Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
LudensovPotrcko
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
704 Posts
Member since 05/06/2018 |
|
jaki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27163 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
ivanl
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Death-at-sea-bottom.jpg)
Croatia
1824 Posts
Member since 26/01/2011 |
Posted - 28/03/2022 : 19:56:12
|
Fun fact: glavni akteri ove priče prikazani su (na stranici ili dvije) i u Ludilu Petea Brennana koju je također pisala Barbato.
Zanimljiv dio je kako je ta priča u Maxiju (originalno) izašla skoro godinu i pol prije ove priče. Ovako je (nesvjesno?) stvoren međuedcijiski kontinuitet, iako mislim da je jedna od ovih priča prvobitno bila namjenjena za suprotnu ediciju pa je zato došlo do toga. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 28/03/2022 : 21:26:20
|
ovdje valjda počinje novi naslovničar Carnevale ili što več... Odlično,... bar malo osvjzenje serijala. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
corto33
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/345.jpg)
Slovenia
2541 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
gogs.321
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/w401062228549.6723.jpg)
Croatia
348 Posts
Member since 13/02/2011 |
|
DragonSlayer
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/indeksiraj(4).jpg)
Croatia
266 Posts
Member since 22/01/2013 |
Posted - 17/04/2022 : 12:31:43
|
Epizoda koja tematski ni po čemu ne odaje dojam da smo u nekom novom razdoblju Dylana, Freghierijev crtež je jednak onima iz njegovog kasnijeg perioda, a Barbato nam daje jednu od svojih najmanje zanimljivih epizoda, ona je po meni uvijek bila klasa iznad i volim vidjeti njeno ime ispod naslova, no ovo bez ikakvih problema može proći za jednu prosječnu Rujuovu epizodu... Tema izmišljenih prijatelja iz djetinjstva već je puno bolje izvedena u hrpi epizoda ovoga serijala te ju je odavno trebalo pokopati, a glavni negativac i njegove motivacije su izrazito šablonski odrađene, jedino mi je Blochovo pomaganje Dylanu i suradnja s Raniom zanimljiva. Također mi se ne sviđa niti sam lik Inspektora Carpentera kako u ovoj tako niti u ostalim epizodama u kojima se pojavljivao, kao zamjena Blochu nije mu niti do koljena, nepromišljen, kronično nervozan lik koji u serijalu služi uglavnom kao deus ex machina ili da bi se pojavio nakon što je sve već gotovo i kritizirao Dylana, interesantno je kako je tu već preko dvadeset epizoda i uvijek uglavnom sumnja na njega da bi na kraju promijenio mišljenje, njegovo neprijateljstvo prema glavnome liku i više je nego besmisleno, a kada se sjetim kako su nadređeni osuđivali Blocha za svaki potez ne mogu niti zamisliti kako toleriraju ovoga buntovnoga... |
When I die, I want to die like my grandfather who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car. |
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9464 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 08/06/2022 : 22:42:07
|
Zanimljiv dio o djetinstvu i koliko toliko građenje radnje. Rasplet je dosta loše izveden a imao je potencijala. Nedovoljno iskorištena trauma glavnog negativca. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|