgleda da nakon toliko godina opet nećemo saznati što je rekao u tom trenutku jer, tko zna, možda bi taj dio teksta bacio novo svjetlo na ovu priču. [/quote]
Ako ima neko kakav origigi nek stavi ili napiše,lako ćemo prevest.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace