velka031
Advanced Member
Croatia
17035 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 09/04/2022 : 18:57:12
|
quote: Originally posted by Ferri
Bukvalno ne mozes nac jedan topic sa najavama ama bas nijedan a da se prica vodi oko samog stripa, radnje, crteza itd..
99% price-komentara se svodi na gramaticki seminar oko samog naslova sa dvojicom nadleznih profesora lingvistike gde odmah kao pozvani upadaju sa svojim presudama bez prostora da nisu u pravu.
Kad se samo sjetim starih vremena gde se naslov spomenuo jednom u dve hiljade slucajeva. I tada je bilo koliko god hoces raznoraznih naslova za gramaticku raspravu, ali ljudi moji ovo su stripovi i forum za zabavu i kao takvi tome sluze.
Razumijem ja vas ali zar ne primecujete da preterujete o tome i da gusite lepotu? Ne uvidjate bit stvari od vase profesije.
Ja sam dipl.ekonomista i istoricar teologije, pa u 99.99% slucajeva jedan moj komentar nije vezan stim a ima prostora vise za to u izradi,izdaji stripova, scenariji i prici nego li vas naslov.
Na ovim stripovima smo vecina ucili pisati i citati.
Nit mora naslov biti vjeran originalu nit je toliko bitan u stripu.
Postujem ja vas zaista, nemojte se naci uvredjeni od samih pocetka smo tu zajedno i imate veliki doprinos, ali brate sto je mnogo mnogo je. Odvojite profesiju od zabave.
Budite svesni 95% nas ne primecuje naslov.
|
|
|