Kakav grad? U originalu kaže Il villaggio assediato, kod VČ je bilo Selo pod opsadom. Otkud sad grad? Inače, starinska priča, Teks sam, crtež siromašan... Ništa vrijedno pamćenja.
Kakav grad? U originalu kaže Il villaggio assediato, kod VČ je bilo Selo pod opsadom. Otkud sad grad? Inače, starinska priča, Teks sam, crtež siromašan... Ništa vrijedno pamćenja.
Pa eto, upamtit ćemo ga po još jednom krivom prijevodu naslova. Ludens epizode za zaborav pretvara u nezaboravne. Triba i to znat ;)
To ce onda na nekih 40 dana opet... Samo tako dalje Ludense Naslovnica vrhunska... ..za naslov me zaboli.. ko če brojit barake i stracare da vidi dal je to selo ili grad.. Nekad je več par kucica bilo grad..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Greystone je malo rudarsko selo, koje živi pod prijetnjom ultimatuma bande Leeja Ramseyja: ako svo zlato izvađeno iz rudnika ne bude predano u roku tri dana, selo će biti spaljeno, a stanovnici pobijeni. Tex je na tragu bandi i stiže u Greystone te pomaže mještanima srediti bandu Leeja Ramseyja…
jel svima promakla po meni najbolje vijest glede stripova ove godine !??
SLjedeći broj ne za dva, nego za MJESEC DANA ! :D napokon !
bravo Ludens !
To je zaista sjajna vijest, ali ne bi me čudilo da se radi o štamparskoj grešci.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Ostaje nam da čekamo kraj ožujka/početak travnja.😁
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.