Sve mi je nekako očekivano ove godine osim Zagor originala i Tex klasika koji su trebali imati barem još jedan broj više do sada. S druge strane Tex redovni do sada 9 komada,a mogao bi još jedan idući mjesec.Odlično.
Gdje su zaglavile Velike Bonelli priče? Iako su taj serijal i Zagor Plus noviteti, nekako mi je ovo skromna godina. Međutim, kako se zna da Ludens nije za novije serijale, vjerojatno treba biti zadovoljan.
Gdje su zaglavile Velike Bonelli priče? Iako su taj serijal i Zagor Plus noviteti, nekako mi je ovo skromna godina. Međutim, kako se zna da Ludens nije za novije serijale, vjerojatno treba biti zadovoljan.
Je, dosta skromna godina obilježena poskupljenjima i reprintima.
Nadajmo se de će iduća godina donjeti vedrije horizonte. Možda neko osvježenje, da se proba sa Dragonerom na kioske ili nešto slično.
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Nadajmo se de će iduća godina donjeti vedrije horizonte. Možda neko osvježenje, da se proba sa Dragonerom na kioske ili nešto slično.
Razmazili nas Ludens/SA... dok mjesečno izađe u prosjeku 11 izdanja nema zime... I reprinti su stripovi, neki se jih razvesele… Sve u svemu kakva je godina, super sam zadovoljan.. Kome nije ok nek se seti Slobodne Dalmacije!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Razmazili nas Ludens/SA... dok mjesečno izađe u prosjeku 11 izdanja nema zime... I reprinti su stripovi, neki se jih razvesele… Sve u svemu kakva je godina, super sam zadovoljan.. Kome nije ok nek se seti Slobodne Dalmacije!
Di su nove Zagor knjige?
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
a i kolorci Zagor Tex kaskaju, ste vi nabavili Bleka 103 ? ja ga nisam ovaj puta nasao na par kioska gdje sam gledao, smanjili distribuciju ?
Moja "wish lista" za sljedecu godinu:
Lazarus Ledd Mladi Tex Willer Mister No Dragonero Tex redovni neka nastavi ovim brzim tempom od mjesec dana, moze i brze sto se mene tice (ako moze) :D