Author |
Topic |
BeaGea
Advanced Member
3888 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 29/01/2025 : 19:57:05
|
quote: Originally posted by ReemCP Sjećam se nedavno one emisije o Capri i kako njegov "Divan život" nije tada bio dobro prihvaćen i morale su proći godine i godine da dobije priznanja kakva ima danas. Čini mi se da je i s Blade Runnerom bila slična situacija.
Zato Blade ima pet verzija :) Da, i on nije dobro prihvaćen u startu.
Finih filmova si dobil (komentiram sliku)! |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1932 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 29/01/2025 : 20:12:05
|
Sad sam se sjetio Belmondovog krimića Strah nad gradom: ja dijete, kino u Domu kulture u selu. Uskakalo se kroz prozore, tko je kao dijete imao za kino utorkom, subotom i nedjeljom?! A ništa se nije propuštalo. Staklena vitrina za plakate koji će film biti sljedeći, a često se stavljao plakat i 10 minuta prije početka filma, kad djelatnik dođe iz općine 15 minuta prije početka filma sa rolnama. Aaaah... |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13270 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 30/01/2025 : 19:32:27
|
Made in America (1993) VHS: Made in America
Jedan od onih feel-good filmova s laganom i opuštajućom radnjom, koji se gleda s guštom i bez prevelikog napora. Nešto sam ga se sjećao od ranije, ali bilo je pravo zadovoljstvo ponovno ga pogledati i prisjetiti se te dobiti još jednu potvrdu koliko je Whoopi Goldberg bila nevjerojatna u 90-ima. Ted Danson, sa svojim smušenim i duhovitim stilom samo dodatno podiže cijelu priču, čineći ovaj film još simpatičnijim.
Ono što sam gotovo zaboravio jest da se ovdje pojavljuje i mladi Will Smith, kojem je ovo bio tek drugi film u karijeri. Zanimljivo je kako njegov lik nosi istu onu zaraznu energiju i humor kao u Princu s Bel Aira (seriji koja ga je tada proslavila i još uvijek bila u punom jeku), čak i način odijevanja i ono njegovo glupiranje (mislim u pozitivnom smislu) djeluje kao da je doslovno prenio cijeli svoj lik iz te serije u ovaj film. Svakako zabavan i topao film koji se bavi temama identiteta, obitelji i ljubavi, ali na ležeran i humorističan način, bez nekih teških trenutaka.
|
Never leave it in the hands of the judges
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13270 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 30/01/2025 : 19:38:55
|
quote: Originally posted by BeaGea
Zato Blade ima pet verzija :) Da, i on nije dobro prihvaćen u startu.
Finih filmova si dobil (komentiram sliku)!
Sjećam se za Blade Runnera da ga je Nikica Gilić spomenuo u emisiji kad su pričali o Ridleyju Scottu, kao taman kupi dvd, a Scott za neko vrijeme napravi novu verziju I tako opet i opet
Aha, dobri filmovi, ovaj "Đavolji odvjetnik" što inače ima čudna slova na kutiji, to je inače mađarsko izdanje, ali engleski je jezik, te engleski i srpski titlovi.
@Zoki - imaš lijepe uspomene ;) |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
|
Topic |
|
|
|