Odlično, tnx. Baš čitam svoj osvrt iz te priče i vidim da sam spominjao tog Indijanca Banacka Bogami i ja pomalo naginjem senilnosti. Vidim po svom komentaru da sam pisao da to poznanstvo Zagora i Banacka seže još iz vremena prije prvog susreta Zagora i Čika.
Odlično, tnx. Baš čitam svoj osvrt iz te priče i vidim da sam spominjao tog Indijanca Banacka Bogami i ja pomalo naginjem senilnosti. Vidim po svom komentaru da sam pisao da to poznanstvo Zagora i Banacka seže još iz vremena prije prvog susreta Zagora i Čika.
Takodje smo ga imali u prvom maxiju sa Pripovestima iz Darkwooda
Odlično, tnx. Baš čitam svoj osvrt iz te priče i vidim da sam spominjao tog Indijanca Banacka Bogami i ja pomalo naginjem senilnosti.
Nemoj odmah na najgore. Možda ga ne pamtiš jer je jednostavno nebitan. Ja ga pamtim po ovoj glavurdi, a u kojoj je ulozi bio nemam pojma. Idem vidjeti svoj komentar.
Hvala Patak :)
Originally posted by Dwayne_Looney
Nemoj odmah na najgore. Možda ga ne pamtiš jer je jednostavno nebitan. Ja ga pamtim po ovoj glavurdi, a u kojoj je ulozi bio nemam pojma. Idem vidjeti svoj komentar.
Vidio sam Dwayne u svom komentaru, da je Banack u toj prvoj priči imao neku ulogu (ja sam je nazvao "anđeo čuvar" Zagora), išao je naprijed ispred Zagora i ekipe i "čistio" put od negativaca kako bi ovi mogli nesmetano proći. Svakako prije čitanja ovog kolorca, pročitat ću te priče što su ih ljudi spomenuli.