Ne serite o skupih kiosk stripovima... Jednostavno prestanite uzimat na kioscima pa če vam izdavaći to upakirat u tvrde korice sa cijenom od 25 eura. Pogotovo Ludens ima korekte cijene, evo do pred par mjeseci strip na 96 stranica bio je 18 kuna ohoho godina.. i digli barabe na 20 kuna,... nas opljačkao Bernard a on se obogatio u tren. Da se baš svako izdanje mora popljuvat, postalo je več stalnica na tom forumu..
ps..koliko vidim special colore je izdala samo Republika a ne SBE.. valjda onda ide za ta "zelena" izdanja prerađeno po Ludensu 2u1..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ma ok je da dignu cijene, ako svi dižu pa mogu i oni. Eventualni veći profit možda znači više stripova na kiosku?
Mada meni koji ne kupujem baš te silne reprinte nije problem cijena, ma da bude i 25 kuna regularna serija kupio bi. Problem mi je oskudna ponuda, to jest većina stripova na kiosku je western žanr iz prošlog stoljeća, fali raznolikosti.
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Originally posted by mpavin Cijena ista kao Maxi a 100 stranica manje. Eto što smo dobili s tom Zagor plus edicijom.
Sve(papir naročito i to kad ga ima) je poskupilo/poskupit će. Tako da će i stripovi LU i SA poskupit. Na žalost je to tako. Nije do Bernarda. To je sad novo normalno.Kiosk strip za 25 kuna. Još uvijek možemo reć da smo jeftiniji od talijana.
Ma ok je da dignu cijene, ako svi dižu pa mogu i oni. Eventualni veći profit možda znači više stripova na kiosku?
Na žalost,nema većeg profita. Poskupljenje će ići zbog povećanih troškova izadavanja. Sa skupljom cijenom broj prodanih primjeraka može samo padat a onda pada i profit.
Imamo europske troškove pa tako i cijene te afričke plaće. Cijene su čak često i veće nego u npr. Njemačkoj, pogotovo osnovnih potrepština. Luksuz je luksuz, no mi smo u gadnoj situaciji s onim što nikako ne spada pod luksuz. To je problem, a ne cijena stripova na kioscima. Ali što je masa tražila, to je i dobila. Krađu i lopovluk te novu (glupu, nepismenu, neobrazovanu) elitu obogaćenu na krvi i znoju... tuđem. Nema što kukati.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
delboj, nisi trebao ispravljati informacije ako su ti stripovi izašli u Sloveniji a u Hrvatskoj nisu ( u ovom slučaju Teks kalsik ). Mislim da je uredu da se ravnaš po izlasku stripova u Sloveniji.
delboj, nisi trebao ispravljati informacije ako su ti stripovi izašli u Sloveniji a u Hrvatskoj nisu ( u ovom slučaju Teks kalsik ). Mislim da je uredu da se ravnaš po izlasku stripova u Sloveniji.
Ne znam. Nismo se dosad ravnali prema SLoveniji, dešavalo se ovo i prije da tamo prvo izađu.
Ne znam. Nismo se dosad ravnali prema SLoveniji, dešavalo se ovo i prije da tamo prvo izađu.
Nemam pojma što bih rekao, ako je takva praksa neka onda i ostane. Pretpostavljam da je kriv distributer.