Author |
Topic |
|
goodpaso
New Member
Serbia
179 Posts
Member since 03/05/2020 |
Posted - 14/03/2022 : 23:22:54
|
Pre neki dan kupim povoljno komplet Strip Agent i oko polovine Slobodne Dalmacije i rekoh sebi super, da pokupujem Veseli Cetvrtak i da kompletiram. Odem kuci,pogledam Boneli spisak i ne mogu da verujem koliko rupa ima u redovnom izdanju Martija. Iskren da budem mislio sam da ima dosta ljubitelja, pogresio sam . Zadnji broj SA je bio 2011. pa rupetina od oko 50 brojeva pa VC. Plus gomila rupa izmedju SD i LMS. Pitanje glasi, da li ima neke naznake za popunu? Koliko vidim da cak i izdavaci iz ilegale ne stampaju Martija... Zar toliko lose ide?
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 14/03/2022 : 23:42:57
|
Libelus to ide redom i dosad je popunio sve preskočeno...a ima i dosta pirata tih izdanja, onih 6-7 bis brojeva,panova frula, broj 100, oni brojevi oko vanini izdanja, a mogu se naći i ostali.. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
El Morisco
Junior Member
Croatia
459 Posts
Member since 10/12/2007 |
Posted - 15/03/2022 : 10:09:30
|
Nažalost, nije jedini strip junak izdavan od nekoliko izdavača s različitim preskočenim epizodama. Zato sam i krenuo s Libellus kolekcijom koja će valjda kadtad dogurati do kraja. Moram pohvaliti epizode koje trenutno izdaje Veseli četvrtak, a u Italiji su u originalu broj 300 + priče. Koncept jedne duže priče na 160 stranica je puni pogodak, a i teme su intrigantne i čak je i Marti postao ozbiljniji (valjda zbog braka). |
---
<b></b> |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Posted - 15/03/2022 : 10:24:27
|
U Italiji su odustali od 160straničnog Martina. Vratili se mjesečno na 96 str.samo nisam provjeravao da li su done in one priče? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7822 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 15/03/2022 : 12:32:14
|
Praktički nijedan serijal na kioscima nije izdavan kako triba, ne samo Martin. Nama kojima ih kupujemo kolekcije ne liče ni na što. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 15/03/2022 : 16:06:22
|
quote: Originally posted by jaki
U Italiji su odustali od 160straničnog Martina. Vratili se mjesečno na 96 str.samo nisam provjeravao da li su done in one priče?
Kako koja. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 15/03/2022 : 17:52:29
|
Aha. Odnosno, ove dvodelne deluju kao da ispucavaju fijoku koju su imali za 160 strana. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Posted - 15/03/2022 : 18:00:30
|
OK.To je bitno. I u Texu rijetko kada u novije vrime bude da u jednom broju budu dijelovi dvije priče. Samo im Zagor još nije posta višekratnik od 96 |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15641 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 15/03/2022 : 18:10:45
|
Izdanja Martina po redu.. Libellusovi 1-94 nastavak Strip agent i Slobodna 1-83 onda rupa pa nastavak VĆ 1-61 i to ti je to |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 15/03/2022 : 21:29:22
|
quote: Originally posted by goodpaso Pre neki dan kupim povoljno komplet Strip Agent i oko polovine Slobodne Dalmacije i rekoh sebi super, da pokupujem Veseli Cetvrtak i da kompletiram. Odem kuci,pogledam Boneli spisak i ne mogu da verujem koliko rupa ima u redovnom izdanju Martija. Iskren da budem mislio sam da ima dosta ljubitelja, pogresio sam. Zadnji broj SA je bio 2011. pa rupetina od oko 50 brojeva pa VC. Plus gomila rupa izmedju SD i LMS. Pitanje glasi, da li ima neke naznake za popunu? Koliko vidim da cak i izdavaci iz ilegale ne stampaju Martija... Zar toliko lose ide?
Ako voliš Martina Mysterea iliti Martija Misteriju, jedino ćeš imati sve kako treba, u super izdanju, po redu, i sva izdanja (redovni, giganti, almanasi, specijalci, zona X...), ako neznaš talijanski, ti je Libellus. Oni su ti na 171. broju redovne serije (on im ne izlazi nešto baš jako često kao neki drugi). Također su sve gigante izdali do sada, dosta almanaha, sad ide prvi specijal itd. itd. Znam da je poprilično skupo ali ako si možeš to priuštiti sve preporuke. Ja isto volim Martina i imam sve što je do sada Libellus objavio. Uzimam njega, Nathan Nevera, Siročad i Zagora od njih. Samo ono što mi je najdraže. Jer skupo je. I sad ću uzimati i Alan Forda (vjerojatno samo do broja 75). Osim nekih giganta, i ponekog teap upa, koji su vrlo teško dobavljivi po nekoj normalnoj cijeni, malo pomalo možeš to sve skupiti.
|
|
|
goodpaso
New Member
Serbia
179 Posts
Member since 03/05/2020 |
Posted - 15/03/2022 : 22:42:45
|
quote: Originally posted by Dalen
quote: Originally posted by goodpaso Pre neki dan kupim povoljno komplet Strip Agent i oko polovine Slobodne Dalmacije i rekoh sebi super, da pokupujem Veseli Cetvrtak i da kompletiram. Odem kuci,pogledam Boneli spisak i ne mogu da verujem koliko rupa ima u redovnom izdanju Martija. Iskren da budem mislio sam da ima dosta ljubitelja, pogresio sam. Zadnji broj SA je bio 2011. pa rupetina od oko 50 brojeva pa VC. Plus gomila rupa izmedju SD i LMS. Pitanje glasi, da li ima neke naznake za popunu? Koliko vidim da cak i izdavaci iz ilegale ne stampaju Martija... Zar toliko lose ide?
Ako voliš Martina Mysterea iliti Martija Misteriju, jedino ćeš imati sve kako treba, u super izdanju, po redu, i sva izdanja (redovni, giganti, almanasi, specijalci, zona X...), ako neznaš talijanski, ti je Libellus. Oni su ti na 171. broju redovne serije (on im ne izlazi nešto baš jako često kao neki drugi). Također su sve gigante izdali do sada, dosta almanaha, sad ide prvi specijal itd. itd. Znam da je poprilično skupo ali ako si možeš to priuštiti sve preporuke. Ja isto volim Martina i imam sve što je do sada Libellus objavio. Uzimam njega, Nathan Nevera, Siročad i Zagora od njih. Samo ono što mi je najdraže. Jer skupo je. I sad ću uzimati i Alan Forda (vjerojatno samo do broja 75). Osim nekih giganta, i ponekog teap upa, koji su vrlo teško dobavljivi po nekoj normalnoj cijeni, malo pomalo možeš to sve skupiti. Nasao sam resenje,kupicu laserski printer ,skinem sa neta i pravim trobroj i stampam format A4 ,kod mene u gradu tvrdo koricenje je 2,5e Kontam da nece biti vise od 400e sve.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 16/03/2022 : 10:07:42
|
Marti u Libellusu nije odštanpan kao u originalu, bema Djila:) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 16/03/2022 : 10:44:39
|
quote: Originally posted by Dalen
Ako voliš Martina Mysterea iliti Martija Misteriju, jedino ćeš imati sve kako treba, u super izdanju, po redu, i sva izdanja (redovni, giganti, almanasi, specijalci, zona X...), ako neznaš talijanski, ti je Libellus.
Nedostaje Magic Patrol. |
|
|
|
Topic |
|